hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün.ilk bebeğiniz de küçük galiba nasıl bi duygu çok merak ediyorum.kızlarrr bende aralıkta dogum yapıcamm ikinciye hamileyim dogum tarihimiz 18 aralık bizimde .)
hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün.ilk bebeğiniz de küçük galiba nasıl bi duygu çok merak ediyorum.
benim düşündğüm bişeydide örneğini görünce mutlu oldum.daha doğrusu güzel bi örneğini görünce.senden öğreneceğimiz çok şey var ozaman daha bilgilerin tazeyken:)sagol canım .. e ilk basta korktum biraz ama simdi guzel geliyor saglıkla gelmesi icin dua ediyorum bebegimin.. ablasıyla 15 ay olucak aralarında işte beraber buyurler bende bir anda buyuturum ikisinide diye dusunuyorum...hamile oldugumu ogrendigim an hemen yardımcı bakmaya basladım kızımla ilgilencek birini şükür buldumda tek zorlugum kızım hala emiyor bende biraz yoruluyorum haliyle
benim düşündğüm bişeydide örneğini görünce mutlu oldum.daha doğrusu güzel bi örneğini görünce.senden öğreneceğimiz çok şey var ozaman daha bilgilerin tazeyken:)
kızlarrr bende aralıkta dogum yapıcamm ikinciye hamileyim dogum tarihimiz 18 aralık bizimde .)
merhaba herkeze))))
hira demek sana doktor lierac kerm verdi..ben birzamanlar onun gözaltını kullanmıştım hiç memnun kalmamıştım ama bende bi yorunmları okuyayım demek herkez memnun kalmış lıeractan....
canım güzel haberlerini almak benide mutlu etti inan canım rakdaşaım.meralcim günaydın şekerim. bu aralar sık sık gelemiyorum artık, gelsemde seni göremiyorum. ufak ufak oluyo rahatsızlıklar biliyosun. bu arada ikili test için 20 mayısa gün aldım o zaman gidicem tatlım. sen nasılsın ii gidiyor mu ?
meral ikimizden başka eskişehirlilerde var mı burda
MERALLLL :teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?