2009 Aralık Anneleri

Selam gÜzel aralık annelerı.
Umarım herkez ıyı saĞlıĞı sıhhatı yerındedır.
Ben hafta sonu bursadaydım gezdım dolaŞtım. Bırde denız havası aldım mudanya'da

merhaba herkeze))))
hira demek sana doktor lierac kerm verdi..ben birzamanlar onun gözaltını kullanmıştım hiç memnun kalmamıştım ama bende bi yorunmları okuyayım demek herkez memnun kalmış lıeractan....

Selam gÜzel aralık annelerİ.
Umarım herkez İyİ saĞlıĞı sıhhatİ yerİndedİr.
Ben hafta sonu bursadaydım gezdİm dolaŞtım. Bİrde denİz havası aldım mudanya'da

merhaba canım nasılsın..demek buraya geldin....uğrasaydın banada :1hug:
havada çoookkkk güzeldiii ne iyi yapmışsın ..mudanyalarda gezilmiş....yine beklerizz:içelim:

merhaba güzel anneler
herkes iyidir inşallah ben çok halsizim arkadaşlar keyfim yok tansiyonum düşüyor sürekli ama napalım gebelik yani anne olmak kolay değilmiş dimi:CüvCüv:

honey özlettin kendini.bulantılar sıkıntılar bitiyo galiba burası iyice şenlenecek
ben bitti dedikçe sanki kendime nazar ediyormuşum gibi geri başlıyo anacığım anlamadım gitti azaldı ama geçmedi valla-tatlicadiarzu-

yağmurcuğum bende bir yerlerde okumuştum sakın haşır huşur kaşımayın sert kaşıyınca çatlak olur diye senin doktorunda iyi doktormuş ama bak ne güzel bilgiler veriyor ben hala değiştiremedim şu uyuz doktorumu

canım 12.haftadan sonra kullanın diyorlar bende bir doktor arkadaşımdan sordum onun önerisiyle lierac dan çatlama önleyici jel aldım haftaya kullanmaya başlayacağım umarım işe yarar doğal yağ kullanmak istersen kakao yağı kullanmak işe yarıyormuş badem yağı kıllanma yaparmış duyrulur

merhaba canım nasılsın..demek buraya geldin....uğrasaydın banada :1hug:
Havada çoookkkk güzeldiii ne iyi yapmışsın ..mudanyalarda gezilmiş....yine beklerizz:içelim:

nilüfer'cim canım benim, inan aklımada geldiniz ama 3 aile gez gez yorulduk vallahi. Emir sultan'a, osmangazinin türbesine dahi gittik.
Saklı bahçede birşey içtik. Ikia'ya da gittik ne güzel şeyler varmış. Helede bebişler için. Allah nasip ederse ilerleyen aylarda tekrar gidip birşeyler alalım dedik.
Mudanya süperdi. Dediğin gibi şansımıza havada müthişdi.
Bursa 2 saatlik yol. Herzaman gider geliriz canım.
Senin de yolun düşerse bende seni beklerim tatlım.

:roflol:

canım bi dahakii bursa gezinizde ben de bekliyorummm tamam mı? bu arada nasıl açıımmmm mamaaa yicemmm şimdii...aç iken elim ayağıma dolşıyorrr ve anında çıkarıyorummmmmmmmmmm:çok üzgünüm:

çoook teşekkürler...

kızlarrr napıyosunuz keyifler ii mi ? meralcim sana sormuyorum hiç senin iyidir gezmişsin gelmişsin ohh ne güzel valla :)
canım benim nerelerdesin sen inan çok merak ettim.
sen nasılsın? bebiş nasıl güzelim?
ben şükür iyiyim. vallahi ara sıra kaçamaklar bayağa iyi geliyor. tavsiye ederim.
canım bi dahakii bursa gezinizde ben de bekliyorummm tamam mı? bu arada nasıl açıımmmm mamaaa yicemmm şimdii...aç iken elim ayağıma dolşıyorrr ve anında çıkarıyorummmmmmmmmmm:çok üzgünüm:
ah ah canım benim gelmemmi hiç ama inan bu defa hiç fırsatımız olamayacağından sizede uğrararım diyemedim.
birdahaki sefere inşallah görüşürüz sizlerle.
sen açmısın ben hiç doymuyorum canım:)

selam kızlar nasılsınız

selam gülşah'cım,
ben iyiyim sen nasılsın?
nasıl gidiyor. herşey yolundamı?:lepi:

selam kızlar,
kızlar gebelikte tansiyonlarımıza çok dikkat etmemiz gerekiyor. 12.haftadan sonra vücudumuzda tansiyondan dolayı ödem oluşmaya başlıyor.kilo alıyoruz zannediyoruz megerse vücudumuz ödem yapmaya başlamış oluyor. Ben bunları yaşadım sizlerle paylaşmak istedim.
Kendinize çok ama çok iyi bakın...

Selam gÜzel aralık annelerİ.
Umarım herkez İyİ saĞlıĞı sıhhatİ yerİndedİr.
Ben hafta sonu bursadaydım gezdİm dolaŞtım. Bİrde denİz havası aldım mudanya'da

Aa canım sen Eskişehirdeymişsinn.Gezdim dolaştım deyince dikkatimi çekti nereli olduğun.Ben üniversiteyi eskişehir anadolu üni.de okudum.bu sene 5yıl oluyor biteli.Ne çabuk geçmiş anlayamıyorum daha dün gibi.İlk gittiğim gün bile.Çok özlüyorum Eskişehiri.Çok güzel bir yer tam öğrenci için.Geçen sene yazın da geldim gezdim bir günlüğüne.İnsan çok özlüyor o yılları:asigim:

canım benim yine gel. bak artık buradan da tanıştık. birliktede gezer dolaşırız seninle.
eskişehir'in herşeyi, heryeri birbirinden güzel.
valla memleketim diye söylemiyorum herşeyi ile mükemmel bir şehir.
şu aralar çevre yolunda kavşak çalışmaları var o açıdan biraz görüntü bozuldu canım.
cidden ne zaman istersen gel. ağırlamak isterim seni.:1hug:

:1hug: Ay:1hug:y canım benimm çok sağol teklif etmen yeterli.Gerçekten de öyle çok güzel bir şehir.Sanki Türkiye değil.Tramvay öyle bir hava kattı şehire.Bizim son senemizde başlamıştı tramvay.Doktorlar,Adalar,Hamam yolu,Haller,kampüsümüz,Rağbet,Albina:teytey: hepsi tek tek aklımda.Tekrar gelirsem bir gün görüşürüz orda belki kimbilir:1hug::asigim:

herzaman beklerim canım.

sen neden il belirtmedin peki?
şeker sen nirelisenhihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…