2009 Aralık Anneleri

bende seni öpeyim kuzumm olur öle şeyler bu aralar bende çok unutkanım hamileyiz ya :)) ben 20 sine randevu aldım tatlım. dr um 11 ile 12. hafta arası gel dedi ee bende sabırsızlanıyorum bir an önce gelsede gitsem.

bende seni öpeyim kuzumm olur öle şeyler bu aralar bende çok unutkanım hamileyiz ya :)) ben 20 sine randevu aldım tatlım. dr um 11 ile 12. hafta arası gel dedi ee bende sabırsızlanıyorum bir an önce gelsede gitsem.
of bende 1 hafta öne çeksem diyorum ama ramazan bey çok yoğun oluyor. acaba bir şansımı denemsemmi-tatlicadiarzu-
dur ben bir arayım hastaneyi ama hiçde umudum yok.

kızlar aşermeniz var mı ya? yoksa psikolojik mi karar veremedim bide yemen gerekiyor aşerdiğin şeyi diyorlar ya hadi inanmıyım diyorum ya bişey olursa die bu seferde korkuyorum

Bende Çok ıyıyım saĞolun kızlar ıkı gÜndÜr kasıklarımda aĞrım vardı ama bugÜn ıyıyım

Günaydın kızlar ben dr.a gittiğimde 12+5 olucam acaba cinsiyet belli olurmu
yoksa çok mu erken ...CADIARZU

12.haftadan sonra yüzde seksen belli oluyor. tabi kendilerini saklamazlarsa, benim arkadaşım 18.haftada ögrendi. erkek bebiş bacaklarını pek açmıyor kız bebekleri arsız :)

Kkızlar bende hiç aşerme yok canım ne tatlı istiyor ne tuzlu ekşiyi çok severdim onu bile yiyemez oldum hiç yemek yiyesim gelmiyor aslında midem de çok bulanmıyor acaba neden iştahsızım sizdede oluyormu böyle

kızlar aşermeniz var mı ya? yoksa psikolojik mi karar veremedim bide yemen gerekiyor aşerdiğin şeyi diyorlar ya hadi inanmıyım diyorum ya bişey olursa die bu seferde korkuyorum
benim aman aman pek olmadı cnm.
ama canımın istediği şeyleride yemeye çalışıyor.
aslında ben hiç doymuyorum yaaaaaaaaacokacimcoook sürekli atıştırma modundayımkaydirigubbakcemile2

belki boş olur daha var vakit şansını bir dene

inan bir arkadaşım için ay başında aradık 1 haziran a randevu verdiler.
sanki tüm eskişehir'in hamile bayanlarına o bakıyor.:roflol::roflol:

bu arada günaydınnnn kıslarrrrr nasılsınız?ben gayet iyiyim sevgili eşm sabah kahvaltısı için beni tarihi çınara götürdü valla o kadar iyi geldi ki anlatamam..eğer buluşma falan olursa kii "buluşmayı" eşime bile söyledim tamam sizin için çok ii olur dedii mutlaka çınara gidelimmm.....

Canım, ikili tarama testi artık bir hayli doğru bilgi sağlıyor. Down senromu ve Trizomi 18 için bakıyorlar ancak diğer anomaliler içinde öngörü sağlayabiliyor. İkilide risk çıkarsa yeni bir yöntem var, ismini anımsayamadım ancak plesantatdan biyopsi ile bir parça alıp, bebeğin gen yapısına bakıyorlar. Yani Amniyosentez gibi 4. aydan sonra değil, hemen yapılabiliyor. Bu da Allah kimsenin başına vermesin, herhangi bir anomali durumunda erken uyarı ve gebeliği sonlandırmayı sağlayabiliyor. Amniyosentezde ortaya çıkacak bir anomali (yani 3 lü test, ultrason ) de hamileliğin sonlandırılması en erken 5, 5,5 ayı bulabiliyor ve bu bir kadın için kolay kaldırılabilir bir yük değil. Bu nedenle risksiz, çok kolay ve ucuz bir yöntem olan ikili taramayı kesinlikle öneriyorum. Çok basit bir şekilde ultrasonda bebeğin ense-popo mesafesine bakıyorlar ve hemen ardından kan veriyorsunuz. Kanda da Beta HCG ve PAPPA miktarına bakıp iki sonuçtan ortaya bir risk değeri çıkarıyorlar.

canım ben duymadım. ne bileyim bizdende istenirmi?
ne virusuymuş bu anlamadım be canım.

canım eltım yaptırmıstı
annenın kanında bulunması halınde bebekte zeka gerılıgı vs. gıbı seyler olabılıyomus doktorum ustune basarak ısrarla ıstedı cok onemlı dedı ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…