2009 Aralık Anneleri

bız geldık
tırnak çekıldı kurtuldum çok şukur
agladım ama igne olurken çok canım acıdı akannehir
nst de çok sancımçıktı
doktor dogum sancın var resmen dedı
muayene etmem lazım dedı
ben sezeryan olcagım etme muayene dedım olmaz açılma varsa bu kadar çok sancın var doguma alabilirim dedi
çok şukur açılmam yokmuş ama sancım cıdden çokmuş o yuzden artarsa veya kanama su falan gelırse acıl gel
almak istemıyorum şimdi erken biraz daha dursun dıye yolluyorum yat dınlen dedı
eger gelecegım dıye tutturursa mecbur alacagız mınayı dedı
salı gunu tekrar çagırdı o gune kadar yat dedı

kızlar göğüsler ne alemde? benimkiler eskisine göre baya büyüdü de hala sıvı filan gelmedi acaba süt olmıycakmı

kızlar kzıımın beşiğinin ve arabasının resmini nihayet koyabildim daha tam düzenleyemedim beşiğini ama idareten çekip koydum işte çektikçe düzelttikçe yenilerini koyucam inşsüprizzzzz

geçmiş olsun pelincim kurtuldun çok şükür..
sen bişey hissetmeden mi sancı çıkıyo ne enteresan dimi ya.. hayırlısıyla vaktinde gelir inşallah minamız.

geçmiş olsun pelincim kurtuldun çok şükür..
sen bişey hissetmeden mi sancı çıkıyo ne enteresan dimi ya.. hayırlısıyla vaktinde gelir inşallah minamız.

yok hıssetmem mı çok hıssedıyorum arzu adet sancısı gıbı sancım oluyor zatende bugun baya bır çok çıktı arttı sanırım
15 gun daha dayansa kızım çok ıyı olacak arzucum
gögusler benımde çok buyudu bende hırkalar montlar kapanmıyor dıye şalla dekor yapıyorum kendıme :)

Hadi gecmis olsun kurtulmusun bi yandan . Erken gelmesin bu cadilar Pelin

Selam arkadaşlar nasılsınız?Annem vardı giremedim.Bugün de komşu oturmaya çağırmıştı.Oraya gidecem ay hiç hoşuma gitmiyor aslında koca kadınlarla oturmakakannehir Evde olunca gelmem de diyemedim.Öff

Hadi gecmis olsun kurtulmusun bi yandan . Erken gelmesin bu cadilar Pelin

sagol burcucum
şok oldum doktor acele ecele açılma varmı falan dıye bakmaya çalışınca
ay ne bıleyım içimden bir ses erken gelecek dıyor
inşallah gelmez ama baya bır hıssettırıyor sancılar kendını artık

Geçmiş olsun canım.
BAk yokmuş açılma falan.İnş. gelmez erken.Bana da diyor o ses arada:ecrin_bebek:

ay banada komşular geldı beni artık çalışmıyor görunce
ben gitmedım çagırdılar kaçkere
bende pek sevmem koskoca kadınlarla vıcık vıcık mahalle muhabbetını evde yalnız oturmak bıle daha hoş geliyor açıkcası

benim bayağı süredir süt geliyor kızlar.göğüs pedi kullanıyorum.büyüdüler de (

Bence de evde yalnız oturmayı severim ben hem.Ama bir kaç kez çağırdılar ben de gitmedim.Şimdi de gelmem diyemedim.Biraz geç gider erken kalkarım artık:sinifsinif:

akannehirkomşu mu ayyy.. umarım bana gelmeye kalkmazlar.. hoş daha hiç kimseyi tanımıyom burda

Gelirler gelmezler mii.Ben taşındım buraya geldiler güya güle güle oturuna.Kaç kez de kahvaltıya çağırmaya kalktılar.Bi gün birine bi gün birine tabi ne sıkıcı ya ne dicemi şaşırıyorum her seferinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…