kızlar ya cilt bakımı ile ilgili başladınız mı bişiler yapmaya?
gelinlik dükkanınız mı var heykelde? tam olarak nerdesiniz?
ne güzel iş canım yaaaaaaakızlar ben bazen provada oluyorum, kimi zaman gelin adayı oluyo yanımda yazmaz burada görünürsem kusura bakmayın emiii
meral burda bir damla yağmur yok biliyormusun :)))))ama kararmaya başladı gelcek sanırım
çakırhamam ı biliyor musun?merdanenin üstündeyiz...bu arada bursa yı biliyor musun sanki ağrı diye okudumsositososito
slm arkadaşlar
haklısınız ben 2 aya kadar pantolanlarımı giyemiyordum ama şimdi giymeye başladım zayıfladım mı acaba CADIARZU
Ben yeni geldim nete. Herkese merhabaaaa :lepi:
çakırhamam ı biliyor musun?merdanenin üstündeyiz...bu arada bursa yı biliyor musun sanki ağrı diye okudumsositososito
bursalıyım dediya kız
:lepi:tam adamına sordun bursayı bilio musun diye. öğlen sana yazdım. yazın bursadayım diye. çınara gitmişsiniz falan... gıpta ettim yani, saol sayende aşerdim ilk defa sırnaşık şey
arada kaçırabilirm de miiii:çok üzgünüm:
hoşbulduk iyiyim canım sen nasılsın bende site sürekli açık arada bakıyorum ne yazmışınız diyeesrtml hoşgeldin nasılsın?
hoşbulduk iyiyim canım sen nasılsın bende site sürekli açık arada bakıyorum ne yazmışınız diye
görüyorum altta, online'sın. ben de geldim okuldan. kafa dağıtıyoruz burda işte..
selam nasılsın?
dimi ama canım:)etek giy giy nereye kadar di mi anacımmmmkafamçokkarıştı
yok valla ben hiç başlamadım. araştırmadım bile.kızlar ya cilt bakımı ile ilgili başladınız mı bişiler yapmaya?
gazın yok sanin galibaalkisalkisalkishaklısınız ben 2 aya kadar pantolanlarımı giyemiyordum ama şimdi giymeye başladım zayıfladım mı acaba CADIARZU
arada kaçırabilirm de miiii:çok üzgünüm:
aaayyy sorma bende sürekli yapıyorum ve eşime kusura bakma ne olur diyip özür diliyorum.hamilelik işte, arada neler kaçırmıyoz ki. herkesin ortasında, akşam yemeğinden sonra, (hiiiiiç yapmadığım bişi) bi "gaaarrrrrggkkk" sesi =)) felaket ya laelaelaelaelae
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?