Selam gÜzel aralık annelerİ.
Umarım herkez İyİ saĞlıĞı sıhhatİ yerİndedİr.
Ben hafta sonu bursadaydım gezdİm dolaŞtım. Bİrde denİz havası aldım mudanya'da
ben bitti dedikçe sanki kendime nazar ediyormuşum gibi geri başlıyo anacığım anlamadım gitti azaldı ama geçmedi valla-tatlicadiarzu-honey özlettin kendini.bulantılar sıkıntılar bitiyo galiba burası iyice şenlenecek
yağmurcuğum bende bir yerlerde okumuştum sakın haşır huşur kaşımayın sert kaşıyınca çatlak olur diye senin doktorunda iyi doktormuş ama bak ne güzel bilgiler veriyor ben hala değiştiremedim şu uyuz doktorumuKızlar göbeğiniz kaşındığında ince bi tülbentle kaşıyın dr.um öyle söyledi
elle kaşıdığınızda dada fazla çatlaklar oluşuyormuş.ve cildinizi kuru tutmayın
cilt kuruyken çatlaklar artıyor,ben Johnson's Baby nin Bedtime Yağını kullanıyorum,
yumuşacık yapıyor kokusuda güzel...
şimdi çok cahilce olacak biliyorum ama bu çatlaklar bu kaşınmadan mı oluyooo?yağı ne zamanları süreceğiz?sizce hemen başlayayım mı?zaten göğüslerim de büyüyooo ve kaşınıyooomirmirmirmir
işe gidene kadar ağladım.varınca daha çok ağladım..neyse gün öyle geçti ama her kırpışımda acıyor.bi de gece baş ağrısıyla göz ağrısı birarada...öyle zordu ki..ağlamaktan şişti gözlerim.sabahlar olmadı valla..
sabah hemen doktora gittim.enfeksiyon olmasın diye bi damla yapıp kapattılar gözümü.pazartesiye kadar böyle durcakmışım.kbb de ilaç verdi ama doktorum sadece bir fısfısa izin verdi.zaten o da tedavi edici değil.
o kadar zor ki böyle hareket etmek.herşey resim gibi derinlik nasıl bişey anlamıyor insan..
bir göz bile çok büyük bir nimet ama iki göz daha büyük bir nimetmiş...
bi de şaştım kaldım ne kadar elastik ne kadar sağlammış gözümüz.direkt içine sivri dikenli dal girdi patlamadı maşallah.yani ben olsam patlardım..QUOTE]
çok geçmiş olsun canım ben bilirim göz ağrısını benzer bir olay benimde başıma gelmişti gözün ağrısı zaten direkt başa vurur doktorun verdiği ilacı ihmal etme öpüyorum :teselli:
Herkesin Anneler günü kutlu olsun inş seye anneler gününde bebeklerimiz kucağımızda olur:)
Kızlar yağ karışımım :
avokado yağı
badem yağı
buğday yağı
calendula yağı
ceviz yağı
çilek yağ
ayyy şekerim bu kadar yağı bulacamda karıştıracamda sürecem pek tembelim zaten şu sıralar kaydirigubbakcemile3sana kolay gelsin tebrik ediyorum azmini
anneler gününü kutlayan bütün arkadaşları öpüyorum teşekkür ediyorum sağolsun eşimde bebeğimiz daha doğmadan kutladı anneler günümü çiçeklerle hediyelerle hiç beklemiyordum çok mutlu oldum inşallah bebeklerimizi kucağımıza alıp öylede kutlarız seneye ve daha nice seneler
arkadaslar dun bende pembemsı bı lekelenme oldu mısafırlıkteydık doktorumu aradım ılac verdı ve hemen dinlenmemi söyledi...
