2009 Aralık Anneleri

"lierac"karın çatlamalarına önceden tedavısi varmıs fakat çatladıysa yararı yokmuş.Dr onu önerdi fiyatı nette 52 mılyon eczanalerde 60-70 arası değişiyor.Senin dedğin krem memuçları için galiba

Son düzenleme:
Bu saatten sonra faydasi olmaz diye dusunuyrum en basindan baslamak lazimmis ona.

haklısın ama benım henüz karnımda çatlama yok onun için alayım süreyim diyorum ne kadar sürersem o kadar kar diyorum gerci ben hala kaldıgım kılonun üsütne cıkmadım daha ama son ay ne olacağı belli olmaz

habere bakın kızlar murat aradı şimdi eşim, odayı getiriyorlarmış ancak yatağın başlığı kırılmış, onu güyaaaaa salı günü getirceklermişşşşş... zaten bir sorun çıkmasa şaşardım.. hele bir indirsinler kimbilir daha neler var..

hiç kilo almadın mı yanii.. ben öyle anladımmakannehir kaldığım kilonun üstüne çıkmadım demişin .. ne güzel yaaaaa .. güzel lafmı süper süper

daha gelmeden bunu yapmıslar gelde sınırden çatlama

hiç kilo almadın mı yanii.. ben öyle anladımmakannehir kaldığım kilonun üstüne çıkmadım demişin .. ne güzel yaaaaa .. güzel lafmı süper süper

çok cıkardım ben çok kılo verdım şimdi tekrar o hamıle kaldıgım kıloya geldım orada sayıyorum dılerım hiçde yukarı cıkmam

Selam arkadaşlar hepinize güzel haftasonları.
Oğluşum çok yordu beni gece ayakları sanırım kaburgamın sağ tarafına dayamış çok canım yandı hala da öyle zor nefes alıyorum vallahi.Sabaha doğru uyandım kıpır kıpır bir ordaki ayağı çekmedi baya uğraştım yok kalktım bende oturunca falan düzeldi ama yatınca yine aynı yere götürdü ayağını.Şimdi yine orda ne biçim acıyor sanki bir yeri çarparsın da morarır zonklar ya onun gibi bir de arada hareket ettiriyor orda çok kötü oluyorum mafoldumben

Evet ama Eylul hala donmedi sezeryana dogru ufaktan yol aliyorum ben . Ya sonda lavman filan off cok igrenc seyler.

Ben kist ameliyatı olduğumdan yaşadım malesef sonda olayınımafoldumben Ama beni bayılttıktan sonra takmışlar hiç hatırlamıyorum çıkarılırken de pek bir şey hissetmiyorsunuz sadece fırt diye çıktığını hissediyorsunuz o kadar.Ama lavman yapılmamıştı.Normalde de sezeryanda da yapılıyormuş malesef..

Canını sıkma canım geç olsun da güç olmasın bak salıya ne kaldı ki şurdakaydirigubbakcemile5

merhaba hanımlar doktordan yeni geldim
dün gece sancım vardı 2saat kadar sürdü sonra geçti ben de herzamanki yalancı sancılar kasılmalar dedim sallamadım ama sonra oğlum hiç hareket etmedi sabaha kadar uğraştım yok öyle korktum ki bebeğime birşey oldu diye hiç uyumadım sabah doktora gittik nst ye bağladılar kalp atışlarını duyunca rahatladım çok şükür yiymiş sancıdan sonra hareket etmemesi normalmiş ama muayenede benim suyum fazla çıktı önceden böyle birşey yoktu anlamadım ki şekeri olanda olurmuş ama şeker testimde normal çıkmıştı tekrar istedi pazartesi yükleme yapılacak
bi de bebeğim hep 1hafta önde gidiyordu kilosu bu muayenede 3hafta önde çıktı yani 38+1 görünüyor iri bebek oluyormuş moralim bozuldu hep normal doğum istiyordum ama kısmet değilmiş demekki mecburen sezaryan olacağım
canım sıkkın ve uykusuzum

Geçmiş olsun canım varsın öle olsu sağlıkla gelsınde tek sorunumuz bu olsun

canım ya çok geçmiş olsun.. Allah hakkımızda hayırlısını versin.. hergün yeni bişeyler oluyor bu veleterle ilgili.. giderek artan bir heyecanla bekliyoruz yavruları..

selam kızlar bende aralık annesiyim..opuyorumnanaktan

sizede takılıyım ögrenecek şeylerim var....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…