2009 Aralık Anneleri

sorma, ya neyse ki benim önümüzdeki cumartesi son.. 32+0 da bırakmış olacağım.. bakalım bizim yatak nasıl olacak resimlerini eklerim akşam.. bu arada akşam babasına şov yaptı bizimki..

nasıl odanın figürü arzu
ben halıyı bauhause dan aldım ama 55 tl ye hemde.. pembe panter var üzerindede
ama daha önce çok halı baktım fikir verebilirim belki sana

Gunaydinlar :) Bende geldim bugun ise . Hic kalkasim yoktu valla ama . Bu arada bende ikeadan aldim 60 milyona haliyi .

Gunaydinlar :) Bende geldim bugun ise . Hic kalkasim yoktu valla ama . Bu arada bende ikeadan aldim 60 milyona haliyi .

günaydın burcuu.. aynen valla kocam evde yatıp keyif yapıyo ben çalışıyorum
bende bakmıştım ıkea ya ordada çok güzel halılar vardı

günaydın burcuu.. aynen valla kocam evde yatıp keyif yapıyo ben çalışıyorum
bende bakmıştım ıkea ya ordada çok güzel halılar vardı

Benimki de oyle yatiyor evde .Normalde de o calismiyor ben calisiyorum . Soyleyince de birisinin ekmek parasi kazanmasi lazim diyo bana

gunaydın kıslar kime ne olmuş hepsini okuyamadım ama kotu bişey yokmuş snırım bugun benim karnım aşağı duşmuş sanki dun de birisi demişti düşmüş diye ben bugun daha çok farkettim olur heralde değilmi normaldir artık ben bugun dr ye gitcem kontrole bakalım kızım ne kadar olmuşzemuszemusopuyorumnanaktan

selam melikeciimm,
benimde bazen aşağıda oluyor tamamen bazen top yutmuş gibi yukarıda oluyor.. normal artıkın doğumlar yanaştı...

iyi haberlerini bekleriz hayatım, artık kızınla hasret giderirsin iyice ultrasonla da olsa..

sağol canım inş güzel haberler veririm size evet özledim 17 gün oldu görmeyeli hasret gidercez artık ekrandanda olsaopuyorumnanaktan

ya kızlar sizde çatlamalar başladımı. benim gögüslerde var 2 ser adet nazar boncugu krem alıcam bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…