günaydın günaydın nasılsınız arkadaşlar bebişler nasıl bakalım bugünhihoyyyt
of bende 1 hafta öne çeksem diyorum ama ramazan bey çok yoğun oluyor. acaba bir şansımı denemsemmi-tatlicadiarzu-bende seni öpeyim kuzumm olur öle şeyler bu aralar bende çok unutkanım hamileyiz ya :)) ben 20 sine randevu aldım tatlım. dr um 11 ile 12. hafta arası gel dedi ee bende sabırsızlanıyorum bir an önce gelsede gitsem.
Günaydın kızlar ben dr.a gittiğimde 12+5 olucam acaba cinsiyet belli olurmu
yoksa çok mu erken ...CADIARZU
benim aman aman pek olmadı cnm.kızlar aşermeniz var mı ya? yoksa psikolojik mi karar veremedim bide yemen gerekiyor aşerdiğin şeyi diyorlar ya hadi inanmıyım diyorum ya bişey olursa die bu seferde korkuyorum
belki boş olur daha var vakit şansını bir dene
günaydın canım.
bencede zor görünüyor.
olsun biz görüşürüz tatlım.a.s.
şimdi aradım 8 haziran'a kadar doluymuşCADIARZUsen şimdi beklicekmisin ay sonunu yani aradın mı hastaneyi
haydeeeeeeeeeeeee...ben varım dedim yaaa...nie olmayacak diyorsunuz kii ....:çok üzgünüm:
canım ben doktorumla konuştum.ikili test biliyorsun mongolizm testi.dediki:eğer bebek mongol çıkarsa gebeliği sonlandırmayı düşünüyorsanız yaptıralım yoksa hiç gerek yok.bende düşünmüyoruz dedim.peki bi sorun varsa sonra öğrenebilecekmiyiz diye sordum.20.haftaydı galiba detaylı ultrasona gircekmişiz o zaman bebeğin herşeyine bakılıyormuş.o yüzden ben ikili tarama yaptırmıycam.bir ay sonra gel dedi ama hayatta dayanamam..
canım ben duymadım. ne bileyim bizdende istenirmi?
ne virusuymuş bu anlamadım be canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?