gayet iyiyiz arzucum
dün yatağı geri gönderdim rahatladım:))
bide kızımın perdeleri takılmış dün çok şirin olmuş onuda görünce keyfim yerine geldiş iyice:))
sen nasılsın? nekötü c.tesi çalışıyo olmak dimi..
öznur ardanın odası gelicek bugün, inşallah herşey yolundadır.. heyecan basıyor ya.. daha halı yok ama.. o figüre de ne uydurcam nasıl halı alcam bilmiyorum hiç, keşke takımın orjinalini winnie the pooh lu alsaydım..
nasıl odanın figürü arzu
ben halıyı bauhause dan aldım ama 55 tl ye hemde.. pembe panter var üzerindede
ama daha önce çok halı baktım fikir verebilirim belki sana
Gunaydinlar :) Bende geldim bugun ise . Hic kalkasim yoktu valla ama . Bu arada bende ikeadan aldim 60 milyona haliyi .
Gunaydinlar :) Bende geldim bugun ise . Hic kalkasim yoktu valla ama . Bu arada bende ikeadan aldim 60 milyona haliyi .
günaydın burcuu.. aynen valla kocam evde yatıp keyif yapıyo ben çalışıyorum
bende bakmıştım ıkea ya ordada çok güzel halılar vardı
aradım sordum metrekaresi ni 450 liraya yapıyolarmışşşşşşş.. :bbo:
yok daha neler
kremli mavili hafif desenli bir halıda olabilir buna arzu ıkeadaki çocuk odası halıları güzel bi bak bence burcuda almış ordan
gunaydın kıslar kime ne olmuş hepsini okuyamadım ama kotu bişey yokmuş snırım bugun benim karnım aşağı duşmuş sanki dun de birisi demişti düşmüş diye ben bugun daha çok farkettim olur heralde değilmi normaldir artık ben bugun dr ye gitcem kontrole bakalım kızım ne kadar olmuşzemuszemusopuyorumnanaktan
Simdi forumda dogum hikayelerini okuyorumda ya sonda takmasalar olmaz mi ?
bende korkuyorum sondadan ama sadece sezeryanda takıyorlar bildiğim kadarıyla
bende korkuyorum sondadan ama sadece sezeryanda takıyorlar bildiğim kadarıyla
bende çok korkuyoruuuum..mafoldumben
selam melikeciimm,
benimde bazen aşağıda oluyor tamamen bazen top yutmuş gibi yukarıda oluyor.. normal artıkın doğumlar yanaştı...
iyi haberlerini bekleriz hayatım, artık kızınla hasret giderirsin iyice ultrasonla da olsa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?