gunaydın kızlar
yarın kalp atısı dınlemeye gıdıcez cok heyecanlıyım ağlarım herhalde kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Günaydınn Kızlarr nasılsınızz herkes iyidir inş.Dün gene ben acillerdeydimm.Kusarken kaburgamı incittimm galibaa.ne yürüyebildim ne kıynaşabildimm çok canım acıdı.Şükürr önemli bişey çıkmadı.Bebeğimm çok hızlı büyüyo maşş 10+3 günlük olmuşş.Kızlar kusarken kendinizi kasmayınn ben çok acı çektimm.şu an halenn o acıyı çekiyomm.
rica ederim canım..güzel olmuş..
krem olarak ne kullanacaşız acaba..çok güzel iyi bir krem almak istiyorum parası falan umurumda değil...çok çatlamak istemiyorummmmm
şimdi çok cahilce olacak biliyorum ama bu çatlaklar bu kaşınmadan mı oluyooo?yağı ne zamanları süreceğiz?sizce hemen başlayayım mı?zaten göğüslerim de büyüyooo ve kaşınıyooomirmirmirmir
hazancım hoşgeldin nasılsınnn
arkadaslar dun bende pembemsı bı lekelenme oldu mısafırlıkteydık doktorumu aradım ılac verdı ve hemen dinlenmemi söyledi...
mısafırlıkten nasıl kalktımızı anlatamam agladım cok korktum hemen nobetcı bı eczane bulup ılacı aldık
eve gelır gelmez tuvalete gırdım hıcbırsey yoktu ılacı kullandım ve hemen uzandım
cok tuhaf oldum ne yapacagımı sasırdım kafamda bırsuru sey kurdum eşim beni sakinleştırmeye calıştı...(((((( Umarım bir sorun yoktur ve olmazda :..(((
merhaba günaydın kızlar gününüz güzel geçsin.
nehircim 4+3 haftalıkken keseyi gördüm 7 haftalıkken kalp atışlarını duydum canım listeye eklersen sevinirim.
canım hadi bakalım pıt pıtları duyarsın inşallah
canım geçmiş olsun
bende istemiyorum dra gidince iyi bir krem ismi sormayı düşünüyorum
canım benimde göğüslerim büyüdü ve kaşınıyor sorma gitsin yani iç çamaşırlarım bile olmayacak gibi
canım geçmiş olsun ağır kaldırma ve sırt üstü yat dinlen
canım gözün aydın
Sağol canımm sen nasılsınn nasıl gidiyo hamişlikk
tünaydın güsellllllllllll anneler nasılsınız?hafta sonunuz nasıl geçtiii?bursa da hava çok güseldiii piknik'e gittik...sizler napıosunuz bebişler nasıl?çilek cim geçmiş olsun aman dikkat et bitanem kendine...
canım şimdilik rabbime şükür herşey yolunda mayıs sonu dra gidicem.
tatlım ya saçlarımı boyatmak istiyorum organik boya hakkında bilgin varmı. 3 düğünümüz var ve benim saçımın yarısı sarı yarısı kestane oldu
nehir67 beni de ekler misin cnm 7+5 te kalp atışını duydum
nehircim beni ekledin ama ben keseyi 5+3 te gördüm 6+3 te kalp atışlarını duydum bunları unutmuşum eklermisin
nehir bişi sormak istiyorum.benim SAT tarihim 20 şubat fakat geç ovülasyonum 8_9gün kadar beni nasıl eklicen listeye((sat tarihime göre 8 hft 4 günlük iken usg de 7+2 çıktım...5-6 aralık ta muhtemel doğum tarihim..napcaz?senağlama
Bende listeye girmek istiyorum:
SAT 28 Şubat
Tam 10+2 günlüğüz
merhaba günaydın kızlar gününüz güzel geçsin.
nehircim 4+3 haftalıkken keseyi gördüm 7 haftalıkken kalp atışlarını duydum canım listeye eklersen sevinirim.
Bu arada honeybaby nerde onun yazılarını göremiyorumm.
arada gelip gidiyo hemen bulantıları daha geçmedi galiba
7 Hafta 1günlük olmuşum ne kadar güzel çok seviniyorum günler geçtikçekaydirigubbakcemile2
En azından şu 3aylık süreyi kazasız belasız atlatsak sağlıklı bir şekilde ne kadar rahatlayacaz ,gört gözle bekliyorum.
Geçen gün Gülben Ergen'i izledim tv.de ikizlere hamile ya benim içimde 3kalp atıyor dedi çok hoşuma gitti bu düşünce. Benim yediklerim falan hepsi bir yere kadar, ben mutlu huzurluysam bebeklerim de mutlu ve güzel büyüyorlar dedi.Evet arkadaşlar bebeklerimiz için her zamankinden pozitif ve mutlu olmalıyız.Ne mutlu bize ki Allah bize bu mucizeyi yaşatıyor.Çok şanslı saymalıyız kendimizi.Bunu bile düşünmek çok mutluluk verici:1hug::asigim:a.s.
Benim belim çok kalınlaştı ve haliyle göğüslerim kocaman oldu keşke hep böyle olsa diyordum ama bebek emmeyi bırakınca 1 hafta içinde sönüyormuş çok üzüldüm benneyaptımki
Herkesin iç karnı farklı olurmuş kimisinin çok geniş olurmuş onların karnı çok geç belli olurmuş kimisinin dar olurmuş bu sefer de erkenden karın çıkarmış.Belki senin iç karnın çok dardır.
Benimde aynı şekilde, belim acayip kalınlaştı, karnımda özellikle akşamları kocaman oluyor, hatta bugün normalde büyük gelen bir gömlek giydim, göbek üzerindeki düğme ayrılıyor, göğüsler de büyüdü, bugün gidip artık bir hamile sütyeni alacağım. Ben 2-3 günde bir yağ sürmeye başladım ama henüz alışkanlık haline gelmedi.Anladığımı anlatayım bakalım. Şimdi benim iç karnım darsa az mı şişçeklerden oluyorum erken şiştiği için. Yani ilerde şişme durcak mı demek oluyor? Doğrumu anlamışım?
Benimde aynı şekilde, belim acayip kalınlaştı, karnımda özellikle akşamları kocaman oluyor, hatta bugün normalde büyük gelen bir gömlek giydim, göbek üzerindeki düğme ayrılıyor, göğüsler de büyüdü, bugün gidip artık bir hamile sütyeni alacağım. Ben 2-3 günde bir yağ sürmeye başladım ama henüz alışkanlık haline gelmedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?