mısafırlıkten nasıl kalktımızı anlatamam agladım cok korktum hemen nobetcı bı eczane bulup ılacı aldık
eve gelır gelmez tuvalete gırdım hıcbırsey yoktu ılacı kullandım ve hemen uzandım
cok tuhaf oldum ne yapacagımı sasırdım kafamda bırsuru sey kurdum eşim beni sakinleştırmeye calıştı...(((((( Umarım bir sorun yoktur ve olmazda :..(((
geçmiş olsun çilek benimde oldu uzun süre lekelenmem biraz geriliyorsun ama doktorun bebeğinin birşeyi yok dediğinde sende rahatlayacaksın sadece dikkat et yorma kendini güzelim olurmu?
sanada geçmiş olsun gülüm yaaa geçer inşallah sen kusarken kasmayın diyosun ama ben kaç kez altıma kaçırdımGünaydınn Kızlarr nasılsınızz herkes iyidir inş.Dün gene ben acillerdeydimm.Kusarken kaburgamı incittimm galibaa.ne yürüyebildim ne kıynaşabildimm çok canım acıdı.Şükürr önemli bişey çıkmadı.Bebeğimm çok hızlı büyüyo maşş 10+3 günlük olmuşş.Kızlar kusarken kendinizi kasmayınn ben çok acı çektimm.şu an halenn o acıyı çekiyomm.ayol napıyım şekerim gidiyor işte:roflol:
sağol beni merak etmişsin arkadaşım ama hiiiiiiç keyfim yok hallsizim pc yi açmak bile gelmiyor içimden arada girip bakıp çıktığımda oluyorBu arada honeybaby nerde onun yazılarını göremiyorumm.
yok :1no2: bacım geçmedi geçmediiiii:çok üzgünüm:ama geçecek inşallaaaaaahhharada gelip gidiyo hemen bulantıları daha geçmedi galiba
hadi öpüyorum hepinizi
merhaba canım nasılsın..demek buraya geldin....uğrasaydın banada :1hug:
Havada çoookkkk güzeldiii ne iyi yapmışsın ..mudanyalarda gezilmiş....yine beklerizz:içelim:
merhaba güzel anneler
herkes iyidir inşallah ben çok halsizim arkadaşlar keyfim yok tansiyonum düşüyor sürekli ama napalım gebelik yani anne olmak kolay değilmiş dimi:CüvCüv:
ben bitti dedikçe sanki kendime nazar ediyormuşum gibi geri başlıyo anacığım anlamadım gitti azaldı ama geçmedi valla-tatlicadiarzu-
yağmurcuğum bende bir yerlerde okumuştum sakın haşır huşur kaşımayın sert kaşıyınca çatlak olur diye senin doktorunda iyi doktormuş ama bak ne güzel bilgiler veriyor ben hala değiştiremedim şu uyuz doktorumu
canım 12.haftadan sonra kullanın diyorlar bende bir doktor arkadaşımdan sordum onun önerisiyle lierac dan çatlama önleyici jel aldım haftaya kullanmaya başlayacağım umarım işe yarar doğal yağ kullanmak istersen kakao yağı kullanmak işe yarıyormuş badem yağı kıllanma yaparmış duyrulur
işe gidene kadar ağladım.varınca daha çok ağladım..neyse gün öyle geçti ama her kırpışımda acıyor.bi de gece baş ağrısıyla göz ağrısı birarada...öyle zordu ki..ağlamaktan şişti gözlerim.sabahlar olmadı valla..
sabah hemen doktora gittim.enfeksiyon olmasın diye bi damla yapıp kapattılar gözümü.pazartesiye kadar böyle durcakmışım.kbb de ilaç verdi ama doktorum sadece bir fısfısa izin verdi.zaten o da tedavi edici değil.
o kadar zor ki böyle hareket etmek.herşey resim gibi derinlik nasıl bişey anlamıyor insan..
