2009 Aralık Anneleri

Gerci 2 kasimda gittigimde hala donmemis olursa Eylul tarih belirlicez doktorla sanirim bayramda once almak isticektir.

bir yandanda iyi galiba sezeryan herşeyi bilip hazırlıklı gidiyosun CADIARZU

bu arada sezeryan olursa senin pek bişey kalmamış burcuuuuuuu

ne zaman olacağını bilmek için istiyorum bende evet.. hemen kilo verebilmek ve sağlıklı bir rahim için normali çok istedim, ama çok korkuyorum.. birde alt takımların dağılacağı korkusuyla yanaşamıyorum..

Ben hamile kotumu artik giyemiyorum maalesef. O lastigin basladigi yer canimi acitiyor artik. Elbise tayt idare edicem su 20 gun icin .

Aynen ya ben de sorun bende sanıyordum.3.ayda hamile pant. alırsan üstüne de 10kilo civarı alırsan olacağı oydu.Bel kısmını tam açmadım bile ama o dediğiniz kalça kısmındaki dikiş yeri otururken rahatsız etmeye başladı bir süre sonra giyemem sanırım hiç:1no2:

hay allah iyiliğini versin arzu kaydirigubbakcemile3

taktın sen şu takımları dağıtma işine noolcak canım o kadar insan doğum yapıyo bişey olmuyo

bir yandanda iyi galiba sezeryan herşeyi bilip hazırlıklı gidiyosun CADIARZU

bu arada sezeryan olursa senin pek bişey kalmamış burcuuuuuuu

Az kaldi Oznur . Soranlara Kasim sonu diyorum hep ama hep ne kaldi ki :)

Yok ya ben hala normal istiyorum ama

:O)

hay allah iyiliğini versin arzu kaydirigubbakcemile3

taktın sen şu takımları dağıtma işine noolcak canım o kadar insan doğum yapıyo bişey olmuyo

valla ya, ama kızlar düşünün ce harbiden de öyle gibi geliyor..öyle olmasını asla istemem..
Az kaldi Oznur . Soranlara Kasim sonu diyorum hep ama hep ne kaldi ki :)

Yok ya ben hala normal istiyorum ama

:O)
senin ve eylül' ün hakkında hangisi hayırlıysa o olsun canım.. insan benim kadar kararsız olurmu ya, hem nomal hem sezeryan alsam olmaz mı ben :jeyyar: töbe töbeee....

ya doktor bi bakar, birde sorarım bu işin aslını duyduklarım ne derece etkili, bozuluyor mu filan..

niye öyle diyosun arzu bazılarında kesi olmadan bile doğum yapabiliyolar daha dün okudum forumda

günaydın şeker anneler ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm keyifler yerindedir umarım bir aksilik yoktur inşallah bebelerde iyidir valla geçmiş kırk küsur sayfa yazık bana hamile hamile

Eşimin dedesi vefat etti demiştim bir kaç gün önce.Eşim cenazeye gitti geldi aklıma gelen başıma geldi.Dün akşam bebişin adının başına Ali koyalım mı diye sordu bana dedesinin adı.Ne diyeceğimi şaşırdım vefat edenlerin adını koymak hiç hoşuma giden bir şey değil.zaten akrabalarında var 2tane Ali ismi ne gerek var dedim.Ben sadece senin ne diyeceğini merak ettim ,koymam zaten dedi öyle deyince :umursamaz:

Arkadaşlar kendime pijama ve emzirme sütyeni falan almayı düşünüyhorum bugün üşenmeyip gidersem..Ama sütyenin bedenini nerden bilecem neye göre alacam? Zaten kocaman oldu göğüslerUtanırım söylemeyeeeee
bilgisayarımda virüs var sanırım kapanıp duruyo

günaydın şeker anneler ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm keyifler yerindedir umarım bir aksilik yoktur inşallah bebelerde iyidir valla geçmiş kırk küsur sayfa yazık bana hamile hamile
hoşgeldin melike nasılsın?
sıkma canını hayatım, boş ver kırmadan, iyi değilmiş filan de..

BEN DE UTANDIĞIM İÇİN ÖNCE BAKIYORUM KADIN OLAN DÜKKANDAN ALIYORUM VE DİREK KADINA SORUYORUM :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…