günayduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnnnna.s.günaydun kıslarrrrrrrrrrrr...ben bi kahvaltı yapıp geliyorumm..öptüm sizi
o ne yaw gunaydunn :)) günaydıınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
OLSUN TATLIM
SENİNDE DEDİĞİN GİBİ BUKADAR GÜN İÇİN HİÇ GEREK YOKyerimseniben
Ben günlerdir eşimin kıyafetlerine dadanmış durumdayım. Hiçbir eşofmanım olmuyor. Onunkiler oluyor ancak. Oduncu gömleği var bir tane, eşofmanıyla birlikte kaçgündür üstümde forma gibi. Dışarı çıkarken ne giyerim bilmem. İncecik kaldı hamile kıyafetlerim. Hava da soğudu.
o ne yaw gunaydunn :)) günaydıınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
[
kızlar sormayın bendede aynısorunlar var son 2 güzüm eşorfnman altım var pantolon gibi onu giyiyorum artık işe gelirken evdede eşimin eşrfman ve tişörtlerini giyiyorum böyler idare edeceğiz artık... meral ve burcu hnmlar ne oldu size bkyım niye bukadar uykucu oldunuz ben varya hiç uyumuyorum desem yeri var.geceleri 12 buçuktan önce yatmıyorum sabah 4 buçı-ukta kalkıyorum ve her saat beşı wc için uyanıyorumm.hiç deliksiz uyuyamıyorumm.her haömile paso uyar bense doğuracağıö nerdeyse hala uyuyamadım doya doyaaa
şekerim bende en az 2 kez wc ziyareti için kalkıyorum
gece 10'da yattım ama halada uyku var
servisde gözümü açamadım uykudan
şimdi masa başında çaktırmadan yine şekerleme yapıyorumkaydirigubbakcemile3
[
kızlar sormayın bendede aynısorunlar var son 2 güzüm eşorfnman altım var pantolon gibi onu giyiyorum artık işe gelirken evdede eşimin eşrfman ve tişörtlerini giyiyorum böyler idare edeceğiz artık... meral ve burcu hnmlar ne oldu size bkyım niye bukadar uykucu oldunuz ben varya hiç uyumuyorum desem yeri var.geceleri 12 buçuktan önce yatmıyorum sabah 4 buçı-ukta kalkıyorum ve her saat beşı wc için uyanıyorumm.hiç deliksiz uyuyamıyorumm.her haömile paso uyar bense doğuracağıö nerdeyse hala uyuyamadım doya doyaaa
günaydın cnmcım nasılsın bklmmmmm
Günaydıın kızlaar. benim dün kontrolüm vardıı. bebeşim henüz dönmemiş. dönmediği için değil ama benim istediğim üzerine sezeryan için gün aldık. Allah nasip ederse 2 aralık. kızımız 2.200gr olmuş boyunu söyleyemiyor doktor ama FL 7,02 yani şu an 49 santim falan. biraz zayıf geldi bana ama doktor üç kiloyu tamamlar sanırım dedi. 17 kilo aldım hepsini kendime almışım anlaşılan çook üzüldüm bu duruma ama doktorum anne karnındaki bebek beslenmesi senin elinde olan birşey değil. istediğin kadar çok ya da az ye o senden alabilceği kadarını alır dedi. önemli olan sağlıklı olması ve doğduktan sonraki gidişhatı dedi. içim biraz olsun rahatladı. umarım doğuma kadar 3 kiloyu birazcııkta olsa geçeriz.
Günaydıın kızlaar. benim dün kontrolüm vardıı. bebeşim henüz dönmemiş. dönmediği için değil ama benim istediğim üzerine sezeryan için gün aldık. Allah nasip ederse 2 aralık. kızımız 2.200gr olmuş boyunu söyleyemiyor doktor ama FL 7,02 yani şu an 49 santim falan. biraz zayıf geldi bana ama doktor üç kiloyu tamamlar sanırım dedi. 17 kilo aldım hepsini kendime almışım anlaşılan çook üzüldüm bu duruma ama doktorum anne karnındaki bebek beslenmesi senin elinde olan birşey değil. istediğin kadar çok ya da az ye o senden alabilceği kadarını alır dedi. önemli olan sağlıklı olması ve doğduktan sonraki gidişhatı dedi. içim biraz olsun rahatladı. umarım doğuma kadar 3 kiloyu birazcııkta olsa geçeriz.
internette FL nin 7 rakamı ile çarpılması sonucu boy bulunur yazıyor canım. daha önce bahsedilmişti sanırım. yanlış hatırlamıyorsam tabii.
