burcu canım Allah şifa versin yavruna.. inşallah hemen iyileşir.. canım ya:teselli:
amin Arzucum çok saol ....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
burcu canım Allah şifa versin yavruna.. inşallah hemen iyileşir.. canım ya:teselli:
canım okulun doktoru sölüyo şu anda olan bütün gripler domuz gribi dieyine de bilmiyorum...burdada hastaneye götürüp o psikolojiye sokmak istemiyorum, sonuçta öle de olsa tedavi aynı ...
eğer uzarsa Ankara ya gidicem(
Anladım canım inş. değildir.Ama bütün gripler domuz gribi olsa neden test yapsınlar ki.Gerçi ben de ereğlide test yapılmıyor artık,hastaya domuz gribi gibi yaklaşılıp onun tedavisi uygulanıyor diye duydum.Ama senin açından tehlikeli hamilelikte en tehlikeli dönemi oluyormuş Allah korusun:Saruboceq:
burcu c vitamini ver bol bol, ilaç tedavisini de ihmal etmeden uygula, Allaha emanet yavrun.. inşallah hemen düşer ateşi, atar o mikrobu inşallah hemen..canım ben de çok korkuyodum ama evladının başına gelinceöpüyorumda seviyorumda .....aslında normal zamanlarda hasta oluncada bu kadar sürüyo hatta bazen ateş daha da yükseliyo ama şu salgın işi insanın canını sıkan
(
nehircim biliyosun burdaki hastane sistemini kafa karıştırıcaklar boşu boşuna :S
canım ben de çok korkuyodum ama evladının başına gelinceöpüyorumda seviyorumda .....aslında normal zamanlarda hasta oluncada bu kadar sürüyo hatta bazen ateş daha da yükseliyo ama şu salgın işi insanın canını sıkan
(
nehircim biliyosun burdaki hastane sistemini kafa karıştırıcaklar boşu boşuna :S
canım okulun doktoru sölüyo şu anda olan bütün gripler domuz gribi dieyine de bilmiyorum...burdada hastaneye götürüp o psikolojiye sokmak istemiyorum, sonuçta öle de olsa tedavi aynı ...
eğer uzarsa Ankara ya gidicem(
öznur netim yoktu birkaç gündür arada sinyal bulunca girebiliyordu.. şükür çözdüü kocacım o prolemi artık sürekli net var.. ben de evde baya baya miskin oldum ya.. sinir oluyorum kendime.. sabah eşime kahvaltı hazırlıyorum, 8:20 de o çıkıyo hoooop ben aynen bilgisayarın başına elimde tv kumandası.. bi yarım saat sonra mutfakta buluyorum kendimi..kaydirigubbakcemile3 ye iç yat.. çok sıkıcı ya.. kendimi işe yaramaz hissediyorum.. yaşayacağımız şey her nekadar güzelse de çalışma hayatını gezip tozmayı şimdiden çok özledim ben.. eski resimlerime filan bakıyorum, iç çekiyorum öznur. dün eşim geld sessizce öptü beni, meğer beni izlemiş aşkım iyice canına tak etti dimi dedi, evet dedim.. yine öyle olcaksın dedi.. öyle diyordu ama buna inanmıyordu sanki.. çok yediğimi söylüyor bana, öznur bu iştah doğumdan sonra da devam ederse biraz zor kilo vermek:sinifsinif:günaydın kızlarrr
ne güzel bi haberle uyandım bu sabah minacık evine geliyormuş maşallah allah uzuuun bir ömür versin inşallah güzel kızımıza..
biraz zaman geçsin anne kız biraz hasret gidersinde arayayım pelini gözünaydın diyeyim..
arzucum senlede pek karşılaşamıyoruz artık evde kaldım miskin oldum ben iyice.. nasılsın güzel oğluşun nasıl..karar verdinmi doğuma geçende sormuştum ama görmedin sanırım..,
bu arada burcudan haberiniz varmı dün doktora gidecekti bidaha sesi çıkmadı ne yaptı acaba..
selam kkıslarr..bı saattır gıremedım sıteye..
mınaya coooookkk sevındımmmmm,,canım benım yuvasına kavuştu,,darısı bızım başımıza...
kızlarr kolay doğum topiğini okuyodum da valla mıskınlık falan yapmayın bol bol hareket dıyolar,doğuma kadar ev işlerını falan kendılerı yapmışlar maşallah...
bende hergun 40 dakka yuruyorum ama oyle cok ta hareketlı değilim ya evin içindemafoldumben
bıde sıcak suyla duş alın dıyolar
selam canım, iyi işte idare eder.. sıkılıyoruz ve sabırsızlanıyoruz birazgunaydın kızlar topıklerde kayboldum kac haftadır
sasırdım ne zman doguracagımı 26 kasıma sezeryana gun werdı dr
ama 21 ınde netlesecek
bayramda dogum yapmısda olabılırım
sızler nasılsıznı tatlıskolar
naber melike, ya canım çok sıkılıyor benim:gitme:keşke yakın olsak hepimiz, de bana oturmaya gelebilseniz:sinifsinif:YAAA SABAH SABAH AĞLATTI PELİNLE MİNA BENİ TELEFONA MESAJ GELDİKTEN SONRA ÖNCE CEVAP ÇEKTİM SONRA AĞLAYA AĞLAYA EŞİMİ ARADIM ÇOCUĞUN AKLI GİTTİ BEN AĞLIYORUM DİYE SONRA DA ANNEMİ ÇOOOK SEVİNDİMŞİMDİ ANNESİ ONU PRENSESLER GİBİ BAKAR MİNİK MİNAMIZ GELDİİİİİİİİİ DARISI TÜM ANNE VE BEBİŞLERE ARZUCUM ÜZÜLME ONLAR ÖNCE KAVUŞACAKLAR AMA BİZDE BİRAZ FAZLA UYUYACAĞIZ HEM ONLARIN TECRÜBELERDEN YARARLANACAĞIZ BURCUCUM SENİN DE KIZINA GEÇMİŞ OLSUN BİR DOKTORA GÖRÜNÜN İLAÇ FİLAN VARDIR
ben hele ben:gitme:.. O kadar hareketsizim ki.. Artık çorap giyerken ağlamaklı oluyorum.. Bacaklarımı bükemiyorum gergedan bacağı gibi kapkalın oldular.. Heryerim pütür pütür yağ topladı.. Nefret ediyorum kendimdeeeennmafoldumben
selam canım, iyi işte idare eder.. sıkılıyoruz ve sabırsızlanıyoruz biraz