2009 Aralık Anneleri

Selam arkadaşlar hepinizea.s. İnş. hepiniz çookk iyisinizdir.Biz iyi olalım ki bebişlerimiz de iyi olsun demi amayerimseniben
Tüm yazıları okuyup yazacaktım ama turkuazcım seninkisini görünce dayanamadım yazmak istedim.Maşallah canım 7,5 cm olmuş demek bebeğin ne kadar güzel hareketlerini falan da net görebilmen hem de kızmı dimi ayyy çok güzell
Ben en son 2hafta önce görmüştüm yarın yeniden gidecem bakalım inş iyidir bebişim.En son bıraktığımda 9.8 mm di. Bu gece rüyamda gittim dr.a 3.93cm olmuş uzun olacak bebek diyorlarkaydirigubbakcemile3Ayy canım benm çok sevindim adına:1hug:

meralcim olmazsa birdahakine beraber gidelim dr.a ben senin kontrolüne gelirim sende benimkine olur mu. bebişlerimizi görmüş oluruz. yemeğe çıkıyorum kızlar öğleden sonra devam ederiz. herkese afiyet olsun

siz aynı doktora mı gidiyorsunuz? afiyet olsun baharcımmm

ay kızlar valla göbek atasım geldi nedense bir anda o kadar şen şakrak oldum ki valla anlatamam alkisalkisalkis
enerjimizi yayalım tüm topiğe
haydeeeeeeeeeeee
hop hop
hihoyyythihoyyythihoyyyt

evet hayatımmm daa 5 hafta kim beklerrr yaa nasıl rahatlarrrr..bence herkes benim gibi haftada bir gitmeliiiii...
ultrason cihazının bebeğe bir zazarı olmazmı yahu:uhm:
meralcim olmazsa birdahakine beraber gidelim dr.a ben senin kontrolüne gelirim sende benimkine olur mu. bebişlerimizi görmüş oluruz. yemeğe çıkıyorum kızlar öğleden sonra devam ederiz. herkese afiyet olsun
olur valla
ben gelde cumartesileri randevu alıyorum.
uygun olduğumuz sürece neden olmasın süper olur tabiki:lepi:
sana afiyet olsun bende çıkacağım şimdi.

canım arada bir toplanıyor karnımda ve bazen pıt yapıyor teyzesi.her bebiş aynı olcak değil tatlım belki senin bebişin sakindir
olabilir tabi.
yesin teyzesi o bebişleri

aynen valla hadii bakalımmmm ohhh ohhhhhhhhhalkisalkisalkis
yandan yandan:teytey::teytey::teytey:

eeeeee nerdesiniz arkadaşlar senağlama
biz buradayız ya sen nerelerdesin şekerim.

ya bende çok istiyorum hissetmeyi ama benim bebişte tık yok galiba annesi gibi biraz uyuşuk kaydirigubbakcemile3

az kaldı dayan sende hissedeceksin.:teytey:

nehircim daha cinsiyeti belli değil cnm. bir daha ki aya malesef

ben çok nadirde olsa seyirme şeklinde birşeyler hissediyorum.
yeni doğum arkadaşlarımda onun bebek oldukalrı söylüyorlar canım.

banada böle arada biri çimdikliyo gibi oluyo. benmı yanılıyorum acaba dıyorum.bazıları da çünkü daha hıssedılmez onlar başka yerlerden gelen sesler dıyolar.:))9

selam canım hosgeldın aramıza gercı bende yenıyım ama tekrar merhaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…