kızlar bu tickerfactory.com daki çizelgeyi buraya nasıl aktarıyorsunuz? Yardımcı olur musunuz?
slm kızlar size bir şey sorcam rahim hizanızda bir sertlik var mı bu normal mi benim ki taş gibi çok sert???sizdede öyle mi???
selam canım ,merhaba anne adayı ızmırden missin aramızda 20 gn gıbı bı zaman var nasıl hamılleık zoluyormu
blue eye-handesiv bende de şişlik var sadece gaz şişliği gibi
sağlıklı sıhhatli olsunlar da erkek kız hiiiç fark etmez
yok be canım bendekı şişlik falan değil direk taş gıbı bısey yani bı rahatsızlık yok ama karnım tas gıbı sert
merallllll nerdesinnnnn sesin solugun cıkmıyoooo alla allaaaaa
2 li test yaptıran arkadaşlar bişi soracağım bhcg 50 nin altında ise bebeğin cinsiyeti erkek
50 nin üstünde ise kızmış die burda okumuştum 2 li test yaptıran arkadaşlar bunu bi düşünsünler derim :)
VALLA BİRAZ ZORLUYOR BULANTILARIM VAR.İLAÇ İÇEMİYORUM .yarın kotrole gideceğim.ikli test sonucunu alacağım.sen izmirin neresindesin nereye gidiyorsun ben hala tam bi doktor bulamadımm.nerede düşünüyorsun doğumu.
buradayım geldiiiiiiiiiiiiiiiiimalkisalkisalkisalkisalkisalkis
canım ben Sirinyerde oturuyorum Doktorum alsancakta Cemal posacı dokuz eylul proflarından benım hamileligim tup bebek oldugu icin butun herseyımı doktorum yaptı bundan sonrakı takıplerımede ona devam etmeyi dusunuyorum.Eger ozel cok pahalı demez ısen tavsıye edebilirim.cok mukemmel bir doktor rahatlatıyor ınsanı ama herkezın beklentılerı farklı oldugu ıcın farklılıklar dogabılıyor dogum olarak ya unıversıte tercıhım d.eylul vey problemlı olursa ozel cınarlı dıye dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?