2009 Aralık Anneleri

kızlar merhaba nasılsınz bakalım :) juliet hoşgeldinz canım. ben de çoğu eksiğimi bir haftada tamamladım kızlar.inşallah sağsalim kıucağımıza alırız kızlar

Selam canım hoşgeldinopuyorumnanaktan

kızlar merhaba nasılsınz bakalım :) juliet hoşgeldinz canım. ben de çoğu eksiğimi bir haftada tamamladım kızlar.inşallah sağsalim kıucağımıza alırız kızlar

hoşbulduk kızlar bebek çok uyku yapıyo bende sizdede öylemi..

bende gecen hafta aldım cicilerimizi daha eksik varç ama..opuyorumnanaktan

senla aynıyız ehir ben 30 ..artı 6 dayım...:lepi:

evet canım ben de kızım için alışverişte hep yollarda uyukladım :) ben de bir haftada aldım çoğu şeyi ama var tabii daha eksiği.inşallah onları da alıcaz eşim görevden gelince.yok da kendileri ben de yalnızım.taa 3-3,5 hafta sonra gelicek ( ben 8 ayı bitirmiş olucam sanırım. dün gece gitti. (

ooo allah kavuştursun. canım çok uyuyorum bende aynı...:hulya:
hosgeldin juliet dun gece ben sizin topige gelmistim hemen takip ettin dimi beniii

evt iyadiyi ziyaret edim dedim..:hulya:

bende aralık annesiyim nede olsa..:lepi:

21 aralıkta dogum yapcam inş....opuyorumnanaktan

ooo allah kavuştursun. canım çok uyuyorum bende aynı...:hulya:

evt iyadiyi ziyaret edim dedim..:hulya:

bende aralık annesiyim nede olsa..:lepi:

21 aralıkta dogum yapcam inş....opuyorumnanaktan

vereliniortak hosgeldinnn ozaman aralik annesii:CüvCüv:

selam kızlar kabızlık sorunu yaşayan var mı aranızda ben herşeyi denedim ama düzelmiyo offff

selam kızlar kabızlık sorunu yaşayan var mı aranızda ben herşeyi denedim ama düzelmiyo offff

gebeligimde hiç kabızlık yaşamadım.ama hergün 1 çeşit sebze yemegi ve mutlaka çeşitli yeşilliklerden salata yapıp yiyorum.

gebelikten önce kabız oldugum zamanlarda aç karına sabah az süt içerdim işe yarardı bende..:lepi:

demir hapı kabız ediyo beni,,

günde bir kaysı suyu veya erik suyu veya kurusu yiyebilirsin

düzene girer bagırsakların

senla aynıyız ehir ben 30 ..artı 6 dayım...:lepi:

kaydirigubbakcemile5 Çak ozaman hoş geldin aramıza.:lepi:Benim sat 22 mart.
Sezeryan mı olacaksın kesin gününü biliyorsun 21 aralık olarak?Dr. bana sezeryan olursan 10-20 Aralık arası olursun dedi.
Benim ağrım hala geçmedi arkadaşlar sağ göğsümün altında çok ağrı var batıyor zor nefes alıp hareket ediyorum bebek mi dayandı yoksa üşüttüm falan mı bilmiyorummafoldumben

ya kızlar slm benimde bugün çok ağrım var hem kasıklarımda hemde beelimde bide kasılma oluo sanki sizlerdede oluyomu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…