bi de şaştım kaldım ne kadar elastik ne kadar sağlammış gözümüz.direkt içine sivri dikenli dal girdi patlamadı maşallah.yani ben olsam patlardım..QUOTE]
çok geçmiş olsun canım ben bilirim göz ağrısını benzer bir olay benimde başıma gelmişti gözün ağrısı zaten direkt başa vurur doktorun verdiği ilacı ihmal etme öpüyorum :teselli:
ayyy şekerim bu kadar yağı bulacamda karıştıracamda sürecem pek tembelim zaten şu sıralar kaydirigubbakcemile3sana kolay gelsin tebrik ediyorum azmini
anneler gününü kutlayan bütün arkadaşları öpüyorum teşekkür ediyorum sağolsun eşimde bebeğimiz daha doğmadan kutladı anneler günümü çiçeklerle hediyelerle hiç beklemiyordum çok mutlu oldum inşallah bebeklerimizi kucağımıza alıp öylede kutlarız seneye ve daha nice seneler
geçmiş olsun çilek benimde oldu uzun süre lekelenmem biraz geriliyorsun ama doktorun bebeğinin birşeyi yok dediğinde sende rahatlayacaksın sadece dikkat et yorma kendini güzelim olurmu?
sanada geçmiş olsun gülüm yaaa geçer inşallah sen kusarken kasmayın diyosun ama ben kaç kez altıma kaçırdımayol napıyım şekerim gidiyor işte:roflol:
sağol beni merak etmişsin arkadaşım ama hiiiiiiç keyfim yok hallsizim pc yi açmak bile gelmiyor içimden arada girip bakıp çıktığımda oluyor
yok :1no2: bacım geçmedi geçmediiiii:çok üzgünüm:ama geçecek inşallaaaaaahhh
hadi öpüyorum hepinizi
hoşgeldin canım nasılsın
merhaba güzel anneler
herkes iyidir inşallah ben çok halsizim arkadaşlar keyfim yok tansiyonum düşüyor sürekli ama napalım gebelik yani anne olmak kolay değilmiş dimi:CüvCüv:
ben bitti dedikçe sanki kendime nazar ediyormuşum gibi geri başlıyo anacığım anlamadım gitti azaldı ama geçmedi valla-tatlicadiarzu-
yağmurcuğum bende bir yerlerde okumuştum sakın haşır huşur kaşımayın sert kaşıyınca çatlak olur diye senin doktorunda iyi doktormuş ama bak ne güzel bilgiler veriyor ben hala değiştiremedim şu uyuz doktorumu
canım 12.haftadan sonra kullanın diyorlar bende bir doktor arkadaşımdan sordum onun önerisiyle lierac dan çatlama önleyici jel aldım haftaya kullanmaya başlayacağım umarım işe yarar doğal yağ kullanmak istersen kakao yağı kullanmak işe yarıyormuş badem yağı kıllanma yaparmış duyrulur
:roflol: kız ne demeyeyim sana emii bende kaç kere kaçırdım altımaa utandım söleyemedimm:roflol: yavrum ikimizden başka kusan yokk galiba kader arkadaşımm maşş herkeseeişe gidene kadar ağladım.varınca daha çok ağladım..neyse gün öyle geçti ama her kırpışımda acıyor.bi de gece baş ağrısıyla göz ağrısı birarada...öyle zordu ki..ağlamaktan şişti gözlerim.sabahlar olmadı valla..
sanada geçmiş olsun gülüm yaaa geçer inşallah sen kusarken kasmayın diyosun ama ben kaç kez altıma kaçırdımayol napıyım şekerim gidiyor işte:roflol:
sağol beni merak etmişsin arkadaşım ama hiiiiiiç keyfim yok hallsizim pc yi açmak bile gelmiyor içimden arada girip bakıp çıktığımda oluyor
yok :1no2: bacım geçmedi geçmediiiii:çok üzgünüm:ama geçecek inşallaaaaaahhh
hadi öpüyorum hepinizihadi inş iki haftamız kaldı 3 aya gircezz geçecek inşş. yat dinlen keyfine bakk kız canın bişey çekiyormu seninn ayy canım bişeyler çeksin artık diyomm yokk yaa canım hiçbişey çekmiyoo varmı aşeren arkadaşlarr :icecream:
nilüfer'cim canım benim, inan aklımada geldiniz ama 3 aile gez gez yorulduk vallahi. Emir sultan'a, osmangazinin türbesine dahi gittik.
Saklı bahçede birşey içtik. Ikia'ya da gittik ne güzel şeyler varmış. Helede bebişler için. Allah nasip ederse ilerleyen aylarda tekrar gidip birşeyler alalım dedik.
