2009 Aralık Anneleri

ben zaten fazla kilo almadım geçen ay 6 kilo almıştım toplamda ve altı kilonun hepsi oraya gitti galiba

bende 9 kilo aldım başından beri, zayıfım şu an ama kocamaaaaaan bi karnım var. kardeşim: ne saçma bi hamilesin, hiç gerçekçi durmuyo karnın yapmacık, sanki su dolu bi balon var karnında diyo :bbo: naniknanik: 1closedeyes: :dilcikar:

heee yesıl haktanemın kardesın benı guldurdu
allaaaamm yaaaa
bende leblebı yutmus solucan gıbıyım baslarda memıkler buyuktu karnım sollayınca kılo da 14 de kaldı
aha bu durumdayım

maşallah annesi yavrunaaaaa opuyorumnanaktan
oy yerim ben o tombişiiii zemuszemus
1 hafta!!!!!!!! az kalmış seninde yaaaa ben 1 ay nasıl dayancaaaaaaaaaaaam

evet Ebru yaa.. maaaaazi ahhhh bi ara buluş görüş yapalım... ha ben ha sen fark etmez yabancılık çekilmez

Derya yaa.. benim de karnımın en tepesi hep yarılacak gibi.. geçen öksürdüm anam dedim ölüüyooommmm

çok kötü bişi oluyor anlamıyorum. aşağıya mı iniyor ne..

sanki daha zor olur gibi geliyo bana yazın sıcaklarda diş çıkarmaya başlıcak bıcırıklar ateşlencek ishal olcaklar.gerçi kışında olcak aynısı ama yazın dahamı zor olurki?

geçmiş olsun canım yaaaa! ağrılar sızılar artık daha fazla tabi sonlara yaklaştık ya! kışın evde zor zamanları geçcek bebelerin, diş cıkarma zamanlarında en azından bebeği üşütcez derdi olmayacak en azından
bence en iyi zamanda oluyo doğumlarımız a.s

Maaşallah yavruşuna da ebe nereden anlamış dört kilo olduğunu. Kilosu kafa karın ölçüsünden hesaplanmıyor muydu?

Yapalım tabii Bernacığım. Anılarımızı tazeleriz. )

merhaba arkadaşlarım. güzel bir akşam uykusu diliyorum.
bişi sorcam .Benim ,kaşımın bitim yerinde açık kahve ben gibi leke oluştu.ayağımın altında kırmızı siil çıktı. sizlerde böyle bişeyler oldumu geçermi acaba kızlar

evet canım benimde boynumda kahverengi küçük lekeler oldu hatta gögüs kısmında da oldu

canım naber ne yaptın?? gördün eylülü nasılmış annesi??

Dun gordum Arzu Teyzesi . Sorun yok sukur. Hastanenin dogum katina filan cikip odalara baktim hemsirelerle konustum . Kalabalik olunca almalarini filan israrla soyledim . Bebek hemsiresi beni cagirirsin sancim var diye goz kirparsin ben alirim filan dedi sagolsun . Bugun annemle konustum oksuruyordu direk doktora git dedim o da gitmis bronsitmis megerse . Bi hafta kizinla gorusme demis doktor ona canim sıkıldi iste. Evde temizlik var bi yandan oyle iste :)

KIZLAR GELDİM TEL GELMİŞTİ ONDAN YAZAMADIM YARN SABAH 8 DE NASİPSE EPİDURALLLL OLAcakDUA EDİN BACILAR BANA.SEÇİLCİM SENİN Kİ NEZAMAN BEN KAÇIRDIM SANIRIM TARİHİ.EGEPOL HASTANESİNDE OLCAK DOĞUMMMMMM

Allahım bu saatlerde yeğenime kavuşmuş olcaksın fatmacım ne güzel. Dualarımız seninle. Ne kadar rahat olursan o kadar güzel olacak. Bende derin derin nefes alcam hep. Burundan al ağızdan ver. Rahatlatıyor.:lepi: Yeğen geliyoooo

bende mi öyle yapsam acaba burcu ya.. valla olabilir hee.. bende doğum yaklaşınca konuşayım ozaman.. içerde kalabalık tutmasınlar, birde ben diyemem onşar desinler kucağa almayın diye.... annenede geçmiş olsun canım.. inşallah çabucak iyileşir.. :Saruboceq: bu aralar insanın en çok annesine ve eşine ihtiyacı oluyor.. birde fena halde duygusallaştım, annemi ve eşimi çok özlüyorum.. akşam olup eşim geleceği zaman çok heyecanlanıyorum.. hemen gelsin istiyorum.. annemde hafta sonları geliyo.. kardeşimde Allahın izniyle 25 kasımda burda olacak..izne geliyor.. doğuma denk getircekti ama dayanamadık.. Allah annene acil şifalar versin canım...

Cevremdeki insanlarla kotu olmamak icin oyle yaptim valla israrla soyledim . Onlarda merak etme biz hallederiz dedi. Tshirt gibi biseyler de ayarladim ordaki hemsirelere vermek icin. Gittigimde vercem hemen Eylulden diye . Tekrardan hatirlatcam kucaga vermeyin kalabalik olunca alin diye . Bebek hemsiresi sen merak etme ben konusma bile yaparim dedi. Sagolsun . Ne yapayim kimseyi kirmakta istemiyorum ama kimsenin kucagina da vermek istemiyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…