2009 Aralık Anneleri

şimdi aradım 8 haziran'a kadar doluymuşCADIARZU
ne yapalım bekliycem artık.

sen varsın tamam canım. olmadı sen gel buraya. buluşup kaynatırık ne güzel olur dimimhihoyyythihoyyythihoyyyt

güsel olur da önce nbursa da buluşalımm 2.sini eskişehirde yapalımmmm nasıl olurrrrrr;?

geliriz ne olacak canım.
hatta eşlerimizle bir pazar gelir kahvaltımızı yapar akşam üstüde döneriz.
2 saatlik yol ne olacakki:sm_cool::sm_cool:

süper olur süpeeeeeeeeeeeeralkisalkisalkis

MUHTEŞEMMM BİR FİKİRRRRRRRRRRRR:lepi::lepi::lepi:HADİİ GÜNÜ BELİRLEYELİM ŞİMDİDENNN BENİM EŞİM TAMAM DER GÜNÜ BELİRLEYELİM KIZLARRRhihoyyytSONRA BÜTÜN GÜN BURSA DA GEZDİRİRİZ BİZ SİZİİİİİ:sm_cool::sm_cool:

bu kadar önemli bir test ise bizim dr nie yaptırmıyo ki alalalala bak içime kurt düştü şimdii

canım benım eltım bu doktora gıtmıstı
o cok begenıyodu cok detaycı hıcbırseyı rıske atmıyor demıstı
bızzat kendım yasıorum bunu doktorda
cmv IG
cmv IGM diye bır test yarın yaptırmaya gıdıcem...

Bu, sitomegalovirüs denilen bir virüsün vücutta olup olamadığını kontrol için yapılıyor. Bu virüs genellikle çocukluk döneminde kapılıyor ve vücut bağışıklık kazanıyor. Herhangi bir önemli hastalığa da neden olmuyor zaten. Ama hamilelik döneminde kapılırsa o zaman fetüste problemlere neden olabiliyormuş. O yüzden de tarama testlerinin arasında (toxoplazma, kızamıkçık gibi ) çoğu doktor yaptırıyor.

Tam ben yazcaktım böyle durumda olan varmı diye, seninkini görünce sana yazayım dedim. İçimden en sevdiğim yemekleri bile yemek gelmiyor. Bir iştahsızlıktır gidiyor. 2 gündür başım ağrıyordu. Minoset aldım akşam dayanamayıp, şükür şimdi iyiyim. Yemek gelcek önüne kokçak güzel güzel de anca o zaman 1 2 lokma yiyebiliyorum. Ardından şişlik, patlıcak gibi oluyorum. Ayakta sanki karnımda balon var patlıcak gibi aşağı doğru çekiyor. Acayip tırsıp uzanıyorum. Nasıl alışçak karnım bilemiyorum. Yağlı olmadığımdan bunlar sanırım. Popom çok ama belim ince kalmış, karnım 5 aylık gibimiş. Artık elevite ve demir ilacına bağlı bebişim. Umarım etkilenmiyordur.

dur hele şekerim daha hafta sonu oradaydık. hiç değilse önümüzdeki ay bari yapalım programı.

bu testler bana yapıldı kızlrar

ay evet aynı şeyleri yaşıyormuşuz benim de başım çok ağrıyor ama ilaç almıyorum geçinceye kadar çekiyorum artık ne yapayımsenağlama

gözün aydın cilekcim ne kadar rahatlamışsındır gerçekten.kalp atışları günlerce aklımdan çıkmamıkştı

KIZLARRRRR ben dün ilk hamile kot pantolonumu aldım çok komikkk :))))))))..model giyildiğinde anlaşılmıyo fakat beline bakınca kriz geliyoo bana..bi tuhaf oldu kii anlatamam ..tezgahtar kız 4 aylık mı dedii:) hahahahaaaa o kadar kocaman karnım var yanee dedimm...

ama eşofman giymiş gibi rahat tavsiye ederimmm...

dur hele şekerim daha hafta sonu oradaydık. hiç değilse önümüzdeki ay bari yapalım programı.

bu testler bana yapıldı kızlrar

tamam şekercimmm..önümüzdeki ay başı için programı yapıyoruz..katılmak isteyen tüm arkadaşlarımızı beklerizzzz...

kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

bende hafta sonu bakıcam.
pantolonlarım olmuyor.
etek giyiyorum sürekli.
:roflol:

selam kızlar.. nasılsınız? şu bi kaç gündür uyku bastırdı yine yaa.. ne güzel rahatlamıştı bünye oysa ki ((

beyaz yazın ben de memleketimmmmm ciğerimm BURSA'dayım. beni de alın oyunlarınıza =)) kaydirigubbakcemile5

Senin kaç haftalıktı, bende daha erken erken diye bir şey almıyorum ama böyle olacak gibi değil, birde gidersem komik olur diye düşünüyordum ama cesaret verdin bana:)

Merhaba arkadaşlar hepiniz iyisinizdir umarım ben iyi sayılırım.Çok hareket etmemeye çalışıyorum..Bana dr. konuşurken hiç 2li testten bahsetmemişti.Ben de sonra araya başka şey girince unuttum.Sanırım yapmayacak 2li testi. Devlet hastanesinde olduğu içindir belki.olsun canım ben onu gidip özelde de yaptırırım söylesin bana ozaman.Gidince iyice bir sorayım aklım takıldı şimdi.
Bu arada yeni gelen arkadaşlar SAT ve tahmini doğum tarihlerinizi bebeklerinizi en son gördünüzmü duydunuzmu kaçıncı gündeydiniz bunları söyleyin de sizi de listemize ekleyeyima.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…