Mudanya süperdi. Dediğin gibi şansımıza havada müthişdi.
Bursa 2 saatlik yol. Herzaman gider geliriz canım.
Senin de yolun düşerse bende seni beklerim tatlım.
[table="head"]|....KK Nick....|SAT|Tahmini D.T.|Güncel notları...
01|aseba|23 Şubat|01 Aralık|
02|sermus|23 Şubat|01 Aralık|6+3'te kalp atışını duydu
03|RuzgarDeniz|25 Şubat|02 Aralık|5+3'te kese, 7+3'te kalp atışı görüldü
04|hazan007|25 Şubat|02 Aralık|5+3 kese görüldü,6+3 kalp atışı duyuldu.
05|*YAĞMUR*|26 Şubat|03 Aralık|6.Haftada kese görüldü,7+2'de kalp atışı duyuldu
06|penses |26 Şubat|03 Aralık|4.Haftada iki kese görüldü,7.Haftada kalp atışları duyuldu
07|hazanx|27 Şubat|04 Aralık
08|minik kelebek|27 Şubat|04 Aralık|5+4'te kese,7+0'da kalp atışı görüldü.
09|Eliffffffff|27 Şubat|04 Aralık|
10|honeybaby|28 Şubat|05 Aralık
11|pln79|28 Şubat|05 Aralık
12|turkuaz_turkuaz|28 Şubat|05 Aralık
13|gıdacı elif| 28 Şubat |05 Aralık
14|buneyaa|28 Şubat|05 Aralık
15|Rukal|28 Şubat|05 Aralık
16|Mudoavea|28 Şubat|05 Aralık
17|Serayp|20 Şubat|05 Aralık|4+6'da kese;7+2'de kalp atışı görüldü.
18|sefamolsun|01 Mart|06 Aralık
19|secill|01 Mart|06 Aralık
20|esrtml|07 Mart|06 Aralık|7+1'de kalp atışı duyuldu
21|mcetin1|02 Mart|07 Aralık|6.Haftada kalp atışı duyuldu
22|sarach|02 Mart|07 Aralık
23|esraie|03 Mart|08 Aralık|7+3'te kalp atışı görüldü
24|hira.|03 Mart|07 Aralık|4+3 kese görüldü,7.haftada kalp atışı duyuldu
25|Eyhayat|04 Mart|09 Aralık|8 Haftalıkken kalp atışları duyuldu
26|büşra44|05 Mart|10 Aralık
27|myhusbandandme|06 Mart|11 Aralık
28|gulsah1985|06 Mart|11 Aralık|6+1 hem kese görüldü,hem de kalp atışları duyuldu
29|Christian_Louboutin|06 Mart|11 Aralık
30|HFZ|07 Mart|12 Aralık
31|sedabiçer|8 Mart|13 Aralık|7+4'te kalp atışı duyuldu.
32|siyaz|09 Mart|14 Aralık
33|tavuskusu77|10 Mart|14 Aralık
34|sadecebu|10 Mart|15 Aralık|6+3 hem kese görüldü,hem kalp atışı duyuldu.
35|wavy|10 Mart|15 Aralık
36|misty|10 Mart|15 Aralık
37|bhcg|11 Mart|16 Aralık
38|eslemim|11 Mart|16 Aralık|5+5'te kesesini gördü,7+5'te kalp atışı duyuldu
39|berfin01|11 Mart|16 Aralık|Minik kesesini gördü
40|Japon Kız|12 Mart|17 Aralık|7+1 kalp atışı görüldü
41|prettybaby|13 Mart|18 Aralık
42|mambaa|17 Mart|18 Aralık|6+6'da minik pıt pıtları duydu:)
43|Sevalka|12 Mart|19 Aralık
44|heja|16 Mart|21 Aralık
45|beyazbeyaz|16 Mart|21 Aralık|5+4'te kalp atışı görüldü
46|mediha74|18 Mart|23 Aralık
47|Gurbet_gelini|19 Mart|24 Aralık
48|çilek84|19 Mart|24 Aralık|6+3'te kese görüldü
49|pringles|20 Mart|25 Aralık
50|DrGunay|21 Mart|26 Aralık|5+2'de kese görüldü
51|Nehir67|22 Mart|27 Aralık|5+6'da kese,6+6'da kalp atışı görüldü
52|little_princess|22 Mart|27 Aralık
53|nilüfer79|24 Mart|29 Aralık|6+3'te kese görüldü.
