1 bardak çay ya da bir fincan kahveye izin veriyorlar ama ben sadece hafta sonları çoook açık içiyorum. işyerindede içeceksem bol limonlu içiyorum canım.
ya bugün hocanın biri bana ikiz mi diye soruyo yok dedim erken şişti karnın dedi.sevinsemmi üzülsemmi bilemedim. ama bu hafta değişik bişey oluyo göbek çıkıntısı vardı sadece kilodan kaynaklı şimdi göbeğin altıyla göbek aynı seviyeye gelmeye başladı yoksa ben tırlatıyomuyum hedelikafadulden
valla burasıda olmasa nerde tırlatacaktık millete soru sormaya korkuyorum ayyy esraa gene mi demeye başladılar.e napim merak ediyorum siz doğurdunuz çekildiniz kenara rahatsınız.heyecanlanıyorum göbeğimin altı üstü kenarı her santimi takip ediyorum.esra göbeğim geçen haftadan bu yana inanılmaz şekil değiştirdi. hamile göbeğine benzedi yani. ben hamilemiyim neeeeeeeekafamçokkarıştı
aynen göbek eltıda üstüde değişti:roflol:
gel beraber tırlatalım:sm_cool:
ya bugün hocanın biri bana ikiz mi diye soruyo yok dedim erken şişti karnın dedi.sevinsemmi üzülsemmi bilemedim. ama bu hafta değişik bişey oluyo göbek çıkıntısı vardı sadece kilodan kaynaklı şimdi göbeğin altıyla göbek aynı seviyeye gelmeye başladı yoksa ben tırlatıyomuyum hedelikafadulden
kızlar merhaba,
daha öncede merhaba dedim ama pek kimse ilgilenmedi fisfisfis benim SAT 27şubat Allah'ın izniyle 4 Aralık gözüküyo tahmini doğumum. Öncelikle 3 ay bitti sayılır ama ben 3 dr değiştirdim... Hala adam akıllı bir doktor bir hastane bulamadım nerdeyse doğurcam benneyaptımki bitane de yakın arkadaşm var o da hamile o şuan buldu Şafak Hastanesine gidiyo Gazi de . Ben Cihangirde oturuyorum Alman Hastanesine çok yakın ama orası çok pahalı bebeğe yatırım yapmak daha mantıklı oraya o kadar para bayılmaktansa.Ben Balat Hastanesi, Hospitalium bi de can daver diye bir dr denedim hepsinden vazgeçme sebebim çok geçerli artık bi Dr ve Hastane bulmalıyım. Çevre Hastanesi ni deniyim diyorum ama hiç bi fikrim yokk :1no2: bilen varsa fikir verirse sevinirim. Taksim-Şişli-Mecidiyeköy taraflarında ii bir hastane istiyorum fiyatları uçuk olmayan tam teşekküllü bir hastane.Umarım bu kez birileri beni duyar ve cevap verir.
kızlar merhaba,
daha öncede merhaba dedim ama pek kimse ilgilenmedi fisfisfis benim SAT 27şubat Allah'ın izniyle 4 Aralık gözüküyo tahmini doğumum. Öncelikle 3 ay bitti sayılır ama ben 3 dr değiştirdim... Hala adam akıllı bir doktor bir hastane bulamadım nerdeyse doğurcam benneyaptımki bitane de yakın arkadaşm var o da hamile o şuan buldu Şafak Hastanesine gidiyo Gazi de . Ben Cihangirde oturuyorum Alman Hastanesine çok yakın ama orası çok pahalı bebeğe yatırım yapmak daha mantıklı oraya o kadar para bayılmaktansa.Ben Balat Hastanesi, Hospitalium bi de can daver diye bir dr denedim hepsinden vazgeçme sebebim çok geçerli artık bi Dr ve Hastane bulmalıyım. Çevre Hastanesi ni deniyim diyorum ama hiç bi fikrim yokk :1no2: bilen varsa fikir verirse sevinirim. Taksim-Şişli-Mecidiyeköy taraflarında ii bir hastane istiyorum fiyatları uçuk olmayan tam teşekküllü bir hastane.Umarım bu kez birileri beni duyar ve cevap verir.
kızlar hepinize cok tesekkur ederim ilginizden dolayı cok sagolun.Benim dunden beri sol kasıgımda bobregıme dogru muthiş bır agrı var,belımde agrıyo;bebeğimin segermelerını hep solumda hıssedıyodum zaten...bu agrı neden olabılır acaba bı bılgısı olan var mı ?BEKLIYORUM
hoşgeldin arada kaçıyo o kadar hızlı ilerliyoki sayfalar.o tarafta bildiğim iyi bi hastane yok ne yazıkki ben anadolu yakasındayım küçükyalıda delta hospital var ona gidiyorum seviyorum hastaneyi hem çok sakin hem iyi donanımlı hemde doktorum deneyimli güleryüslü bunlarda bana fazla fazla yetiyor. bu arada kızlar çağlada bizle beraber 3 aylık oda beraber doğuracaz en sinir bozucusu nolacak biliyomusunuz doğumdan iki hafta sonra pikinisiylen poz verecek bizde kafayı yicez:)))
tabi edicez anacım,valla burasıda olmasa nerde tırlatacaktık millete soru sormaya korkuyorum ayyy esraa gene mi demeye başladılar.e napim merak ediyorum siz doğurdunuz çekildiniz kenara rahatsınız.heyecanlanıyorum göbeğimin altı üstü kenarı her santimi takip ediyorum.
ilk üç ay şişkinlik oluyomus zaten canım üç aydan sonra ınermıs biraz.ama artık yavas yavas da büyüyecek tabı. bendede aynı durum var
nehircim benide eklermisin listene 26 şubat sat,03 aralık doğum tarihi,4. haftalıkken kesecik görüldü.9 haftalık kalp atışları duyuldu.şimdiden teşekkür ederimm.
ağrı hep oluyoki aynen benimde karın böbrek bel ekseninde bıcak gibi yada ani herketlerimde ağrılarım oldu ama gitgide azaldı şu an yok gibi ender oluyo.dayanılmayacak kadar büyük bi ağrıysa bilemicem hiç yaşamadım
Tesekkur ederım canım benim;biraz olsun içim rahatladı...gerçi yogun bir temizlik hareketine giriştim belki de ondandır...klava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?