2009 Aralık Anneleri

Herkese afiyet olsun . .Bizde yedik oğlumla . .
Söylemesi ayıp bugün şirket menüsünde

*Fasulyeli Adriyatik Çorbası (İtalya)
*Portakallı ördek
*Siyah havyar . .
*Şatobriyan . .içeçek olarakta sağolsunlar beyaz şarap getirmişler .))

Ayyy kusura bakmayın söyledim ama canınız çekmez heralde lülülülülülü

(kuru piilav cacık'a talim)kafamçokkarıştı :teytey:

kızlar onu çok özledim... kimi mi? oğlumu... kontrole daha 4 gün var.. Çok merak ediyorum yavrumu..

kızlar onu çok özledim... kimi mi? oğlumu... kontrole daha 4 gün var.. Çok merak ediyorum yavrumu.. habire yarayışlı bişeyler yiyesim geliyor, o da hınzır ben bişeyler yedikten15- 20 dk sonra hızlı hızlı tepinmeye başlayınca ben iyice gaza geliyorum.. hormonlarımı bi ele geçirsem..klava: 17 kilo yaaaa

:1shok: canııım?? iyimisin sen :teselli: merak etme benim canım hiç çekmedi valla, çünkü hiç biririni daha önce hiç tatmadım kaydirigubbakcemile3

:1shok: canııım?? iyimisin sen :teselli: merak etme benim canım hiç çekmedi valla, çünkü hiç biririni daha önce hiç tatmadım kaydirigubbakcemile3

Yok be gülüm nerdeee portakallı ördek felan . .iki tabak yemek veriyolarda ondada gözlerimi kalıyo diye düşünmüyo degilm :::jeyyar:

YAAA BEN FASULYELİ ADRİYATİK ÇORBASIYLA ŞATOBRİYANA BAYILIRIM ÇOK CANIM ÇEKTİ EVE GİDİNCE YAPAYIM BARİİ akannehir

ya yürüme imkanım olsa ne iyi olurdu , çok kötü oluyorum böyle yiyip yine masaya gelip oturunca.. ama malesef, lavaboya gittiğimde bile telefona kapıya bakmıyorlar.. teee 21. kattayım burda.. bi 15 dakika müsade etseler ölürlermi ki acep

Kızlar yeŞıl Çay hakkında bır bılgınız var mı bır ıyı dıyorlar bır zararlı

Kızlar yeŞİl Çay hakkında bİr bİlgİnİz var mı bİr İyİ dİyorlar bİr zararlı

aynen normalde yeşil çay faydalı bişey biliyosun , ama ben şey diye okudum bir yerde, Allah esirgesin yavrularımızı da bebekte kalp sorununa neden oluyomuş

Kızlar yeŞİl Çay hakkında bİr bİlgİnİz var mı bİr İyİ dİyorlar bİr zararlı

Ben doktoruma ilk hamile kaldigimda sormustum cunku ben gunde 2 bardak mutlaka icerdim .Onermiyorum dedi . Bitki caylarini kesinlikle bana sormadan icme diye ekledi . Tek icecegin sey ihlamur dedi o da en fazla gunde 2 bardak demisti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…