• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

37+3te sezeryan olmak da normal olur ozaman değil mi?Dr.9aralık dedi ozaman 37+3 oluyor ama vaktinden 18gün önce olması beni tedirgin etti.Ben de bir hafta daha beklesek dedim dr.da duruma bakarız hiç bir sıkıntı yoksa bekleriz ozaman dedi.Korkuyorum erken olup bir sorun olmasındanÇok üzgünüm çoook

bişecık olmaz canım
cıger gelısımı tamamlanıyo kılosuda normal oluyo
baskada sorun yok
38 den sonra kılo alımıları yawaslıyo zaten
o sebepten 3 gun once 3 gun sonra fark yapmaz takma ok
optum canımm

hızlıca okudum
çıkıp yatacagım hazır mına uyumuşken ytmak lazım yoksa uykusuz dolanmak zorunda kalınıyor
canan sagol cnm ve diger arkadaslar alıntı yapmıyorum kusura bakmayın uykum var :)
dilek sıkma kendını lutfen bebiş bereketıyle gelecek göreceksın Allahın ıznıyle
seçil hadı az kaldı bıtmış hastane hzırlıklarda çok şukur
berna hadi fatma aldı kucagına sıra sende ve seçilde
dogurn artık vakıtler gelsinde bebişlerin gazından emmesınden bahsedelım birde uykusuzluktan :)
şimdi anlatmyrm ne muhteşem bir duygu oldugunu hiçbirşeyı gözunuzun görmeyecegını
heveslenıp erken dogurmayın dıye :)
tek bişey var insan dogurduguna bu kadarmı hayran olur şaşıyorum
hadi öptm hpinizi
tekrar arada cvp yazmadıklarım kusura bakmayın saat 4 uyumak lazım

Ayy canım benim uyu fırsatını buldukca.Tabi bulabilirsen:)Hepimizin az kaldı bakalım yaşayacaz aynı şeyleri.ınsan yavrusuna hayran olur elbet.Hem de seninkisi gibi çok güzelse.Bizler de kucağımıza alıp sağlıklı olduklarını bir görseydik Allahın izniyle.ınsanın içinde bir korku hep oluyor ister istemez.Bana da son anların uyuyyabildiğin kadar uyu diyorlar ama uyuyabilsem keşke.. Olsuın olsun sen anlat bize Mina'yı biz hayran hayran dinleriz:)Biz de seni ve o güzel minişi öpüyoruz canım.

bişecık olmaz canım
cıger gelısımı tamamlanıyo kılosuda normal oluyo
baskada sorun yok
38 den sonra kılo alımıları yawaslıyo zaten
o sebepten 3 gun once 3 gun sonra fark yapmaz takma ok
optum canımm

Tamam canım saol bilgin için.Ama işte ne bileyim.Hem en kısa zamanda kucağıma almak istiyorum hem de..Bir de abim askere gidecek 12sinde.Annem ister istemez okadar ilgilenemeyecek benimle.İki arada kalacak...Ne yapalım hayırlısı ne ise o olsun inş. hepimizin hakkında.

bnmde hala ters duruyo dr dönebnilir ama çok zor dedi yani 100 bebekten 4ü döner diyeyim sana dedi bnce riske atma dedi cnm bilgin ola bnde sezeryan olucam bu yüzden nasipse 8 aralık

doktorum ay çıkmaz dedi bana.kasım diyor illaki. dün alttan bakmak istedi, ben istemedim. ona göre planlı gideriz dedi ama ben kendimi biliyorum. baktığı zaman korkudan gelmeyecek olan su gelir. nst çekildi dün 1 sancı görmüş ama ben hiç hissetmedim. aralığa gireyim bişi demicem ama kasımı geçirmek istemiyor işte doktorum. endometriozis kistlerim var benim. öyle işte arkadaşım.

37+3te sezeryan olmak da normal olur ozaman değil mi?Dr.9aralık dedi ozaman 37+3 oluyor ama vaktinden 18gün önce olması beni tedirgin etti.Ben de bir hafta daha beklesek dedim dr.da duruma bakarız hiç bir sıkıntı yoksa bekleriz ozaman dedi.Korkuyorum erken olup bir sorun olmasındanÇok üzgünüm çoook

Aynı düşüncelerdeyiz nehir.

