Benim soruma bir cevap lütfennnnnnnnnnnnnnnnnn.....Kızlar çok önemli lütfennn cevaplayınn..
İstanbulda ikili test yaptıran arkadaşlar sonucunuz kaç güne çıktı.Bir de 12 haftanızı tamamlayıp ta yaptırdınız?
cnm benm 11 haftalıkla 14 hafta arası oluyor ben 11+1 günlüktüm. yaptırdığımda izmirden istanbula gönderdiler sonucu bir haftada çıktı.sen istanbulda olacağın için daha çabuk olur ama git hemen geçmesin birde haftan 12 haftalık en ideal uzartma ama benm bir kaç arkadaşım kaçırdı ikli testini
Canım cevapladığın için çok teşekkür ederim de şimdi ben 11-12 hafta arasımı gideyim yoksa 12-13 hafta arası onu anlamadım..Bu arada cevapladığın için teşekkür ederim.Sonucunun ne zaman çıkması çok önemli çünki ben Azerbaycandan taa Istanbula gideceğim.Eşim işten izin almalı da o yüzden canım..
günaycım, 11 hafta+gün olunca sen 12. haftadasın demektir.
yani kaç haftaysan ona 1 ekle.
mesela ben şu an 12+2 deyim. yani 13. haftamdayım..
sen yine 11+ lı günlerinde gitmeye çalış dr.a canım
Çok teşekkür ederim bernacım..
selam kızlar ,,nasılsınız ?
herkese merhaba ben de aralık annesi olucam allah nasip ederse...
eywallah bacım!kaydirigubbakcemile3
sizleri sormalı kaydirigubbakcemile5
tesekkur ederim bacım bizlerde cook iyiyiz bebisimle yeni bir gune baslamanı sevıncıyle mutluuyuzzz ..
hayırlısı canım bende cuma gunu gittim dr a benımkı 2,17 cm olmus hop hop oynuyordu herseyimiz normal saglıklı gorunuyor.3 hafta sonra tekrar gidecegiz ve sabırsızlıkla 3 haftayı beklıyoruz.allah hepimizi korusun ..:daha cok ecrin_bebek:lerimizibhcg arkadaşım hiç merak etme benim bebişde hareketsiz daha öncecden drumuz gelmeden çiklata yada tatlı bişiler ye ki hareket etsin dedi aklında olsun seninde
bu arada arkadaşlar bizde cuma günü pıtırcığımızı gördük ama öylece duruodu uyuyordu herhalde hareket etmedi dr baya uğraştı ultrasonla rahatsız etti anca o zaman bi döndü haylaz :) ellerini ayaklarını gösterdi minicik 10+3 tü gittiğimizde 3 cm di bakalım kısmetse perşembe gene gideceğiz kaç cm olmuş olacak
Hoş geldin canım.Hayırlı olsun bebişin.Kaç haftalıksın canım..?hayırlısı canım bende cuma gunu gittim dr a benımkı 2,17 cm olmus hop hop oynuyordu herseyimiz normal saglıklı gorunuyor.3 hafta sonra tekrar gidecegiz ve sabırsızlıkla 3 haftayı beklıyoruz.allah hepimizi korusun ..:daha cok ecrin_bebek:lerimizi
kızlar bu arada ben baya kilo almısım 4,5 kilo almısım 1,5 ayda .vucudumuz icin catlaklara karsı koymak için krem ne zaman kullanmaya baslasak kullanna arkadaslar varmıdır .ne kullanabılırız en etkılısı nedır acaba
rica ederim canım da sen bi hastane numaraları al en iyisi görüş bi dr.larla.
şu istanbuldaki arkadaşlarla da bi gelseler de görüşsen. esrtml var bak ona sorabilirsin..
çok muallakta kaldı senin bu durum be canım. bir an öçnce aydınlanman gerek kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?