hava kapalı ruhum daraldı yazılanları okuyorum cnm.ha şölee merak ediyorum olmuyoooo böleeee
o taş gibi sert dediğiniz şey birden şişip kabarıyo benimki bu hafta öyle oldu sertti sadece çok az bi kabarma vardı bu hafta hızla büyüdü harika bişey çıplak gözle gelişimi izleyebilmek
canım ben Sirinyerde oturuyorum Doktorum alsancakta Cemal posacı dokuz eylul proflarından benım hamileligim tup bebek oldugu icin butun herseyımı doktorum yaptı bundan sonrakı takıplerımede ona devam etmeyi dusunuyorum.Eger ozel cok pahalı demez ısen tavsıye edebilirim.cok mukemmel bir doktor rahatlatıyor ınsanı ama herkezın beklentılerı farklı oldugu ıcın farklılıklar dogabılıyor dogum olarak ya unıversıte tercıhım d.eylul vey problemlı olursa ozel cınarlı dıye dusunuyorum
aa bende şirinyerde oturuyorum.aslında ilk bende dokuzeylül istedim ama yoğunluk varmış hazirana kadar hatta bugünde gittim sinir oldum.birde orda tanıdık bir hemşire var doğumada ameliyatda asistanların girdiğini söyledi soğuttu beni.bir arkadaşım şifada doğum yaptı memnunmuş of bklm kafam çok karışık o yüzden.sürekli özele gitmekte biraz küfetli gelecek bana çünkü ev aldık kredi ödüyoruz ondanda çok yüklenmek istemiyorumm.
ayyy kızlarr dünden beri ne çok yazmışınız ayol okuyamadım valla gözlerim yanıyoooo...
herkes iyimii?
cinsiyeti öğrenen yok henüz dimi,dün doktora sordum ama henüz çok erken 3 hafta sonra diyoo..
ayyy kızlarr dünden beri ne çok yazmışınız ayol okuyamadım valla gözlerim yanıyoooo...
herkes iyimii?
cinsiyeti öğrenen yok henüz dimi,dün doktora sordum ama henüz çok erken 3 hafta sonra diyoo..
hava kapalı ruhum daraldı yazılanları okuyorum cnm.
aaa merak ettim bende. akşam incelemeye alayım kendimi:roflol:
hemşerimmm benimmmm ben de şirinyerde oturuyordum 2,5 sene oldu bursaya geleli fms de şirinyerde oturuyorrrrrrrrrhihoyyyt
hoşgeldiiiiiiiiiinben geldim ben geldim huuu burdayım bakasanıza hihoyyyt
şekerlerr bugün çok katılamadım malum gelen gidennnn...kocacımmm bugün erken çıkalımmm dediii biz kaçıyoruzzz hepinizi ve bebişlerinizi öpüyorummmmm......
belli canımm çok suskunsun bugün ama olmuyor alışmıştık sana böyle sessiz sessiz olmazki :1ninca:
Haklısın canım ,Benım bı tanıdıgımda konaktakı hayat hastanesınde Dogum yaptı sezeyan olarak ve cok menun oldugunu soyleyıp duruyor orada kontrollerını yaptırdı vallayalan olmasın 10-15 lira gıbı aylık kontrollerı tabi ssk lı olursan dogumda valla 350-400 arası bısey demısler
hoş geldin canım yok daha öğrenemedik ben cumartesi gideceğim bakalım bişey söyleyecek mi bebişin nasılmış
ay sorma yazdık ki ne yazdık:roflol:
cinsiyetler muhtemelen 3 hafta sonra teker teker belli olacak gibi,
şimdilik ikili testlerin sonuçları alınıyor tatlım.
kimbilir ilk öğrenen belkide sen olacaksın:teytey:
ayy valla şimdiden heyecanlanıyorumm...
ne güzel yaa her dönemimizi paylaşıyoruz.hepimizin paylaşım yapması çok güzel..
inşallah hep güzel haberler veririz meralcim..[/QUO
evet arkadaşlar bu paylaşımlar çok güzel çoğumuzunda ilk bebkleri olduu için çok meraklıyız.herşeyi öğrenmek istiyorz.iki hafta sonra cinsiyetlerimizde bellii olur artıkk.umarım hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi.kızlar yarın sabah ikli test sonucumu alacağım çok korkuyorum inşallah herşey yolundadır.dua edin..
evet cnm şifada öyle 20 tl aylık aödemeleri doğumda 300-400 arası sezeryan yada normal olarak değişiyor.çok ilgileniyorlarmış ama bklm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?