ben hem iş yapmaya hemde burda yazılanları okumaya çalışıyorum çok fena çoookkk. ne sizden vazgeçebiliyorum ne işten :))))
Arkadaşlar selam bende 9 haftalık hamileyim ilk gebeliğim sizlerden birşeyler öğrenmek istiyorum bu haftalarda ne gibi testler yapılıyor bilmiyorum. İlk öğrendiğimde özele gittim bir sürü test istedi, daha sonra Devlet hast. doktoruna gittim onada gösterdim para tuzağı hepsi gerekmez dedi. Özelemi devam edeyim devletemi karar veremedim. Bilmek istediğim bu günlerde hangi testler gerekli bileyim ki devlet doktoru istemezse gitmem herhalde çok kararsızım. Yardımcı olursanız sevinirim.
kızlar dun doktora gıttıgımde cmv dıye bır test ıstedı benden
eltımde yaptırmıstı
cok onemlı bır testmıs
kanda olan bır vırusmus
haberı olan veye yaptırcak olan varmı?yada yaptırmıs olan:uhm::uhm:
hiç bilemiyorum.Çok teşekkür ederim sorum şu bu ikili testleri devlet hastaneleride yapıyor değilmi bilgin varmı?
yağmur'cum benimde 12 hafta dolmuş olacak. bende merak ediyorum bakalımgörebilecekmiyizCADIARZUGünaydın kızlar ben dr.a gittiğimde 12+5 olucam acaba cinsiyet belli olurmu
yoksa çok mu erken ...CADIARZU
yağmur'cum benimde 12 hafta dolmuş olacak. bende merak ediyorum bakalımgörebilecekmiyizCADIARZU
inan ben ikilinin sonucunu daha çok merak ediyorum.Ben de çok merak ediyorum inş.hiç bir sorunla karşılaşmayız,
herşey yolunda gider hayırlısıyla öğreniriz bebişlerimizin kız mı erkek mi olduklarını
cinsiyetten önce umarım ikili testlerde bişey çıkmaz güzel haberler alırız
cnm sen kime gidiyorsun. dr kim?cinsiyetten önce umarım ikili testlerde bişey çıkmaz güzel haberler alırız
bendekide balık hafızası iştekaydirigubbakcemile3abdurrahman akçay demiştim ya cnm anadoluda
herkes nereye gitmiş yawww kimse kalmamış ikimizden başka meralcim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?