ay ne güsellll..sana da afiyet olsunnn meralcimmm
NEHİR cim hoşgeldin canım nasılsın
Hoşbuldum canım sağol 2gündür iyiyim çok şükür bulantı olmasın da iyi oluyorum zaten.Yarın dr. a gidecem bakalım kaç cm olmuş bebeğim.Rüyamda gördüm dr. 3.93cm uzun olacak annesi gibi diyorkaydirigubbakcemile3 çok komik 3.93 cm ve uzunkaydirigubbakcemile2
Sen nasılsın canım nasıl gidiyor
canımmm yavaş yavaş azalmaya başlayacak şimdi benim bi sabahları kaldı...rüyasında görünce insan daha bi etkileniyor ..doktora gideceğimin gecesi heyecandan uyuyamıyorummm ben...:sm_confused:
Kızlar bu baŞ aĞrısıyla ben nasıl baŞ edeceĞİm daha Önce hİÇ baŞım aĞrımazdı benİm Çok fecİ İŞ yerİndekİ herkes gÖzÜme kÖtÜ gÖrÜnÜyor herkesİ dÖvesİm gelİyo
canım stres yapma bebiş için iyi değil[/QUO canım ya keşke elimde olsa baş ağrısından ne yaptığımı bilmiyorum sanki iş yerinde de herkes üstüme geliyosenağlama
selam canım bende progetorran crıno jel kullanıyom valla karnım aynı 5 aylık gıbı oldu dedıgın gıbı bıde cok baskı yapıyor agrısıda artıyor normalmıdır kı sen byle seyler yasıyormusun
progestan kullanıyorsan o da bas agrısı yapar.ben progestanı alıyorum.15 dakıka sonra resmen kayıyorum.
progestan kullanıyorsan o da bas agrısı yapar.ben progestanı alıyorum.15 dakıka sonra resmen kayıyorum.
Kızlar bu baŞ aĞrısıyla ben nasıl baŞ edeceĞİm daha Önce hİÇ baŞım aĞrımazdı benİm Çok fecİ İŞ yerİndekİ herkes gÖzÜme kÖtÜ gÖrÜnÜyor herkesİ dÖvesİm gelİyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?