2009 Aralık Anneleri

merhaba günaydın kızlar gününüz güzel geçsin.
nehircim 4+3 haftalıkken keseyi gördüm 7 haftalıkken kalp atışlarını duydum canım listeye eklersen sevinirim.

gunaydın kızlar
yarın kalp atısı dınlemeye gıdıcez cok heyecanlıyım ağlarım herhalde kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

canım hadi bakalım pıt pıtları duyarsın inşallah

canım geçmiş olsun

rica ederim canım..güzel olmuş..

krem olarak ne kullanacaşız acaba..çok güzel iyi bir krem almak istiyorum parası falan umurumda değil...çok çatlamak istemiyorummmmm

bende istemiyorum dra gidince iyi bir krem ismi sormayı düşünüyorum

canım benimde göğüslerim büyüdü ve kaşınıyor sorma gitsin yani iç çamaşırlarım bile olmayacak gibi

canım geçmiş olsun ağır kaldırma ve sırt üstü yat dinlen

nehircim 4+3 haftalıkken keseyi gördüm 7 haftalıkken kalp atışlarını duydum canım listeye eklersen sevinirim.

canım gözün aydın

tünaydın güsellllllllllll anneler nasılsınız?hafta sonunuz nasıl geçtiii?bursa da hava çok güseldiii piknik'e gittik...sizler napıosunuz bebişler nasıl?çilek cim geçmiş olsun aman dikkat et bitanem kendine...

Sağol canımm sen nasılsınn nasıl gidiyo hamişlikk

Sağol canımm sen nasılsınn nasıl gidiyo hamişlikk

canım şimdilik rabbime şükür herşey yolunda mayıs sonu dra gidicem.

tatlım ya saçlarımı boyatmak istiyorum organik boya hakkında bilgin varmı. 3 düğünümüz var ve benim saçımın yarısı sarı yarısı kestane oldu

tünaydın canım biz iyiyiz sen nasılsın
oh ne güzel eğlenmişsindir alkisalkisalkis

[table="head"]|....KK Nick....|SAT|Tahmini D.T.|Güncel notları...
01|aseba|23 Şubat|01 Aralık|
02|sermus|23 Şubat|01 Aralık|6+3'te kalp atışını duydu
03|RuzgarDeniz|25 Şubat|02 Aralık|5+3'te kese, 7+3'te kalp atışı görüldü
04|hazan007|25 Şubat|02 Aralık|5+3 kese görüldü,6+3 kalp atışı duyuldu.
05|*YAĞMUR*|26 Şubat|03 Aralık|6.Haftada kese görüldü,7+2'de kalp atışı duyuldu
06|penses |26 Şubat|03 Aralık|4.Haftada iki kese görüldü,7.Haftada kalp atışları duyuldu
07|hazanx|27 Şubat|04 Aralık
08|minik kelebek|27 Şubat|04 Aralık|5+4'te kese,7+0'da kalp atışı görüldü.
09|Eliffffffff|27 Şubat|04 Aralık|
10|honeybaby|28 Şubat|05 Aralık
11|pln79|28 Şubat|05 Aralık
12|turkuaz_turkuaz|28 Şubat|05 Aralık
13|gıdacı elif| 28 Şubat |05 Aralık
14|buneyaa|28 Şubat|05 Aralık
15|Rukal|28 Şubat|05 Aralık
16|Mudoavea|28 Şubat|05 Aralık
17|Serayp|20 Şubat|05 Aralık
18|sefamolsun|01 Mart|06 Aralık
19|secill|01 Mart|06 Aralık
20|esrtml|07 Mart|06 Aralık|7+1'de kalp atışı duyuldu
21|mcetin1|02 Mart|07 Aralık|6.Haftada kalp atışı duyuldu
22|sarach|02 Mart|07 Aralık
23|esraie|03 Mart|08 Aralık|7+3'te kalp atışı görüldü
24|hira.|03 Mart|07 Aralık|4+3 kese görüldü,7.haftada kalp atışı duyuldu
25|Eyhayat|04 Mart|09 Aralık|8 Haftalıkken kalp atışları duyuldu
26|büşra44|05 Mart|10 Aralık
27|myhusbandandme|06 Mart|11 Aralık
28|gulsah1985|06 Mart|11 Aralık|6+1 hem kese görüldü,hem de kalp atışları duyuldu
29|Christian_Louboutin|06 Mart|11 Aralık
30|HFZ|07 Mart|12 Aralık
31|sedabiçer|8 Mart|13 Aralık|7+4'te kalp atışı duyuldu.
32|siyaz|09 Mart|14 Aralık
33|tavuskusu77|10 Mart|14 Aralık
34|sadecebu|10 Mart|15 Aralık|6+3 hem kese görüldü,hem kalp atışı duyuldu.
35|wavy|10 Mart|15 Aralık
36|misty|10 Mart|15 Aralık
37|bhcg|11 Mart|16 Aralık
38|eslemim|11 Mart|16 Aralık|5+5'te kesesini gördü,7+5'te kalp atışı duyuldu
39|berfin01|11 Mart|16 Aralık|Minik kesesini gördü
40|Japon Kız|12 Mart|17 Aralık|7+1 kalp atışı görüldü
41|prettybaby|13 Mart|18 Aralık
42|mambaa|17 Mart|18 Aralık|6+6'da minik pıt pıtları duydu:)
43|Sevalka|12 Mart|19 Aralık
44|heja|16 Mart|21 Aralık
45|beyazbeyaz|16 Mart|21 Aralık|5+4'te kalp atışı görüldü
46|mediha74|18 Mart|23 Aralık
47|Gurbet_gelini|19 Mart|24 Aralık
48|çilek84|19 Mart|24 Aralık|6+3'te kese görüldü
49|pringles|20 Mart|25 Aralık
50|DrGunay|21 Mart|26 Aralık|5+2'de kese görüldü
51|Nehir67|22 Mart|27 Aralık|5+6'da kese,6+6'da kalp atışı görüldü
52|little_princess|22 Mart|27 Aralık
53|nilüfer79|24 Mart|29 Aralık|6+3'te kese görüldü.
54|blue_eye|24 Mart|29 Aralık|6+1'de kalp atışları duyuldu
55|lady_lawyer|25 Mart|30 Aralık
56|cancer|26 Mart|31 Aralık|5+5'te kese görüldü
[/table]

