2009 Aralık Anneleri

öznur günaydın
bende haftayı bekliycem :1no2:
şeytan diyorki yarında çalış ayrıl

günaydın şekerlerrr nasılsınız bklmmmmm
günaydın fatma
iyiyiz ama çok uykumuz varmirmirmirmir

sen nasılsın?

valla ben 2 haftadır içine sığabildiğim siyah kumaş pantolonumu ve 2 elbisemi giyebiliyorum

valla ben 2 haftadır içine sığabildiğim siyah kumaş pantolonumu ve 2 elbisemi giyebiliyorum

Bende de boyle tulum gibi bisey vardi onu giyip ustune kazak giyiyorum ama kazaklarda normalde belde bitiyordu simdi karnimda dolayi gobegin ustunde bitiyor ustune biseyler bulup kapatiyorum filan ilginc giyinmeye basladim artik :) Ne yapalim bu kadar gun icin kota para vermem. Forma gibi oluyo hergun ayni sey ama.

OLSUN TATLIM
SENİNDE DEDİĞİN GİBİ BUKADAR GÜN İÇİN HİÇ GEREK YOKyerimseniben

günaydın kızlar benimde kıyafet problemim var evde pijama ile idare ediyorumda dışarısı artık biraz zorluyor

sormayın bendede durum aynı çok kötü hissetmeye başladım kendimi artık bi etek ve bir elbiseyle geçirmeye çalışıyorum neyseki yarın son artık.

OLSUN TATLIM
SENİNDE DEDİĞİN GİBİ BUKADAR GÜN İÇİN HİÇ GEREK YOKyerimseniben

günaydın kızlar benimde kıyafet problemim var evde pijama ile idare ediyorumda dışarısı artık biraz zorluyor

sormayın bendede durum aynı çok kötü hissetmeye başladım kendimi artık bi etek ve bir elbiseyle geçirmeye çalışıyorum neyseki yarın son artık.

Evde bende oyleyim giyiyorum esorfmani rahat ama ise gelince zor. Oznur yarin son demek :) Nete girebilcen mi evden .

Ben günlerdir eşimin kıyafetlerine dadanmış durumdayım. Hiçbir eşofmanım olmuyor. Onunkiler oluyor ancak. Oduncu gömleği var bir tane, eşofmanıyla birlikte kaçgündür üstümde forma gibi. Dışarı çıkarken ne giyerim bilmem. ıncecik kaldı hamile kıyafetlerim. Hava da soğudu.

Bi de benim montun onude kapanmiyor . Ilk dugmeyi kapatiyorum da gogsumu korusun diye ortada kocaman bi gobek filan .

bende artık uyuyamamaya başladım sanırım kızlar dün gece dolanıp durdum yastıkları arkama koyup, oturarak uyuyayım dedim, olmadı.. sola yada sağa yatamadım, sola yattım kalbimii zorladığımı hissettim,nefes alamadım, acıdı karnım.. inleye inleye sabah ettim.. hala da uyumadım çıkıp biraz gezsem mi napsam ya kadıköy filan?

Bi de benim montun onude kapanmiyor . Ilk dugmeyi kapatiyorum da gogsumu korusun diye ortada kocaman bi gobek filan .

kaydirigubbakcemile3 aynen bende öyle burcu.. hatta benimkilerin içne giremiyorum bile, anneminki de önü açık kalıyor.. en azından yanlarımı koruyor.. az kaldı inşallah eski narin hallerimize dönecez... akşam tatil fotolarına bakıp bakıp kendime hayran kaldım mafoldumben

Haftaya cuma degil mi seninde . Gerci ben haftadaya cumadan sonra da gelcem iki gun filan arada ama .
haftaya cuma ama ben 2 gün kalan yıllık iznimide alacağımdan çarşamba son olacak canım
seninle aynıyız yani
selam arzu

benimde montlar öyle ama ben üzerime pança aldım rahat rahat giyebiliyorum
önümü arkamı her yanımı koruyor

anam ben uykudan gözümü açamıyorum
kızalr tickerlarımız gözükmüyor mu bende mi sorun var??
evet uzun zamandır görünmüyorlaraten
Harbiden ben hic dikkat etmemisim

epeydir görünmüyor kızlar
hatta birkaç arkadaşda belirtti ama :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…