• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

süt arttırıcı besinler için bi listem vardı ama sanırım eşim harici belleğe kopyaladı onu.. akşama gelsin de listeyi yazarım herkes not alsın hem..
aklımda kalanları ayzayım..

hurma- vitamini de bol.
soğan- ama gaz da yapar bilginize
bol sıvı tüketin :
su
komposto (meyve suyundansa bunu tercih edin. ben anneme bugün yaptırdım bugünden itibaren içmeye başlayacağım...)
süt
marul , yeşillik yani.
süt arttırıcı humana still tee' ler falan...
rezene çayını özellikle söylediler ama emzirme dönemnde kullanın çünkü kasılmalara neden olabiliyormuş bu tarz çaylar.. doğumdan sonra yanii

şimdi bu kadar yazıyorum işim var... akşama yine yazıcam..

muckkkaaaa

ya Pelin girer girmez... sizin yazdıklarınızı da not alayım o liste ile birleştirip mesaj atayım ben ona akşama en iyisi.. burada da bi liste yapıar paylaşırız.

burcuu nbr canım nasılsın izne çıktınmı artık

Hesapta ciktim . Cuma gunu gittim benim iznim basliyor vedalasalim filan dedim patroncuguma . Yok ne vedalasmasi gelcen ya filan dedi . Pazartesi kontrolum var dedim . Aaaa super iste sabah gel ogleden sonra biraksinlar seni dedi . Once saka yapiyo sandim ama hic oyle degildi. Doguma kadar gunde 1-2 saat gidicem kesinlesti. Ben cidden sirkette dogurcam

Hesapta ciktim . Cuma gunu gittim benim iznim basliyor vedalasalim filan dedim patroncuguma . Yok ne vedalasmasi gelcen ya filan dedi . Pazartesi kontrolum var dedim . Aaaa super iste sabah gel ogleden sonra biraksinlar seni dedi . Once saka yapiyo sandim ama hic oyle degildi. Doguma kadar gunde 1-2 saat gidicem kesinlesti. Ben cidden sirkette dogurcam

şaka gibi cidden ya..
p.tesi doktor ne dicek bakalım bu hafta gelir senin kız belki burcuuu:))
benim hastanenin bi katını domuz gribine ayırmışlar bu arada geçen gittiğimde sordum yatan birsürü hasta varmış

şaka gibi cidden ya..
p.tesi doktor ne dicek bakalım bu hafta gelir senin kız belki burcuuu:))
benim hastanenin bi katını domuz gribine ayırmışlar bu arada geçen gittiğimde sordum yatan birsürü hasta varmış

Rapor acilmasi gerekiyormus simdi hastaneden onu yaptircm bi yandan . Bakalim Oznur bende oyle hissediyorum 20 kasim gibi filan diye ama . Odaya filanda bakcam . Bi de hemsirelerle konusmayi dusunuyorum mutlaka odada cok kisi oldu mu alsinlar Eylulu.Bi bakayim dedim . Tek istedigim gunduz dogsun :) Niyeyse gece olunca sanki doguramicam gibi geliyo ne alakaysa artik.

Burcu ben de onu kastettim. raporlu olucaz sonuçta..
Bi de hayırlısı olsun doğum için de yaaa.. Allah hepimizin yanında olsun inşallahhhh !!!!!

biz de bugün annemle hastane çantalarını açtık.. ne götürücem falan gösterdim anneme..
o da saolsun bebek arabasını beşiği oto koltuğunu sildi yıkadı kadın.. ben eğilemiyorum saolsun yaptı o son işleri de.. peluşları falan da yıkadım.. kurusun son yerleştirmeleri yapıcam. beşiği falan da uyku setlerini yerleşytiricem...az kaldı ne de olsa di mi ama :D

Rapor acilmasi gerekiyormus simdi hastaneden onu yaptircm bi yandan . Bakalim Oznur bende oyle hissediyorum 20 kasim gibi filan diye ama . Odaya filanda bakcam . Bi de hemsirelerle konusmayi dusunuyorum mutlaa odada cok kisi oldu mu alsinlar Eylulu.Bi bakayim dedim . Tek istedigim gunduz dogsun :) Niyeyse gece olunca sanki doguramicam gibi geliyo ne alakaysa artik.

hayırlısıyla gelsin canım inşallah..
haber ver yarın bizede mutlaka..
hadi öptüm hepinizi çıkıp yatayım biraz yine fena hasta olmuşum ben:(((

Burcu ben de onu kastettim. raporlu olucaz sonuçta..
Bi de hayırlısı olsun doğum için de yaaa.. Allah hepimizin yanında olsun inşallahhhh !!!!!

biz de bugün annemle hastane çantalarını açtık.. ne götürücem falan gösterdim anneme..
o da saolsun bebek arabasını beşiği oto koltuğunu sildi yıkadı kadın.. ben eğilemiyorum saolsun yaptı o son işleri de.. peluşları falan da yıkadım.. kurusun son yerleştirmeleri yapıcam. beşiği falan da uyku setlerini yerleşytiricem...az kaldı ne de olsa di mi ama :D

Aciktan gidiyor gibi olcam anlasilan.
Bu arada ben bi cok yerde okumustum hurma olayini . Berna sen gerci sezeryansin ama Oznur duydun mu bole bisey sende. Normal dogumda cok cok iyiymis hurma

Aciktan gidiyor gibi olcam anlasilan.
Bu arada ben bi cok yerde okumustum hurma olayini . Berna sen gerci sezeryansin ama Oznur duydun mu bole bisey sende. Normal dogumda cok cok iyiymis hurma
duydum canım okudum bende bikaç yerde yemeye başlayabilirsin sen ..sütede iyi geliyomuş zaten

hurma süper şifa bişey. ben yazın bursada bol bol yedim. bundan mıdır bilmiyorum ama ben öyle olduğuna inanıyorum. 1 ayda tam 13 cm büyümüştü... şok olmuştum. hurmayı bıraktım sonra tatlı diye.. kilosunu biliyorsunuz. bu aralar yine başlayacağım. getirdim yazdan ama süt dönemi tüketeyim de buralarda bulamam diye korkuyorum...

hurma süper şifa bişey. ben yazın bursada bol bol yedim. bundan mıdır bilmiyorum ama ben öyle olduğuna inanıyorum. 1 ayda tam 13 cm büyümüştü... şok olmuştum. hurmayı bıraktım sonra tatlı diye.. kilosunu biliyorsunuz. bu aralar yine başlayacağım. getirdim yazdan ama süt dönemi tüketeyim de buralarda bulamam diye korkuyorum...

VALLA BENDE HURMA YE YE SEKERIM CIKACAK :1shok:
BU ARADA KIZLAR VALLA BEN NE YAPACAGIMI BILEMEMEKTEN DOGURMAMAYA KARAR VERDİM...
NORMAL Mİ SEZERCİK Mİ,EPIDURAL MI,GENEL Mİ ÇATI BACA DAR MI GENİŞ Mİ DERKENN AYYYHHH CILDIRDIM...
KALSIN VALLA BOYLE IYI NAPIYIM İÇ İÇE YASIYOZ İŞTE OGLUMLA şakkıdı

annem nohutla yeşil mercimeği de eklememi söyledi süt için... gaz yapıyor ya bu şeyler içine biraz şeker koyarsak gazını alırmış.. aklınızda bulunsun bacılar...

slm kızlar nasılsınız bugün :) süt yapan besinlerden ben en iyi bozayı biliyorum kızlar.ayırca ne kadar uzun süre durursa yani ekşirse o kadar süt yapma oranı artarmış ben sevmem ama bakalım içer miyim :)

Back
X