2009 Aralık Anneleri

birperi,progesteron özellikle tedavi ile hamile kalanların kullandığı düşük olmasın diye önleyici hap veya vajinal jel şeklinde ilaç

anladım canım teşekkur.birde bı soru aklıma gelmısken genıtal bölge temızlıgı ıcın hamılelere özel bi temızlık jelı varmı yoksa yıne normal olanları kullanmaya devam edebılırmıyız acaba

Arkadaşlar topice bayadır girmeyip bizi bilgilendirmeyen arkadaşlar için biraz uğraşıp araştırma yaptım.Bir çoğu siteye geliyor ama yazmıyor..Misty arkadaşımız bebeğini kaybetmiş o yüzden çıkardım listeden Allah sabır versin inş. kendisine:Saruboceq: Ayrıca bir arkadaşımız da ocak anneleri topic ine geçmiş onu da çıkardım.Ekleme yapmamı istediğiniz şeyler varsa ekleyebilirima.s.

nehir 67,gerçekten progesteron kilo mı aldırıyormuş ya?o zaman ben kesin ondan kilo almışımdır:1rolleyes:

Canım burada okudum ben de bilmiyorum aslında tam olarak ama geçen sene giydiğim gömleklerim bile olmuyor dün denedim de moralim bozuldusenağlama Göğüslerim bayasenağlama şişti ondan mıdır acepsenağlama

Ben normal yolla hamile kaldım canım ama 2kez hafif kanaamam olduğu için hem progestan hem bebe aspirini kullanıyorum düşüğü engellemesi için:çok üzgünüm:

birperi,ben hiç onlardan kullanmadığım için bilmiyorum,ama doktoruna sormadan kullanma bence

nehir,aynen gögüslerim patlayacak gibi,kesinlikle gömlek düğmelerim kapanmıyor.ben hamilelik haberi aldıpımdan bu yana 1,5 ayda 2,5 kilo almışım.bayağı fazla ilk 3 ay için.ben micro hamilesiyim.ondan crione jel kullanıyorum12.haftaya kadar kullanacam,onu bırakınca değişir umarım,sen de ilaçları kesince değişir belki.şişkinlik inebilir biraz

hadi gözün aydın canım,
darısı bizimde başımıza.
relax sinir stres yasak hıııııııışşşşşşştt

kıslar ben yemeğe çıkıyorum daha sonra görüşürüz
afiyet olsun

ah ben birçok kıyafetimi rafa kaldırdım bile cnm:roflol:
göbekten pantolonlara, büyümüş göğüslerdende gömleklere sığamaz oldum.
allah sonumuzu hayırlı etsin ne diyeyim:roflol::roflol:

ah ben birçok kıyafetimi rafa kaldırdım bile cnm:roflol:
göbekten pantolonlara, büyümüş göğüslerdende gömleklere sığamaz oldum.
allah sonumuzu hayırlı etsin ne diyeyim:roflol::roflol:

Valla canlarım yalnız değilmişimkaydirigubbakcemile3 Gömleği ancak göbekten olmaz diye düşünüyordum dün akşam deneyim dedim baya bir moralim bozuldu düğmeler yanaşmadı bilesenağlama Ben kendime bir kaç ay sonra giyerim diye bol 2gömlek almıştım sanırım bir kaç aya kalmıcak hemen giyecem onları bu kadar olacağını tahmin etmemiştim.Bir de ince yazlık pantolon aldım dün rahat rahat giyeyim diye.Yakında onu da giyemiycem desenizedelikafadulden

ne güsel nehircim,
bende mutluyum hemde çok,
olması gerekiyorsa oluyor, önüne geçemiycez nasıl olsa,
ben 8-9 aylık hamiimi hayal dahi edemiyorum hayırlısı bakalım.:CüvCüv:

ne güsel nehircim,

en güzel aralık anneleri olacaz ne var bunda bebişimizi taşımakla ve şişmekle gurur duymalıyızzzzzz:CüvCüv::CüvCüv:

ne güsel nehircim,

Canım kendi aynı kalıp sadece göbeği çıkan hamilelere çok özenirdim ama ben öyle olamayacam sanırım baştan anlaşıldı-tatlicadiarzu-
Ama olsun gülü seven dikenine katlanır canı sağolsun bebişlerimizin ama yaa:asigim:

kızlar malatya da hava berbat toz bulutları heryeri kapladı. nefes dahi almak istemiyorum iğrenç bir hava içim daraldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…