2009 Aralık Anneleri

kızlar ben bazen provada oluyorum, kimi zaman gelin adayı oluyo yanımda yazmaz burada görünürsem kusura bakmayın emiii
ne güzel iş canım yaaaaaaa

meral burda bir damla yağmur yok biliyormusun :)))))ama kararmaya başladı gelcek sanırım

biraz önce eşimi aradım o da senin gibi dedi;
bir damla yok ama hava kararmaya başladı; birazdan orada olur bulutlar cnm.

:lepi:tam adamına sordun bursayı bilio musun diye. öğlen sana yazdım. yazın bursadayım diye. çınara gitmişsiniz falan... gıpta ettim yani, saol sayende aşerdim ilk defa sırnaşık şey
çakırhamam ı biliyor musun?merdanenin üstündeyiz...bu arada bursa yı biliyor musun sanki ağrı diye okudumsositososito

:lepi:tam adamına sordun bursayı bilio musun diye. öğlen sana yazdım. yazın bursadayım diye. çınara gitmişsiniz falan... gıpta ettim yani, saol sayende aşerdim ilk defa sırnaşık şey

bu hamilelik erken bunama yapabilir mi aceeeeeeeeeepppppppp...pardon yaa hayatımmmmmsengözlerimebaksanab

estafurullah.. ama bunama oluyo bence de . bi salaklık geliyo insana. şahsen ben öyleyim. hepinizi zan altına almayayım şimdi..

görüyorum altta, online'sın. ben de geldim okuldan. kafa dağıtıyoruz burda işte..

bende öyle saatler sürüyo kafayı toplamam bi pc bi mutfak bi tv bi koşu bandı arası gidip geliyorum evin içinde.bişey sorucam yazlık sebzeleri kullanmaya başladınız mı hani hormon muabbeti var ya.bu arada öğrendiğim bişeyi aktarayım sanılanın aksine salatalık ve çilekte hormon yokmuş hormonla daha pahalıya geldiği için gerek duymuyomuş üreticiler.bide domatesi mayıs 15den sonra kullanmak iyiymiş.

kızlar, şu çatlak oluşumu için önlem almaya ne zaman başlayacaksınız?
badem, fındık, kakao ve bebek yağları iyi geliyormuş. haberiniz olsun.

etek giy giy nereye kadar di mi anacımmmmkafamçokkarıştı
dimi ama canım:)

kızlar ya cilt bakımı ile ilgili başladınız mı bişiler yapmaya?
yok valla ben hiç başlamadım. araştırmadım bile.
dr ne derse onu yapıcaz artık

haklısınız ben 2 aya kadar pantolanlarımı giyemiyordum ama şimdi giymeye başladım zayıfladım mı acaba CADIARZU
gazın yok sanin galibaalkisalkisalkis
giyebiliyorsan iyi valla ben artık sığamıyorum pardon göbişim sığamıyor:CüvCüv:
arada kaçırabilirm de miiii:çok üzgünüm:

hamilelik işte, arada neler kaçırmıyoz ki. herkesin ortasında, akşam yemeğinden sonra, (hiiiiiç yapmadığım bişi) bi "gaaarrrrrggkkk" sesi =)) felaket ya laelaelaelaelae
aaayyy sorma bende sürekli yapıyorum ve eşime kusura bakma ne olur diyip özür diliyorum.
benim en nefret ettiğim şeydir ama şimdi ben yapıyorum.
kıyamam eşimde rahat ol normal deyip beni rahatlatsada kötü bir durum yaaaaaaaa.a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…