2009 Aralık Anneleri

slm kızlar size bir şey sorcam rahim hizanızda bir sertlik var mı bu normal mi benim ki taş gibi çok sert???sizdede öyle mi???

slm kızlar size bir şey sorcam rahim hizanızda bir sertlik var mı bu normal mi benim ki taş gibi çok sert???sizdede öyle mi???

canım benım bebegımde 8 haftalık aynı sey benımde basımda.benımde kasıklarım cok sert..hatta karnımın yukarılarına dogru da sertlik devam edıyo,doktor bana normal dedi.merak etme sen...

selam canım ,merhaba anne adayı ızmırden missin aramızda 20 gn gıbı bı zaman var nasıl hamılleık zoluyormu

VALLA BİRAZ ZORLUYOR BULANTILARIM VAR.İLAÇ İÇEMİYORUM .yarın kotrole gideceğim.ikli test sonucunu alacağım.sen izmirin neresindesin nereye gidiyorsun ben hala tam bi doktor bulamadımm.nerede düşünüyorsun doğumu.

kokoc canım dr tavsiyeleri die bi bölüm var ordan bi bak istersen benim gördüklerim ve not ettiklerim şöyle -nisa hast. alev hnm bide asiye hnm- hizmet hast. meltem hnm- duygu hast.aylin hnm- özel çapa hast. mine hnm- özel huzur hast. renginar hnm
ben güngören kolan hastanesine gidiyorum

2 li test yaptıran arkadaşlar bişi soracağım bhcg 50 nin altında ise bebeğin cinsiyeti erkek
50 nin üstünde ise kızmış die burda okumuştum 2 li test yaptıran arkadaşlar bunu bi düşünsünler derim :)

2li testle böyle birşey tespit edilebiliyor mu????:uhm:

canım ben Sirinyerde oturuyorum Doktorum alsancakta Cemal posacı dokuz eylul proflarından benım hamileligim tup bebek oldugu icin butun herseyımı doktorum yaptı bundan sonrakı takıplerımede ona devam etmeyi dusunuyorum.Eger ozel cok pahalı demez ısen tavsıye edebilirim.cok mukemmel bir doktor rahatlatıyor ınsanı ama herkezın beklentılerı farklı oldugu ıcın farklılıklar dogabılıyor dogum olarak ya unıversıte tercıhım d.eylul vey problemlı olursa ozel cınarlı dıye dusunuyorum

teşekkür ederim kızlar cevaplar için, bakalım hafta içi dr umu bulup gitmem gerekiyor malum 2li test zamanım geldi. herkese bol şans ve kolaylık diliyorum hamilelik zor ben pek sevmedim umarım ısınmaya başlarım..kendinize iyi bakın...

o taş gibi sert dediğiniz şey birden şişip kabarıyo benimki bu hafta öyle oldu sertti sadece çok az bi kabarma vardı bu hafta hızla büyüdü harika bişey çıplak gözle gelişimi izleyebilmek

blue eye canım bende bilmiyorum burda okumuştum enazından 2 li test yaptıran arkadaşlar bir not alsınlar bakalım bebişlerin cinsiyetlerini doğru mu çıkacak :) bende yapacağım Allah izin verirse inşallah ozaman göreceğiz doğru mu yalnış mı

aa bende şirinyerde oturuyorum.aslında ilk bende dokuzeylül istedim ama yoğunluk varmış hazirana kadar hatta bugünde gittim sinir oldum.birde orda tanıdık bir hemşire var doğumada ameliyatda asistanların girdiğini söyledi soğuttu beni.bir arkadaşım şifada doğum yaptı memnunmuş of bklm kafam çok karışık o yüzden.sürekli özele gitmekte biraz küfetli gelecek bana çünkü ev aldık kredi ödüyoruz ondanda çok yüklenmek istemiyorumm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…