2009 Aralık Anneleri

ayy kızlar bende 20 gun sonra 2 li test yaptırıcam merakla beklıyorum.hıc onemlı degıll saglıklı olsun ama nedense ılk gunden beri erkekmiş gıbı hıssedıyorum bebeğimi ve hep oglum diye konusuyorum...bı de deli gıbı tatlı tuketıyorum;hani derler ya YE TATLIYI DOGUR ATLIYI yerimseniben

ha şölee merak ediyorum olmuyoooo böleeee
hava kapalı ruhum daraldı yazılanları okuyorum cnm.

o taş gibi sert dediğiniz şey birden şişip kabarıyo benimki bu hafta öyle oldu sertti sadece çok az bi kabarma vardı bu hafta hızla büyüdü harika bişey çıplak gözle gelişimi izleyebilmek

aaa merak ettim bende. akşam incelemeye alayım kendimi:roflol:

hemşerimmm benimmmm ben de şirinyerde oturuyordum 2,5 sene oldu bursaya geleli fms de şirinyerde oturuyorrrrrrrrrhihoyyyt

ayyy kızlarr dünden beri ne çok yazmışınız ayol okuyamadım valla gözlerim yanıyoooo...
herkes iyimii?
cinsiyeti öğrenen yok henüz dimi,dün doktora sordum ama henüz çok erken 3 hafta sonra diyoo..

Haklısın canım ,Benım bı tanıdıgımda konaktakı hayat hastanesınde Dogum yaptı sezeyan olarak ve cok menun oldugunu soyleyıp duruyor orada kontrollerını yaptırdı vallayalan olmasın 10-15 lira gıbı aylık kontrollerı tabi ssk lı olursan dogumda valla 350-400 arası bısey demısler

ayyy kızlarr dünden beri ne çok yazmışınız ayol okuyamadım valla gözlerim yanıyoooo...
herkes iyimii?
cinsiyeti öğrenen yok henüz dimi,dün doktora sordum ama henüz çok erken 3 hafta sonra diyoo..

hoş geldin canım yok daha öğrenemedik ben cumartesi gideceğim bakalım bişey söyleyecek mi bebişin nasılmış

şekerlerr bugün çok katılamadım malum gelen gidennnn...kocacımmm bugün erken çıkalımmm dediii biz kaçıyoruzzz hepinizi ve bebişlerinizi öpüyorummmmm......

herkes iyimii?

ay sorma yazdık ki ne yazdık:roflol:
cinsiyetler muhtemelen 3 hafta sonra teker teker belli olacak gibi,
şimdilik ikili testlerin sonuçları alınıyor tatlım.
kimbilir ilk öğrenen belkide sen olacaksın:teytey:

belli canımm çok suskunsun bugün ama olmuyor alışmıştık sana böyle sessiz sessiz olmazki :1ninca:

dimi ama süprizzzzz
havada epey serin buralarda akşam 18:00 olsada çıksam...
yarın inşallah güzel birgün olur hepimiiiz için.

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

evet cnm şifada öyle 20 tl aylık aödemeleri doğumda 300-400 arası sezeryan yada normal olarak değişiyor.çok ilgileniyorlarmış ama bklm

ay sorma yazdık ki ne yazdık:roflol:
cinsiyetler muhtemelen 3 hafta sonra teker teker belli olacak gibi,
şimdilik ikili testlerin sonuçları alınıyor tatlım.
kimbilir ilk öğrenen belkide sen olacaksın:teytey:

ayy valla şimdiden heyecanlanıyorumm...
ne güzel yaa her dönemimizi paylaşıyoruz.hepimizin paylaşım yapması çok güzel..
inşallah hep güzel haberler veririz meralcim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…