2009 Aralık Anneleri

Ben de üniversiteyi Bursa'da okudum. Yıllar oldu şöyle gidipte bir gezmeyeli. Önceden ege tarafına giderken geçebiliyorduk içinden şimdi çevre yolu yapıldı o da mümkün olmuyor. Birgün ben de bir hafta sonunu ayırmak istiyorum ama o yollardan da gide gele o kadar bıkmışım ki gözümde almıyor açıkçası.
Bir de değişmiş Bursa ben 94-98 arası oradaydım Bu arada ne kadar yaşlandığımı da anlayın.

Yoğurt yemeye başlayabilirsem ama gidip bir iskender yemeyi çok istiyorum. Ben heykeldeki iskenderi bilirdim ama bir de santral garajın orada varmış o da çok nefis yapıyormuş. Ah bir de pideli köftesini de çok özledim yaaa. Böyle konuşuyorum ya şu an hiçbirini içim alacak gibi değil.

kızlarrr bende aralıkta dogum yapıcamm ikinciye hamileyim dogum tarihimiz 18 aralık bizimde .)

hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün.ilk bebeğiniz de küçük galiba nasıl bi duygu çok merak ediyorum.

sagol canım .. e ilk basta korktum biraz ama simdi guzel geliyor saglıkla gelmesi icin dua ediyorum bebegimin.. ablasıyla 15 ay olucak aralarında işte beraber buyurler bende bir anda buyuturum ikisinide diye dusunuyorum...hamile oldugumu ogrendigim an hemen yardımcı bakmaya basladım kızımla ilgilencek birini şükür buldumda tek zorlugum kızım hala emiyor bende biraz yoruluyorum haliyle

benim düşündğüm bişeydide örneğini görünce mutlu oldum.daha doğrusu güzel bi örneğini görünce.senden öğreneceğimiz çok şey var ozaman daha bilgilerin tazeyken:)

benim düşündğüm bişeydide örneğini görünce mutlu oldum.daha doğrusu güzel bi örneğini görünce.senden öğreneceğimiz çok şey var ozaman daha bilgilerin tazeyken:)

elimden geldigince yardımcı olurum cnm..bizimki süpriz bebek ama Allahım nasip ediyor o kadar isteyen insan var sonucta rabbim isteyen herkese versinn.. ikiz buyutuyo gibi olucam ama kalabalık aile gibi .))) simdi bile kızımla ev gurultulu aralıkta bakalım nolucak .)) insan ilk bebegi gibi heycanlanıyoo anne olmak cok guzel yaa insallah saglıkla alırız bebeklerimizi kucagımızaa

merhaba bende 2009 aralık annesi olcam allah nasip ederse.çok mutluyum bende yeni kayıt oldum artık görüşürüz hepinize merhaba:)

kızlarrr bende aralıkta dogum yapıcamm ikinciye hamileyim dogum tarihimiz 18 aralık bizimde .)

hayirli olsun mujdes, saglikli ve mutlu bir 9 ay gecir umarim. 18 aralik'da dogurmayi bekeyen 3 kisi olduk seninle beraber. ben de aynen senin gibi 1. ardindan ikinciyi dusunuyorum hemen. hormonlarim musaade ederse tabii:)

pln79 ve honeybaby geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim.dün gece bandajı çıkartıp da yattım.şükür bi sorunum, ağrım falan yok iyiyim.kbb'nin verdiği ilaçları doktorum onaylamadı.antibiyotik var diye.ama çok kötü öksürüyorum.boğazım sürekli dolu ve kaşınıyor gıcık yapıyor.otururken olmuyor ayakta olmuyor.en rahaat yatarken bacaklarımı çekipte öksürmek ama çalışırken napıcam bilmiyorum..
bugün doktora tahlil sonuçlarımı göstermeye gittim.hepsi normal dedi.çok şükür idrar yolu enfeksiyonundan eser kalmamış..ama bide bana sorun..ilk haftalarda kullandığım ilaçların acısını bir ömür unutamıycam..
geçen hafta sancım olmuştu aceleyle sadece kalp atışını görücem diyerek onca sırada bekleyenleri atlayıp girmiştim doktorum yanına o yüzden bugün bebişi göremedik..kaç mm çok merak ediyorum.bir ay sonra gidicekmişim.ama ben hayatta bekleyemem bir ay..
ahan da söylüyom burdan şahidim olun..

bu arada eşim anneler günü için bişeycik almadı..oysa ben ona geçen sene almıştım!!!
insan üst geçitteki bi milyoncu güllerden alır beee...
çok gücüme gitti..
bu gün gezmiş gezmiş bulamamış alcak bişeyyyyyy!!!!
sizinkiler aldı mı??

Elif sen kac haftaliksin?

benimki de bi sey almadi, ben de beklemedim zaten. anne degilim henuz. olunca da hediye beklemem:)

Topiğin en tatlı anneleri GÜNAYDIN...
Bugün nasılsınız kızlar? Varmı şikayeti olan?
Benim şu göbek şiştikçe şişiyor. Birde bebişim büyüdüğünde ne yaparım bilemiyorumkaydirigubbakcemile3
Gaz göbeği sanırımkaydirigubbakcemile3 Taş gibi olıyorum bazen. Sizde durum nedir?

Elif'cim sana ve merve'cim sanada çok geçmiş olsun.

Aramıza yeni katılan annelerimizede hoşgeldiniz sefalar getirdiniz diyorumalkisalkisalkis

merhaba herkeze))))
hira demek sana doktor lierac kerm verdi..ben birzamanlar onun gözaltını kullanmıştım hiç memnun kalmamıştım ama bende bi yorunmları okuyayım demek herkez memnun kalmış lıeractan....

canım aslında dr vermedi ben kendim aldım dr a sordum bende onu verecektim dedi. herkes memnun kalmamıştır tabiki kişisine göre değişir çatlak oluşumu birazda yapı ile alakalı çünkü çatlayacağı varsa önüne geçilmiyor ben sadece şimdiye kadar çatlak kremleri içinde en çok olumlu yorum aldığını farkettim deneyeyim dedim tedbir bizimkisi:))çatlarsada çatladıktan sonraki yolları deneriz sağlıkla sıhatle gelsinlerde dünyaya yavrucuklar:)

meralcim günaydın şekerim. bu aralar sık sık gelemiyorum artık, gelsemde seni göremiyorum. ufak ufak oluyo rahatsızlıklar biliyosun. bu arada ikili test için 20 mayısa gün aldım o zaman gidicem tatlım. sen nasılsın ii gidiyor mu ?

canım güzel haberlerini almak benide mutlu etti inan canım rakdaşaım.
bende herşey yolunda. şu aralar işler yoğun bende açıyorum ama ara ara yazabiliyorum.

meral ikimizden başka eskişehirlilerde var mı burda

başka varmı inan bende hatırlamıyorum şuanda

MERALLLL :teytey:

geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim canım benim:1hug:

günaydın kızlar nasılsını???
ben şahsen çok iyiyim hala bir şikayetim oluşmadı çok şükür..herşey yolunda...benim göbekte bir büyüme yok hala ama kendimi çok şiş hissediyorum..özellikle göğüslerim çok acımaya başladı bomba ötesi bişii oldu....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…