geliriz ne olacak canım.beyaz olmazsa cnm biz meralle el ele tutuşur geliriz kahvaltıya hihoyyyt
süper olur süpeeeeeeeeeeeeralkisalkisalkissonrada meralin dediği gibi sen gelirsin burayı gezdiririz sana dimi meralcim
şimdi aradım 8 haziran'a kadar doluymuşCADIARZU
ne yapalım bekliycem artık.
sen varsın tamam canım. olmadı sen gel buraya. buluşup kaynatırık ne güzel olur dimimhihoyyythihoyyythihoyyyt
bu kadar önemli bir test ise bizim dr nie yaptırmıyo ki alalalala bak içime kurt düştü şimdii
güsel olur da önce nbursa da buluşalımm 2.sini eskişehirde yapalımmmm nasıl olurrrrrr;?
geliriz ne olacak canım.
hatta eşlerimizle bir pazar gelir kahvaltımızı yapar akşam üstüde döneriz.
2 saatlik yol ne olacakki:sm_cool::sm_cool:
süper olur süpeeeeeeeeeeeeralkisalkisalkis
oldu bil.
alkisalkisalkis
bu kadar önemli bir test ise bizim dr nie yaptırmıyo ki alalalala bak içime kurt düştü şimdii
Kkızlar bende hiç aşerme yok canım ne tatlı istiyor ne tuzlu ekşiyi çok severdim onu bile yiyemez oldum hiç yemek yiyesim gelmiyor aslında midem de çok bulanmıyor acaba neden iştahsızım sizdede oluyormu böyle
dur hele şekerim daha hafta sonu oradaydık. hiç değilse önümüzdeki ay bari yapalım programı.MUHTEŞEMMM BİR FİKİRRRRRRRRRRRR:lepi::lepi::lepi:HADİİ GÜNÜ BELİRLEYELİM ŞİMDİDENNN BENİM EŞİM TAMAM DER GÜNÜ BELİRLEYELİM KIZLARRRhihoyyytSONRA BÜTÜN GÜN BURSA DA GEZDİRİRİZ BİZ SİZİİİİİ:sm_cool::sm_cool:
Bu, sitomegalovirüs denilen bir virüsün vücutta olup olamadığını kontrol için yapılıyor. Bu virüs genellikle çocukluk döneminde kapılıyor ve vücut bağışıklık kazanıyor. Herhangi bir önemli hastalığa da neden olmuyor zaten. Ama hamilelik döneminde kapılırsa o zaman fetüste problemlere neden olabiliyormuş. O yüzden de tarama testlerinin arasında (toxoplazma, kızamıkçık gibi ) çoğu doktor yaptırıyor.
Tam ben yazcaktım böyle durumda olan varmı diye, seninkini görünce sana yazayım dedim. İçimden en sevdiğim yemekleri bile yemek gelmiyor. Bir iştahsızlıktır gidiyor. 2 gündür başım ağrıyordu. Minoset aldım akşam dayanamayıp, şükür şimdi iyiyim. Yemek gelcek önüne kokçak güzel güzel de anca o zaman 1 2 lokma yiyebiliyorum. Ardından şişlik, patlıcak gibi oluyorum. Ayakta sanki karnımda balon var patlıcak gibi aşağı doğru çekiyor. Acayip tırsıp uzanıyorum. Nasıl alışçak karnım bilemiyorum. Yağlı olmadığımdan bunlar sanırım. Popom çok ama belim ince kalmış, karnım 5 aylık gibimiş. Artık elevite ve demir ilacına bağlı bebişim. Umarım etkilenmiyordur.
gözün aydın cilekcim ne kadar rahatlamışsındır gerçekten.kalp atışları günlerce aklımdan çıkmamıkştııyı aksamlar arkadaslar bugun bebısın kalp atıslarını gorduk cok tatlıydı mınıcık tıkır tıkır esım de cok etkılendı cok guzel bır duyguymus
sonunda ıcım daha rahat kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
dur hele şekerim daha hafta sonu oradaydık. hiç değilse önümüzdeki ay bari yapalım programı.
bu testler bana yapıldı kızlrar
KIZLARRRRR ben dün ilk hamile kot pantolonumu aldım çok komikkk :))))))))..model giyildiğinde anlaşılmıyo fakat beline bakınca kriz geliyoo bana..bi tuhaf oldu kii anlatamam ..tezgahtar kız 4 aylık mı dedii:) hahahahaaaa o kadar kocaman karnım var yanee dedimm...
ama eşofman giymiş gibi rahat tavsiye ederimmm...
KIZLARRRRR ben dün ilk hamile kot pantolonumu aldım çok komikkk :))))))))..model giyildiğinde anlaşılmıyo fakat beline bakınca kriz geliyoo bana..bi tuhaf oldu kii anlatamam ..tezgahtar kız 4 aylık mı dedii:) hahahahaaaa o kadar kocaman karnım var yanee dedimm...
ama eşofman giymiş gibi rahat tavsiye ederimmm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?