54|blue_eye|24 Mart|29 Aralık|6+1'de kalp atışları duyuldu
55|lady_lawyer|25 Mart|30 Aralık
56|cancer|26 Mart|31 Aralık|5+5'te kese görüldü
[/table]
canım benim nerelerdesin sen inan çok merak ettim.kızlarrr napıyosunuz keyifler ii mi ? meralcim sana sormuyorum hiç senin iyidir gezmişsin gelmişsin ohh ne güzel valla :)
ah ah canım benim gelmemmi hiç ama inan bu defa hiç fırsatımız olamayacağından sizede uğrararım diyemedim.canım bi dahakii bursa gezinizde ben de bekliyorummm tamam mı? bu arada nasıl açıımmmm mamaaa yicemmm şimdii...aç iken elim ayağıma dolşıyorrr ve anında çıkarıyorummmmmmmmmmm:çok üzgünüm:
selam kızlar nasılsınız
Selam gÜzel aralık annelerİ.
Umarım herkez İyİ saĞlıĞı sıhhatİ yerİndedİr.
Ben hafta sonu bursadaydım gezdİm dolaŞtım. Bİrde denİz havası aldım mudanya'da
canım benim yine gel. bak artık buradan da tanıştık. birliktede gezer dolaşırız seninle.Aa canım sen Eskişehirdeymişsinn.Gezdim dolaştım deyince dikkatimi çekti nereli olduğun.Ben üniversiteyi eskişehir anadolu üni.de okudum.bu sene 5yıl oluyor biteli.Ne çabuk geçmiş anlayamıyorum daha dün gibi.İlk gittiğim gün bile.Çok özlüyorum Eskişehiri.Çok güzel bir yer tam öğrenci için.Geçen sene yazın da geldim gezdim bir günlüğüne.İnsan çok özlüyor o yılları:asigim:
canım benim yine gel. bak artık buradan da tanıştık. birliktede gezer dolaşırız seninle.
eskişehir'in herşeyi, heryeri birbirinden güzel.
valla memleketim diye söylemiyorum herşeyi ile mükemmel bir şehir.
şu aralar çevre yolunda kavşak çalışmaları var o açıdan biraz görüntü bozuldu canım.
cidden ne zaman istersen gel. ağırlamak isterim seni.:1hug:
:1hug: Ay:1hug:y canım benimm çok sağol teklif etmen yeterli.Gerçekten de öyle çok güzel bir şehir.Sanki Türkiye değil.Tramvay öyle bir hava kattı şehire.Bizim son senemizde başlamıştı tramvay.Doktorlar,Adalar,Hamam yolu,Haller,kampüsümüz,Rağbet,Albina:teytey: hepsi tek tek aklımda.Tekrar gelirsem bir gün görüşürüz orda belki kimbilir:1hug::asigim:
:1hug: Ay:1hug:y canım benimm çok sağol teklif etmen yeterli.Gerçekten de öyle çok güzel bir şehir.Sanki Türkiye değil.Tramvay öyle bir hava kattı şehire.Bizim son senemizde başlamıştı tramvay.Doktorlar,Adalar,Hamam yolu,Haller,kampüsümüz,Rağbet,Albina:teytey: hepsi tek tek aklımda.Tekrar gelirsem bir gün görüşürüz orda belki kimbilir:1hug::asigim:
sen neden il belirtmedin peki?
şeker sen nirelisenhihoyyyt
hiç yolum düşmedi ama düşerse muhakak uğrarım canım benim.Zonguldaktayım canım.Yolun düşerse ben de beklerimyerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?