2009 Aralık Anneleri

Canım geç yazabiliyorum, internette sorun var. 1 ay önce taşındık, alışmaya çalışıyorum. Ama güzel bir şehir.

oh ne güzel hadi bakalım yeni şehir hayırlı olur inşallah

çabuk alışırsın ama eğer sıcağı sevmiyorsan işin biraz zor yaz geliyor birde hamilelik pişeceğiz galiba beni şimdiden sıkıntılar basıyor kaydirigubbakcemile3

hoşgeldin sevgi,
hayırlısı olsun hepimizin hakkında innşşaaaalllaahhhhhh!!!:Saruboceq:

kılzar burada bir yağmur bir gök gürültü öyle böyle değil.
birden hava karardı ve toz bulutundan sonra rahmet yağıyor.

tamda uyku havası.
ohhhh ooooohhhh evde olsaydım keşke tv karşısında yatardım

işte misin? :bbo: ne gaspet bi havadır o yaa...

ayy ne güzel uyunur ama
burası günlük güneşlik hatta biraz sıcak bile diyebilirim üşüyen varsa gelsin misafirim olsun kızlar:teytey::teytey:

ayy ne güzel uyunur ama
burası günlük güneşlik hatta biraz sıcak bile diyebilirim üşüyen varsa gelsin misafirim olsun kızlar:teytey::teytey:

son 15 - 20 dk öncesi hatta öğlen o kadar sıcaktı anlatamam hazan'cım,
birden karardı ve ve nasıl şiddetli gök gürültüsünden sonra yağmur bastırdı anlatamam.
rahmet yağsın tabikide uykum geldiiiiiiiiii yaaaaaaaaaamirmirmirmir

evet işteyim
hala yağıyor.
seninde dediğin gibi inanılmaz kasvetli bir havamirmirmirmir

hakkaten işimiz ne zor ya. Allah sabır versin. hamile olunca anladım, keşke tüm süreçte tatil olsa yaa... ki ben 6-7 saat okuldayım ,Allah size daha çok sabır versin...

hakkaten işimiz ne zor ya. Allah sabır versin. hamile olunca anladım, keşke tüm süreçte tatil olsa yaa... ki ben 6-7 saat okuldayım ,Allah size daha çok sabır versin...

rabbim hepimize sabır versin canım.
çalışınca zor oluyor tabi.
hele yazın sıcağında, sonra son ayımızda eziyet olur dimi yaaaaa.
ama ben çalışabildiğim kadar çalışıp doğum dan sonra daha iyi kanısındayım.
bakalım hayırlısı tabi. şartlar o zaman belli olacak:)

aynen canım, ben cefasını çekeyim işin, ama doğunca bebişime daha çok zaman ayırabileyim yeter... her şey bebiş için! her şey bebiş için hihoyyytalkisalkisalkis

kızlar ben bazen provada oluyorum, kimi zaman gelin adayı oluyo yanımda yazmaz burada görünürsem kusura bakmayın emiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…