2009 Aralık Anneleri

dr günay benim drum 11-14 haftalar arası yaptır dedi
ben şuan 10+6 haftadayım 12. haftada yaptırmayı düşünüyorum. ama sonuçları ne zaman alınır bilmiyorum inşallah yaptıran arkadaşlar sana yardımcı olacaklardır

cnm benm 11 haftalıkla 14 hafta arası oluyor ben 11+1 günlüktüm. yaptırdığımda izmirden istanbula gönderdiler sonucu bir haftada çıktı.sen istanbulda olacağın için daha çabuk olur ama git hemen geçmesin birde haftan 12 haftalık en ideal uzartma ama benm bir kaç arkadaşım kaçırdı ikli testini

Canım cevapladığın için çok teşekkür ederim de şimdi ben 11-12 hafta arasımı gideyim yoksa 12-13 hafta arası onu anlamadım..Bu arada cevapladığın için teşekkür ederim.Sonucunun ne zaman çıkması çok önemli çünki ben Azerbaycandan taa Istanbula gideceğim.Eşim işten izin almalı da o yüzden canım..

bhcg arkadaşım hiç merak etme benim bebişde hareketsiz daha öncecden drumuz gelmeden çiklata yada tatlı bişiler ye ki hareket etsin dedi aklında olsun seninde
bu arada arkadaşlar bizde cuma günü pıtırcığımızı gördük ama öylece duruodu uyuyordu herhalde hareket etmedi dr baya uğraştı ultrasonla rahatsız etti anca o zaman bi döndü haylaz :) ellerini ayaklarını gösterdi minicik 10+3 tü gittiğimizde 3 cm di bakalım kısmetse perşembe gene gideceğiz kaç cm olmuş olacak

o iki haftada da olablir cnm sonucuda bir haftada çıkacakmış gibi düşünsen bence ama yinde ist.da yaptıran varsa bi sor.ben izmirde bir haftada aldım ama13-14 hafta arsına kalma bence 12 -13 olabilir 11-12 de olabilir hangisinde izin sorunu yoksa o iki hafta en ideal haftalar...

merhaba hanımlardelikafadulden
nasılsınız?bebişlerde iyidir inşallah ben annemlerdeyim bir selam vereyim dedim sizlere birazdan eski bir arkadaşı ziyarete gideceğim hadi herkesi öpüyorum güzellerŞenizŞeniz

günaycım, 11 hafta+gün olunca sen 12. haftadasın demektir.
yani kaç haftaysan ona 1 ekle.
mesela ben şu an 12+2 deyim. yani 13. haftamdayım..

sen yine 11+ lı günlerinde gitmeye çalış dr.a canım

Çok teşekkür ederim bernacım..

rica ederim canım da sen bi hastane numaraları al en iyisi görüş bi dr.larla.
şu istanbuldaki arkadaşlarla da bi gelseler de görüşsen. esrtml var bak ona sorabilirsin..
çok muallakta kaldı senin bu durum be canım. bir an öçnce aydınlanman gerek kaydirigubbakcemile3

hayırlısı canım bende cuma gunu gittim dr a benımkı 2,17 cm olmus hop hop oynuyordu herseyimiz normal saglıklı gorunuyor.3 hafta sonra tekrar gidecegiz ve sabırsızlıkla 3 haftayı beklıyoruz.allah hepimizi korusun ..:daha cok ecrin_bebek:lerimizi

kızlar bu arada ben baya kilo almısım 4,5 kilo almısım 1,5 ayda .vucudumuz icin catlaklara karsı koymak için krem ne zaman kullanmaya baslasak kullanna arkadaslar varmıdır .ne kullanabılırız en etkılısı nedır acaba

Hoş geldin canım.Hayırlı olsun bebişin.Kaç haftalıksın canım..?

canım ben her gün olmasa da johnson's baby yağını ya da badem yağını kullanıyorum.
son bikaçında göğüslerde de büyüme oluyor ya göğüslerime de sürdüm. en azından nemlendirmek yeterli şimdilik.
ama unutma genetik bi durum bu.
azıları hiçbir çaba harcamaz ve çatlamaz,
bazıları da ne yaparsa yapsın çatır çutur çatlar..
ben şahsen bozmuyorum moralimi bu konuda..
Allah bana çok güzel bi hediye verefcek çatlasam da patlasam da kaydirigubbakcemile3 :sm_cool:​

Evet haklısın Bernacımm.tekrar çok teşekkür ederimm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…