öznur günaydıngünaydııın o ağrı bendede çok oluyo hele son 1 haftadır zor yürüyorum
günaydın meraaal
günaydın burcuu
ah meral o uykuyu bide bana sor nasıl çok uyuyorum anlatamam.Yarın son allahtan bol bol uyurum artık doğurana kadar:)))
günaydın fatmagünaydın şekerlerrr nasılsınız bklmmmmm
Gunaydin Fatma :) Ne yapalim calisiyoruz iste . Uykulu sekilde.
Bi de benim sabahlari ne giycem derdi oldu artik hamile kotum dar gelmeye basladi . 15-20 gun icinde bisey almayi dusunmuyorum . Ne bulsam da giysem diye 2 saat dolaba bakiyorum .
valla ben 2 haftadır içine sığabildiğim siyah kumaş pantolonumu ve 2 elbisemi giyebiliyorum
Bende de boyle tulum gibi bisey vardi onu giyip ustune kazak giyiyorum ama kazaklarda normalde belde bitiyordu simdi karnimda dolayi gobegin ustunde bitiyor ustune biseyler bulup kapatiyorum filan ilginc giyinmeye basladim artik :) Ne yapalim bu kadar gun icin kota para vermem. Forma gibi oluyo hergun ayni sey ama.
Bende de boyle tulum gibi bisey vardi onu giyip ustune kazak giyiyorum ama kazaklarda normalde belde bitiyordu simdi karnimda dolayi gobegin ustunde bitiyor ustune biseyler bulup kapatiyorum filan ilginc giyinmeye basladim artik :) Ne yapalim bu kadar gun icin kota para vermem. Forma gibi oluyo hergun ayni sey ama.
OLSUN TATLIM
SENİNDE DEDİĞİN GİBİ BUKADAR GÜN İÇİN HİÇ GEREK YOKyerimseniben
günaydın kızlar benimde kıyafet problemim var evde pijama ile idare ediyorumda dışarısı artık biraz zorluyor
sormayın bendede durum aynı çok kötü hissetmeye başladım kendimi artık bi etek ve bir elbiseyle geçirmeye çalışıyorum neyseki yarın son artık.
Evde bende oyleyim giyiyorum esorfmani rahat ama ise gelince zor. Oznur yarin son demek :) Nete girebilcen mi evden .
burcu darısı bizim başımıza canım
Gunaydin Fatma :) Ne yapalim calisiyoruz iste . Uykulu sekilde.
Bi de benim sabahlari ne giycem derdi oldu artik hamile kotum dar gelmeye basladi . 15-20 gun icinde bisey almayi dusunmuyorum . Ne bulsam da giysem diye 2 saat dolaba bakiyorum .
Ben günlerdir eşimin kıyafetlerine dadanmış durumdayım. Hiçbir eşofmanım olmuyor. Onunkiler oluyor ancak. Oduncu gömleği var bir tane, eşofmanıyla birlikte kaçgündür üstümde forma gibi. Dışarı çıkarken ne giyerim bilmem. İncecik kaldı hamile kıyafetlerim. Hava da soğudu.
Bi de benim montun onude kapanmiyor . Ilk dugmeyi kapatiyorum da gogsumu korusun diye ortada kocaman bi gobek filan .
kızalr tickerlarımız gözükmüyor mu bende mi sorun var??
haftaya cuma ama ben 2 gün kalan yıllık iznimide alacağımdan çarşamba son olacak canımHaftaya cuma degil mi seninde . Gerci ben haftadaya cumadan sonra da gelcem iki gun filan arada ama .
selam arzuselam kızlar
benimde montlar öyle ama ben üzerime pança aldım rahat rahat giyebiliyorum
Bi de benim montun onude kapanmiyor . Ilk dugmeyi kapatiyorum da gogsumu korusun diye ortada kocaman bi gobek filan .
anam ben uykudan gözümü açamıyorumbende artık uyuyamamaya başladım sanırım kızlar dün gece dolanıp durdum yastıkları arkama koyup, oturarak uyuyayım dedim, olmadı.. sola yada sağa yatamadım, sola yattım kalbimii zorladığımı hissettim,nefes alamadım, acıdı karnım.. inleye inleye sabah ettim.. hala da uyumadım çıkıp biraz gezsem mi napsam ya kadıköy filan?
evet uzun zamandır görünmüyorlaratenkızalr tickerlarımız gözükmüyor mu bende mi sorun var??
Harbiden ben hic dikkat etmemisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?