selam kızlar bende aralık annesiyim..opuyorumnanaktan
sizede takılıyım ögrenecek şeylerim var....
Selam canım hoşgeldinopuyorumnanaktan
kızlar merhaba nasılsınz bakalım :) juliet hoşgeldinz canım. ben de çoğu eksiğimi bir haftada tamamladım kızlar.inşallah sağsalim kıucağımıza alırız kızlar
Selam arkadaşlar hepinize güzel haftasonları.
Oğluşum çok yordu beni gece ayakları sanırım kaburgamın sağ tarafına dayamış çok canım yandı hala da öyle zor nefes alıyorum vallahi.Sabaha doğru uyandım kıpır kıpır bir ordaki ayağı çekmedi baya uğraştım yok kalktım bende oturunca falan düzeldi ama yatınca yine aynı yere götürdü ayağını.Şimdi yine orda ne biçim acıyor sanki bir yeri çarparsın da morarır zonklar ya onun gibi bir de arada hareket ettiriyor orda çok kötü oluyorum mafoldumben
evet canım ben de kızım için alışverişte hep yollarda uyukladım :) ben de bir haftada aldım çoğu şeyi ama var tabii daha eksiği.inşallah onları da alıcaz eşim görevden gelince.yok da kendileri ben de yalnızım.taa 3-3,5 hafta sonra gelicek( ben 8 ayı bitirmiş olucam sanırım. dün gece gitti. (
hosgeldin juliet dun gece ben sizin topige gelmistim hemen takip ettin dimi beniii
ooo allah kavuştursun. canım çok uyuyorum bende aynı...:hulya:
evt iyadiyi ziyaret edim dedim..:hulya:
bende aralık annesiyim nede olsa..:lepi:
21 aralıkta dogum yapcam inş....opuyorumnanaktan
selam kızlar kabızlık sorunu yaşayan var mı aranızda ben herşeyi denedim ama düzelmiyo offff
selam kızlar kabızlık sorunu yaşayan var mı aranızda ben herşeyi denedim ama düzelmiyo offff
vereliniortak hosgeldinnn ozaman aralik annesii:CüvCüv:
senla aynıyız ehir ben 30 ..artı 6 dayım...:lepi:
benmde çok baskı yapıo bugün boğazımı sıkıyolar gibi oluyo :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?