teşekkür ederim meral. insan yinede üzülüyor. birde doktorum diyorki geçenlerde bir hastası doğum yapmış 6,5 kilo almış toplamda ve 3,200 bebeği olmuş. tabii bu örnekleri verince doktor insan daha kötü oluyor. ben sadece kendime çalışmışım 8 ay boyuncaa.
internette FL nin 7 rakamı ile çarpılması sonucu boy bulunur yazıyor canım. daha önce bahsedilmişti sanırım. yanlış hatırlamıyorsam tabii.
teşekkür ederim meral. insan yinede üzülüyor. birde doktorum diyorki geçenlerde bir hastası doğum yapmış 6,5 kilo almış toplamda ve 3,200 bebeği olmuş. tabii bu örnekleri verince doktor insan daha kötü oluyor. ben sadece kendime çalışmışım 8 ay boyuncaa.
canım sağlıkla olsunda hemen toparlar sütün onu, bide +-200 gr mıda unutma.benim kızım için 2900 gr demişti doğum haftası, kızım 3490 gr doğdu....kaydirigubbakcemile2
[
kızlar sormayın bendede aynısorunlar var son 2 güzüm eşorfnman altım var pantolon gibi onu giyiyorum artık işe gelirken evdede eşimin eşrfman ve tişörtlerini giyiyorum böyler idare edeceğiz artık... meral ve burcu hnmlar ne oldu size bkyım niye bukadar uykucu oldunuz ben varya hiç uyumuyorum desem yeri var.geceleri 12 buçuktan önce yatmıyorum sabah 4 buçı-ukta kalkıyorum ve her saat beşı wc için uyanıyorumm.hiç deliksiz uyuyamıyorumm.her haömile paso uyar bense doğuracağıö nerdeyse hala uyuyamadım doya doya
kızım bende 18 kilo aldım
yavrucak 2600-2700 civarındaydı geçen hafta
eee ne yapalım hep beraber oturup ağlayalımmı yani.
önemli olan yavrunun sağlığı dimi ama. şükret bunlar için lütfen.
kızım bende 18 kilo aldım
yavrucak 2600-2700 civarındaydı geçen hafta
eee ne yapalım hep beraber oturup ağlayalımmı yani.
önemli olan yavrunun sağlığı dimi ama. şükret bunlar için lütfen.
kızlar alemsiniz hee :) günaydın öncelikle benim de bir gün önce aldım bir hafta sonra olmadı.kıyafet almadım o yüzden hiç.sadece 3 tane eşofman, iki de üst aldım.şimdi bir eşofman ve iki üste kaldım.eşim de gülüyor artık , aşkım diyor bugün formanı değiştirmişsin diyor.benim eşim de zayıf ve uzun boylu, onun hiç bir şeyi olmuyor bir kaç tişöstü oluyor o kadar.alt hiç olmuyor.( bir ay için bir şey almakda istemiyorum.böyle idare ediyorum artık ne yapayım.gece yatarken de eski pijamalarımı yanlardan kestim öyle giyiyorum.esnemedi ne yapayım ben de kesiverdim yanlardan :)))
kızlar bebeğime nazar mı değdırdım nedır,,cok guçlu vuruyo,,ıteklıyodu falan oflayıp duruyodum ben bazen...ama dun akşamdan berıı cok sakinledi,,yan herketlı ama boyle yavaşça genleşiyo gibi,,bıyerlerını yavaşça surtuyo,,,nıye bırden boyle duruldu kı acaba?sızdede boyle oluyo mu arada,,bo problem yoktur dı mı.
cnm sık sık listeyi günceliyorum eksik olanlar özelden msj atın ekliym diyorum sezeryan tarihi belli olanlar yazın ekleyelim diyorum ama kimse takmıo akannehir
Benim de arada o şekilde oluyo şekil değiştirince hareketleri de değişiyo canım.Başı aşağıdayken çok hareketliydi, şimdi hareketleri daha ağır.merak etme sen iyidir o :ecrin_bebek:
ben özelden msj attım canım.
maşallah kızına hadi hayırlı olsun inş. ama sezeryan deyince ben korkuyorum ne yalan söliyim :1shok:
kızımın da kilosu düşük geliyodu bana başladım hergün yumurta yemeye, dr. abartma sonra sen zorlanırsın dedi. ben de artık hafta sonları yiyorum sadece kaydirigubbakcemile3
boy hesaplaması da fl' yi 7 ile çarpınca bulunuyor diye biliyorum öyle değil mi!
vereliniortak
günayduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnnnna.s.
:roflol:
kahvaltı yapmadınızya ondandır
[
günaydın cnmcım nasılsın bklmmmmm
yemeĞe gİdİyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?