2009 Aralık Anneleri

gene uykum geldiiii evde oturan bayanlar kıymetini bilin evinizin inanın bu durumda çalışması çok zor. biyerden uyku biyerden bulantı of yani

ben taze sebze ve meyveleri tüketmeye başladım cnm.
canım istiyor ne yapayımcokacimcoook

iim cnm saol Allaha şükür benim fazla bulantım olmuo o yüzden iim sen nasılsın
bende iyiyim. bulantım olmuyor desem yeridir. ama çok sık açlık hissediyorum ve sürekli atıştırıyorum.

kızlar, şu çatlak oluşumu için önlem almaya ne zaman başlayacaksınız?
badem, fındık, kakao ve bebek yağları iyi geliyormuş. haberiniz olsun.

doktoruna sormadan bence hiçbirşey kullanma canım.

ben kolaları diksem de yapamazdım. çok feci. Allah var sadece annemin eşimin yanında oluyo =) Allah koruyo beni sanki sırnaşık şey

bu hamilelik değilde grip beni bitirdi valla. burnum acıyo artık senağlama

bende de bahar alerjisi var. 3 gündür burnum akıp tıkanıyor. mahvoldum!!! :çok üzgünüm: muslukta temizle burnunu tahriş etmesin mendiller.
eğer tıkanıyorsa da tuzlu su çek o akıtır, rahatlarsın...

sende dikkat et cnm herkes grip. koru kendini çok zor oluyo çünkü. dr a gittiğimde gördü halimi acıdı bana ama :) ilaç yok bahar meyve ye bol bol dedi. birde okyanus suyu var ya tam bir kurtarıcı onun sayesinde nefes alabiliyorum

sigara içiyordum öğrendiğim gün bıraktım. şuan kokusu bile rahatsız ediyor ama bir vakit geliyo nöber gibi sanki :) o anı atlatana kadar baya sıkıntı çekiyorum

evet ya bol sebze ve meyve tüketmeye çalış canım.
inşallah biran önce düzelirsin.
inan bende hasta olucam diye zaman zaman çok korkuyorum. ilaç yok dinlenmek yok. çalışıncada zor oluyor canım.
buarada sen rektörlüktemisin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…