Aman Aman Allah sağlık versinn çok zorr.Canım boya konusunda bi bilgim yokk ama burdaki arkadaşların kesin bilgisi vardır.Doktoruna da sorr bakalımm onun düşüncesini all

nehir67 beni de ekler misin cnm 7+5 te kalp atışını duydum

nehircim beni ekledin ama ben keseyi 5+3 te gördüm 6+3 te kalp atışlarını duydum bunları unutmuşum eklermisin

Bende listeye girmek istiyorum:
SAT 28 Şubat
Tam 10+2 günlüğüz

Ekledim hepinizi arkadaşlaryerimseniben
Serayp'cım seni 20 Şubat-5 Aralık olarak ekledim tamam:1hug: Bebeklerin gelişimine göre tahmini doğum tarihimiz sürekli değişecek zaten.Sıra böyle olsun en azından..

7 Hafta 1günlük olmuşum ne kadar güzel çok seviniyorum günler geçtikçekaydirigubbakcemile2
En azından şu 3aylık süreyi kazasız belasız atlatsak sağlıklı bir şekilde ne kadar rahatlayacaz ,gört gözle bekliyorum.
Geçen gün Gülben Ergen'i izledim tv.de ikizlere hamile ya benim içimde 3kalp atıyor dedi çok hoşuma gitti bu düşünce. Benim yediklerim falan hepsi bir yere kadar, ben mutlu huzurluysam bebeklerim de mutlu ve güzel büyüyorlar dedi.Evet arkadaşlar bebeklerimiz için her zamankinden pozitif ve mutlu olmalıyız.Ne mutlu bize ki Allah bize bu mucizeyi yaşatıyor.Çok şanslı saymalıyız kendimizi.Bunu bile düşünmek çok mutluluk verici:1hug::asigim:a.s.

çok dogru arkadaşım.benimde internette okuduğum bir yazıda annenin stress ve endişe seviyesiyle çocuğun sorunları arasında büyük bağlar tespit edilmiş.hamileliğin son aylarında stres seviyesi yüksek annelerin çocuklarının hiperaktif yada dikkat bozukluğu yaşayabildiklerini yazmışlar.bu nedenle hamilelğin tadını çıkarıp kafamıza hiçbirşey takmamız gereklikaydirigubbakcemile3

Anladığımı anlatayım bakalım. Şimdi benim iç karnım darsa az mı şişçeklerden oluyorum erken şiştiği için. Yani ilerde şişme durcak mı demek oluyor? Doğrumu anlamışım?

Anladığımı anlatayım bakalım. Şimdi benim iç karnım darsa az mı şişçeklerden oluyorum erken şiştiği için. Yani ilerde şişme durcak mı demek oluyor? Doğrumu anlamışım?
Benimde aynı şekilde, belim acayip kalınlaştı, karnımda özellikle akşamları kocaman oluyor, hatta bugün normalde büyük gelen bir gömlek giydim, göbek üzerindeki düğme ayrılıyor, göğüsler de büyüdü, bugün gidip artık bir hamile sütyeni alacağım. Ben 2-3 günde bir yağ sürmeye başladım ama henüz alışkanlık haline gelmedi.

Kistlerde var, kabızlık var. Normal görüyorum ben. Ama çevredeki insanlar bozuyor herşeyi.

Birde ben kilo almadım, tersine başladığımdan yarım ila bir kilo eksiğim. Ama büyüdü işte, demekki yapısal diyorum.

nehir canım sağol eklemişsin listeye. bhcg canım iç karnı büyük olanın karnı az belli oluyor ve çatlağı daha az oluyor bazen hiç olmuyor. ama dar olanın karnı daha çok çıkıyor haliyle çatlıyor tabi. ben krem aldım çatlak için lierac burdaki ve internette ki yorumlara istinaden. dr söledim bende onu vericektim 3 aydan sonra kullanmaya başla dedi dr. ama ben alıştırma için aklıma gelince sürüyorum.birde kakao yağı nı ve susam yağını duydum. bakalım çatlaksız olması tabiki iyi ama çatlayacağı varsa ne kullanırsak kullanalım çatlar zaten bizim tedbir.

Selam güzel aralık anneleri.
Umarım herkez iyi sağlığı sıhhati yerindedir.
Ben hafta sonu bursadaydım gezdim dolaştım. Birde deniz havası aldım mudanya'da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…