birperi,progesteron özellikle tedavi ile hamile kalanların kullandığı düşük olmasın diye önleyici hap veya vajinal jel şeklinde ilaç
nehir 67,gerçekten progesteron kilo mı aldırıyormuş ya?o zaman ben kesin ondan kilo almışımdır:1rolleyes:
hadi gözün aydın canım,kızlar selam...nasılsınız sizleri çok özledim.yazmak için sabırsızlanıyordum..dr dan geldim ikili test için gittim.ense kalınlığı 0,8 mm boyu 6.7 mm...usg de de 12 hafta 1 günlük çıktı kan sonucuda 1 hafta sonra cıkacak...Allah ım hepimizin yüzünü güldürsün yarabbim....hepimize hayırlı haberler almayı nasip etsin
inşallah..........
relax sinir stres yasak hıııııııışşşşşşşttKızlar bu baŞ aĞrısıyla ben nasıl baŞ edeceĞİm daha Önce hİÇ baŞım aĞrımazdı benİm Çok fecİ İŞ yerİndekİ herkes gÖzÜme kÖtÜ gÖrÜnÜyor herkesİ dÖvesİm gelİyo
afiyet olsunkıslar ben yemeğe çıkıyorum daha sonra görüşürüz
Canım burada okudum ben de bilmiyorum aslında tam olarak ama geçen sene giydiğim gömleklerim bile olmuyor dün denedim de moralim bozuldusenağlama Göğüslerim bayasenağlama şişti ondan mıdır acepsenağlama
Ben normal yolla hamile kaldım canım ama 2kez hafif kanaamam olduğu için hem progestan hem bebe aspirini kullanıyorum düşüğü engellemesi için:çok üzgünüm:
hazancımmm ne oldu göbek atıyordukkkk
canım soguk soguk bıseyler yemek ıstıyo hep
nehir,aynen gögüslerim patlayacak gibi,kesinlikle gömlek düğmelerim kapanmıyor.ben hamilelik haberi aldıpımdan bu yana 1,5 ayda 2,5 kilo almışım.bayağı fazla ilk 3 ay için.ben micro hamilesiyim.ondan crione jel kullanıyorum12.haftaya kadar kullanacam,onu bırakınca değişir umarım,sen de ilaçları kesince değişir belki.şişkinlik inebilir biraz
ah ben birçok kıyafetimi rafa kaldırdım bile cnm:roflol:
göbekten pantolonlara, büyümüş göğüslerdende gömleklere sığamaz oldum.
allah sonumuzu hayırlı etsin ne diyeyim:roflol::roflol:
kaymaklı dondurma ye,hem süt ürünü,iyi markanın olursa zararı da olmaz bence.
Valla canlarım yalnız değilmişimkaydirigubbakcemile3 Gömleği ancak göbekten olmaz diye düşünüyordum dün akşam deneyim dedim baya bir moralim bozuldu düğmeler yanaşmadı bilesenağlama Ben kendime bir kaç ay sonra giyerim diye bol 2gömlek almıştım sanırım bir kaç aya kalmıcak hemen giyecem onları bu kadar olacağını tahmin etmemiştim.Bir de ince yazlık pantolon aldım dün rahat rahat giyeyim diye.Yakında onu da giyemiycem desenizedelikafadulden
valla zararlı dıye yıyemedım buzamana kadar(
ne güsel nehircim,
bende mutluyum hemde çok,
olması gerekiyorsa oluyor, önüne geçemiycez nasıl olsa,
ben 8-9 aylık hamiimi hayal dahi edemiyorum hayırlısı bakalım.:CüvCüv:
ne güsel nehircim,
bende mutluyum hemde çok,
olması gerekiyorsa oluyor, önüne geçemiycez nasıl olsa,
ben 8-9 aylık hamiimi hayal dahi edemiyorum hayırlısı bakalım.:CüvCüv:
ay canım dondurma çekti şimdi.
valla zararlı dıye yıyemedım buzamana kadar(
valla,ben hiç zararlı diye duyup,okumadım biryerde,neden zararlı olsun ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?