ya kızlar sizde çatlamalar başladımı. benim gögüslerde var 2 ser adet nazar boncugu krem alıcam bugün
ya kızlar sizde çatlamalar başladımı. benim gögüslerde var 2 ser adet nazar boncugu krem alıcam bugün
lierac diye bir krem alıcam dr onu önerdi fiyatı nette 52 mılyon eczanalerde 60-70 arası değişiyor
Bu saatten sonra faydasi olmaz diye dusunuyrum en basindan baslamak lazimmis ona.
haklısın ama benım henüz karnımda çatlama yok onun için alayım süreyim diyorum ne kadar sürersem o kadar kar diyorum gerci ben hala kaldıgım kılonun üsütne cıkmadım daha ama son ay ne olacağı belli olmaz
habere bakın kızlar murat aradı şimdi eşim, odayı getiriyorlarmış ancak yatağın başlığı kırılmış, onu güyaaaaa salı günü getirceklermişşşşş... zaten bir sorun çıkmasa şaşardım.. hele bir indirsinler kimbilir daha neler var..
hiç kilo almadın mı yanii.. ben öyle anladımmakannehir kaldığım kilonun üstüne çıkmadım demişin .. ne güzel yaaaaa .. güzel lafmı süper süper
çok cıkardım ben çok kılo verdım şimdi tekrar o hamıle kaldıgım kıloya geldım orada sayıyorum dılerım hiçde yukarı cıkmam
Evet ama Eylul hala donmedi sezeryana dogru ufaktan yol aliyorum ben . Ya sonda lavman filan off cok igrenc seyler.
habere bakın kızlar murat aradı şimdi eşim, odayı getiriyorlarmış ancak yatağın başlığı kırılmış, onu güyaaaaa salı günü getirceklermişşşşş... zaten bir sorun çıkmasa şaşardım.. hele bir indirsinler kimbilir daha neler var..
Geçmiş olsun canım varsın öle olsu sağlıkla gelsınde tek sorunumuz bu olsunmerhaba hanımlar doktordan yeni geldim
dün gece sancım vardı 2saat kadar sürdü sonra geçti ben de herzamanki yalancı sancılar kasılmalar dedim sallamadım ama sonra oğlum hiç hareket etmedi sabaha kadar uğraştım yok öyle korktum ki bebeğime birşey oldu diye hiç uyumadım sabah doktora gittik nst ye bağladılar kalp atışlarını duyunca rahatladım çok şükür yiymiş sancıdan sonra hareket etmemesi normalmiş ama muayenede benim suyum fazla çıktı önceden böyle birşey yoktu anlamadım ki şekeri olanda olurmuş ama şeker testimde normal çıkmıştı tekrar istedi pazartesi yükleme yapılacak
bi de bebeğim hep 1hafta önde gidiyordu kilosu bu muayenede 3hafta önde çıktı yani 38+1 görünüyor iri bebek oluyormuş moralim bozuldu hep normal doğum istiyordum ama kısmet değilmiş demekki mecburen sezaryan olacağım
canım sıkkın ve uykusuzum
merhaba hanımlar doktordan yeni geldim
dün gece sancım vardı 2saat kadar sürdü sonra geçti ben de herzamanki yalancı sancılar kasılmalar dedim sallamadım ama sonra oğlum hiç hareket etmedi sabaha kadar uğraştım yok öyle korktum ki bebeğime birşey oldu diye hiç uyumadım sabah doktora gittik nst ye bağladılar kalp atışlarını duyunca rahatladım çok şükür yiymiş sancıdan sonra hareket etmemesi normalmiş ama muayenede benim suyum fazla çıktı önceden böyle birşey yoktu anlamadım ki şekeri olanda olurmuş ama şeker testimde normal çıkmıştı tekrar istedi pazartesi yükleme yapılacak
bi de bebeğim hep 1hafta önde gidiyordu kilosu bu muayenede 3hafta önde çıktı yani 38+1 görünüyor iri bebek oluyormuş moralim bozuldu hep normal doğum istiyordum ama kısmet değilmiş demekki mecburen sezaryan olacağım
canım sıkkın ve uykusuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?