ben taze sebze ve meyveleri tüketmeye başladım cnm.bende öyle saatler sürüyo kafayı toplamam bi pc bi mutfak bi tv bi koşu bandı arası gidip geliyorum evin içinde.bişey sorucam yazlık sebzeleri kullanmaya başladınız mı hani hormon muabbeti var ya.bu arada öğrendiğim bişeyi aktarayım sanılanın aksine salatalık ve çilekte hormon yokmuş hormonla daha pahalıya geldiği için gerek duymuyomuş üreticiler.bide domatesi mayıs 15den sonra kullanmak iyiymiş.
bende iyiyim. bulantım olmuyor desem yeridir. ama çok sık açlık hissediyorum ve sürekli atıştırıyorum.iim cnm saol Allaha şükür benim fazla bulantım olmuo o yüzden iim sen nasılsın
kızlar, şu çatlak oluşumu için önlem almaya ne zaman başlayacaksınız?
badem, fındık, kakao ve bebek yağları iyi geliyormuş. haberiniz olsun.
ben kolaları diksem de yapamazdım. çok feci. Allah var sadece annemin eşimin yanında oluyo =) Allah koruyo beni sankisırnaşık şey
işyerindede kaçıyor ama ne yapalım katlansınlar artık canım.
herzamanmı hamile kalıyoruz sanki:roflol:
baharcım vallahi çok zor oluyor ama allahtan herzaman değil.gene uykum geldiiiievde oturan bayanlar kıymetini bilin evinizin inanın bu durumda çalışması çok zor. biyerden uyku biyerden bulantı of yani
he be yaaa onlar bizim ayaklarımızın altını öpsünleerrr !!!! kaydirigubbakcemile3
bu hamilelik değilde grip beni bitirdi valla. burnum acıyo artık
meral sigara içiyormuydun hamile kalmadan önce?
bu hamilelik değilde grip beni bitirdi valla. burnum acıyo artık senağlama
evet ya bol sebze ve meyve tüketmeye çalış canım.sende dikkat et cnm herkes grip. koru kendini çok zor oluyo çünkü. dr a gittiğimde gördü halimi acıdı bana ama :) ilaç yok bahar meyve ye bol bol dedi. birde okyanus suyu var ya tam bir kurtarıcı onun sayesinde nefes alabiliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?