kızlar bebişim 7.5 cm olmuş. çok hareketli bir bebek maşallah. eli ayağı durmuyo ağzından kabarcıklar çıkarıyo sol eliylede vuruyo akıllı kızım benim bebeğim hehehehe :)))))ellerini kafasının altına koyuyor ayaklarıyla oynuyo anlayacağınız çok hareketli. aynı anası gibi yerinde duramıyor :)))) normalde ense kalınlığını ölçmek zaman alıyormuş bebek uygun pozisyonu vermesi gerkiyormuş. benimki başta vermedi. dr öksür dedi. nasıl öksürdeysem garibim kıyamam takla attı. anladı hemen döndü enseyi. dr hemen ölçtü komik ya ama çok eğlenceli çok mutluluk verici bişey :)))
canım arada bir toplanıyor karnımda ve bazen pıt yapıyor teyzesi.her bebiş aynı olcak değil tatlım belki senin bebişin sakindir
evet galiba benimki üşengeç üşeniyor hareket etmeye sırnaşık şey
meralcim olmazsa birdahakine beraber gidelim dr.a ben senin kontrolüne gelirim sende benimkine olur mu. bebişlerimizi görmüş oluruz. yemeğe çıkıyorum kızlar öğleden sonra devam ederiz. herkese afiyet olsun
aranızda çalışan anne adayları var mı benim gibi ?? merak ediyorum :)
aranızda çalışan anne adayları var mı benim gibi ?? merak ediyorum :)
enerjimizi yayalım tüm topiğeay kızlar valla göbek atasım geldi nedense bir anda o kadar şen şakrak oldum ki valla anlatamam alkisalkisalkis
ultrason cihazının bebeğe bir zazarı olmazmı yahu:uhm:evet hayatımmm daa 5 hafta kim beklerrr yaa nasıl rahatlarrrr..bence herkes benim gibi haftada bir gitmeliiiii...
olur vallameralcim olmazsa birdahakine beraber gidelim dr.a ben senin kontrolüne gelirim sende benimkine olur mu. bebişlerimizi görmüş oluruz. yemeğe çıkıyorum kızlar öğleden sonra devam ederiz. herkese afiyet olsun
olabilir tabi.canım arada bir toplanıyor karnımda ve bazen pıt yapıyor teyzesi.her bebiş aynı olcak değil tatlım belki senin bebişin sakindir
yandan yandan:teytey::teytey::teytey:aynen valla hadii bakalımmmm ohhh ohhhhhhhhhalkisalkisalkis
biz buradayız ya sen nerelerdesin şekerim.eeeeee nerdesiniz arkadaşlar senağlama
ya bende çok istiyorum hissetmeyi ama benim bebişte tık yok galiba annesi gibi biraz uyuşuk kaydirigubbakcemile3
Selam arkadaşlar hepinizea.s. İnş. hepiniz çookk iyisinizdir.Biz iyi olalım ki bebişlerimiz de iyi olsun demi amayerimseniben
Tüm yazıları okuyup yazacaktım ama turkuazcım seninkisini görünce dayanamadım yazmak istedim.Maşallah canım 7,5 cm olmuş demek bebeğin ne kadar güzel hareketlerini falan da net görebilmen hem de kızmı dimi ayyy çok güzell
Ben en son 2hafta önce görmüştüm yarın yeniden gidecem bakalım inş iyidir bebişim.En son bıraktığımda 9.8 mm di.Bu gece rüyamda gittim dr.a 3.93cm olmuş uzun olacak bebek diyorlarkaydirigubbakcemile3Ayy canım benm çok sevindim adına:1hug:
ben çok nadirde olsa seyirme şeklinde birşeyler hissediyorum.
yeni doğum arkadaşlarımda onun bebek oldukalrı söylüyorlar canım.
selam canım hosgeldın aramıza gercı bende yenıyım ama tekrar merhaba
İyiyim teşekkürler, sen de iyisindir umarım, 9+2 deyim bugün, aslında fena geçmiyor, sadece 20 gün önce kahverengi bi akıntım olduğundan biraz telaş ettik, crinone jel kullanıyorum, onun dışında bulantım hiç olmadı, yorgunluk oluyo biraz ve sık sık karnım kazınıyor :))
Arkadaşlar aramıza hoş geldiniza.s.
Son adet tarihi ve tahmini doğum tarihlerinizi söya.söyleyin de sizi de ekleyeyim listemize
bir çoğumuz çalışıyoruz cnmaranızda çalışan anne adayları var mı benim gibi ?? merak ediyorum :)
seçilcim aynı hasteneye gidiyoruz ama doktorlarımız kapı komşusu andan dolayı beraber gideriz dedik cnmcım.siz aynı doktora mı gidiyorsunuz? afiyet olsun baharcımmm
ben yemeğe gidiyorum.
yemekten sonra muhabbete kaldığımız yerden devam edelim.
muck
nehircim daha cinsiyeti belli değil cnm. bir daha ki aya malesef
bir çoğumuz çalışıyoruz cnm
seçilcim aynı hasteneye gidiyoruz ama doktorlarımız kapı komşusu andan dolayı beraber gideriz dedik cnmcım.
Arkadaşlar aramıza hoş geldiniza.s.
Son adet tarihi ve tahmini doğum tarihlerinizi söya.söyleyin de sizi de ekleyeyim listemize
17 Mart 2009 - 22 Aralık 2009
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?