Aynı düşüncelerdeyiz nehir.

Bir de suyu biraz azmış sıkıntı yaratacak boyutta değilmiş ama..Ona bakarız bebeğin hareketlerine,senin durumuna bakarız ona göre belki bir hafta ertelerizdedi dr. ben erken diye diretince..Bebek de aşağıdaymış bayramda sorun olursa burdayım nöbetciyim dedi, yani daha erken bekleme durumu bile var dr.un.Ama nst de hiç bir sorun çıkmadı dün.Bilmiyorum bakalım canım zaman ne gösterecek bize..

günaydın kuzularrrr
nehır cım bende beklemesınden yanayım ama
dr larda almak ıcın uygun goruyosa yapacak bıse yok
ama benım dr bayramda burda degıl burda olsa kesın beklerdım
ama bırazda agrım sancım a baglı hayılrııs olsun

Biktim vallahi biktim yani tansiyonum suan firladi hamileligim basinda sikinti yasadim sonunda sikinti yasiyorum ney bu benim kaderim ya evlendim evleneli 1 gun yuzu göremedim tam hersey yoluna girdi isimiz ayri evimiz ayri bebegimiz olacak dedim ama olmuyo bize huzur haram ya gurbete geldim geleli evlendim geldim 3 ay sonra abisinin yaninda calsiyodu tartistilar anlsamadilar ayrildi 2 ay issiz durdu sonra geri baristilar sonra yine anlasamadilar tamam dedik artik herseyi birakip turkiyeye donecektik yani turkiyyeye donecez ama ortada ne ev var ne is var nede para var yani bide donerken arkamizda borc birakip donecektik tam osiradada korunmamaya hamile karar vermistik tartismadan once tartisdilar ben valislari toparliyorum kanamam oldu yani dusurdum sandim oysaki ustune görmusum biyandan dönsek ev yok bark yok dönmesek napicaz derken kizim rizkiyla geldi ve tam biletimizi alacamiz gun bi isyeri acma sansi dogdu ama ortaklikti ortak olacamiz kisi duzgun biri degildi ama denize dusen yilana sarildi derken topladigim esyalri baska bir eve baska bir sehre tasindik hamile hamile isyeri kuruldu bi duzene girdi derken 8 ay ayni bebegimin gelisiyle beraber isyeride kuruldu buzamana geldi ama ortagi tabi ise gelmedi gec geldi ksadan para caldi derken yine sikinti icinde gecti ama napalim dedik rizkimiz icin sustuk ama olmadi simddide ben anlasamiyom diye oglan bize dusman birinin gazina geldi anlasmiyom diyo halbukine isyerine gec gelen idare edilen kendi ama suclu bizgibi ortalik karistirdi ee dukkaninda acilirken borcla harcla acildi suanda isleride iyi gitmedide azda olsa gecinip gidiyoduk ama suan dukkanin bankaya borcunu bile zor odeniyo dukkani devretsek napicaz devretmesek tek basina o borcu nasil odeeceyez yani suan duydum zaten tansiyon yuzune sikintiliydim simdi daha beter oldum yani turkiye donsek burda nasil olsa isyeri kurduk diye herseyimizi aldik daha kizimin besigini bile yeni aldim odasini duzleyecektim ama simdi herseyi birilerine dagitip dönecez ve dondumuzde degil evimiz kizimi dogudugunda yatiracam besigi bile olmicak cok ama cok kötuyum uzulmeyim kizimi uzmeyim diyorum ama elimde degil
canım çok üzücü ve zor ne desek rahatlatamayız seni ama elini karnına koy ve kuzucuğuna konsantre ol bence. olan sana ve ona olur. Allah yardımcınız olsun. hayırlısıyla düzene girsin hayatınız inşallah. biz burda bunca hamile dualarla herkese çare olduk, üzülme sana da dua ediyoruz.

dileek canım okudum yazdıklarını çok üzdün bizi bilesin.. umarım minik kuzucuğunuda üzmüyosundur..allah herşeyin bi kolaylığını verir senin bebeğinde rızkıyla gelecektir eminim. ınan biçok insan biçok sorunla uğraşıyor allah sağlık versin yeterki herşey düzelir..

Back
X