2009 Aralık Anneleri

GÜnaydın kızlaaaaaaaaaar,
kızlar bende 31 yaŞımdayım.
EndıŞelenmeyın. Allahın ıznıyle herŞey yolunda gıderde bebıŞlerımızı kucaĞımıza alırız.

Mervecım benım gÖĞÜslerde Çatlama olmadı.

Bu arad aramıza yenı katılan arkadaŞlar hoŞgeldınız sefalar getırdınız.

Arkadaşlar selam bende 9 haftalık hamileyim ilk gebeliğim sizlerden birşeyler öğrenmek istiyorum bu haftalarda ne gibi testler yapılıyor bilmiyorum. ılk öğrendiğimde özele gittim bir sürü test istedi, daha sonra Devlet hast. doktoruna gittim onada gösterdim para tuzağı hepsi gerekmez dedi. Özelemi devam edeyim devletemi karar veremedim. Bilmek istediğim bu günlerde hangi testler gerekli bileyim ki devlet doktoru istemezse gitmem herhalde çok kararsızım. Yardımcı olursanız sevinirim.

kızlar dun doktora gıttıgımde cmv dıye bır test ıstedı benden
eltımde yaptırmıstı
cok onemlı bır testmıs
kanda olan bır vırusmus
haberı olan veye yaptırcak olan varmı?yada yaptırmıs olan:uhm::uhm:

MERHABA CANIM,
HAYIRLI OLSUN.
11 İLE 12. HAFTALAR ARASINDA İKİLİ TARAMA TETİ YAPILIYOR.
ANNEDEN KAN ALINIYOR BEBEĞİN ENSE KALINLIĞINA BAKILIYOR.DOWN SENDROMU VAR MI YOK MU DİYE.
ÖNEMLİ OLAN SENİN HANGİ DR İLE FREKANSLARINIZIN TUTTUĞU. KARARI SEN VERECEKSİN.

canım ben duymadım. ne bileyim bizdende istenirmi?
ne virusuymuş bu anlamadım be canım.

Günaydın kızlar ben dr.a gittiğimde 12+5 olucam acaba cinsiyet belli olurmu
yoksa çok mu erken ...CADIARZU

yağmur'cum benimde 12 hafta dolmuş olacak. bende merak ediyorum bakalımgörebilecekmiyizCADIARZU

Ben de çok merak ediyorum inş.hiç bir sorunla karşılaşmayız,
herşey yolunda gider hayırlısıyla öğreniriz bebişlerimizin kız mı erkek mi olduklarını

Tabiki herşeyden önce istediğimiz şey sağlıklı olmaları cinsiyet okadar önemli değil
hele ilk çocuksa ama insanın elinde değil düşünmeden de yapamıyor

Ben de çok merak ediyorum inş.hiç bir sorunla karşılaşmayız,
herşey yolunda gider hayırlısıyla öğreniriz bebişlerimizin kız mı erkek mi olduklarını
inan ben ikilinin sonucunu daha çok merak ediyorum.
allah varya sanki oğlum olacak gibi hissediyorum.
sizde durum nedir.

cinsiyetten önce umarım ikili testlerde bişey çıkmaz güzel haberler alırız

kesinlikle bahar'cım rabbim hepimizin yardımcısı olsunda sağlıklı olduklarına dair haberleri alalım. inan varya ayın 30'unu iple çekiyorum.:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…