Hoş geldin canım.Hayırlı olsun bebişin.Kaç haftalıksın canım..?
bugun 9 hafta 5 gunluk olduk ..
canım ben her gün olmasa da johnson's baby yağını ya da badem yağını kullanıyorum.
son bikaçında göğüslerde de büyüme oluyor ya göğüslerime de sürdüm. en azından nemlendirmek yeterli şimdilik.
ama unutma genetik bi durum bu.
azıları hiçbir çaba harcamaz ve çatlamaz,
bazıları da ne yaparsa yapsın çatır çutur çatlar..
ben şahsen bozmuyorum moralimi bu konuda..
Allah bana çok güzel bi hediye verefcek çatlasam da patlasam dakaydirigubbakcemile3 :sm_cool:
Canım ticker yapalım sana?kaydirigubbakcemile
Edalİm hoŞ geldİn aramıza rabbİm saĞlıkla kucaklamak nasİp etsİn canım
bende simdi onu soracaktım nasıl yapıyoruz .....bilmiyorum yapmayı
yerim ben havanıcokacimcoookbaşınızı konu ile ilgili ağrıtmayayım sadece şu var yerden göğe kadar haksız ve pişman olana kadar konuşmayacağım onunla..hafta sonu da bi izmir yapayım da görsün ...çok üzüldüm ve kırıldım ...şimdi daha iyiceyim ...sağolun canlarımmm
hoşgeldinherkese merhaba ben de aralık annesi olucam allah nasip ederse...
kokteyl kıvamındasın yani bernacımyok canikom çekik değil o kadar... kırım, yugoslavya, selanik karmasıyım da.. kaydirigubbakcemile3
bu arada yemeğe çıkanlara afiyetler olsunn...:icecream:
oooo ooooooo attı yorganı anası rahatına değecek yok kızın bemerhaba hanımlardelikafadulden
nasılsınız?bebişlerde iyidir inşallah ben annemlerdeyim bir selam vereyim dedim sizlere birazdan eski bir arkadaşı ziyarete gideceğim hadi herkesi öpüyorum güzellerŞenizŞeniz
bernam bernam yedim mamamı canikom. şişti göbecikler yine. ama ben hemen acıkıyorum ne olacak böyle.cokacimcoookmeralim maralım yaralı ceylanım, yedin mi mamanı? ohh mis =)cokacimcoook
merhabalar bende 10+1 günlük hamileyim aranıza yeni katıldım Allah hepimizin yardımcısı olsun
merhabalar bende 10+1 günlük hamileyim aranıza yeni katıldım Allah hepimizin yardımcısı olsun
yerim ben havanıcokacimcoook
kız bu nazlar niyazlar ne olacak böyle.
sen benim özelime gsm ve iş tlf gönder bakem.
ben bir ara arayımda ifadeni alayım senin:lepi:
kokteyl kıvamındasın yani bernacım
oooo ooooooo attı yorganı anası rahatına değecek yok kızın be
bernam bernam yedim mamamı canikom. şişti göbecikler yine. ama ben hemen acıkıyorum ne olacak böyle.cokacimcoook
sen avd eolmanın keyfini sürüyorsun dimiiiiiiiiiiii
ah aaaaaaaaaaah keşke birgün çalışıp birgün yatsak ne güzeeeeeeeel olurdu:teytey:
Umarım beğenmişsindir.Forumda nikinin üzerine bas.Açılan sayfada senin hakkında
kilo doğum takip var.Onun hemen önünde de kalem işareti kaleme bas.Açılan yere bu linki yapıştır canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?