Günaydın arkadaşlar, biraz önce ikili testimin sonucunu aldım. 4695 te 1 çıktı. Doktor iyi dedi, siz de yorumlarmısınız lütfen...
Arkadaşlar bu kıyafet meselesi benim de derdim oldu. Şimdi üç tane pantolonu giyip çıkardım. Olmuyor mümkün değil. En son bir tane buldum onunda düğme ve fermuar açık. Oturunca patlayacak gibi oluyor buna rağmen. Allahtan önlük giyiyorum da kapanıyor yani yoksa durum vahim. Hamile pantolonu baksam mı bende acaba? Gerçi şurada okulun kapanmasına az bir zaman kaldı ama cuma günü olan bugün olmuyor vallaha kilo da almamışım ama rahim büyüyor herhalde.
herkese merhaba ben de aralık annesi olucam allah nasip ederse...
yok canikom çekik değil o kadar... kırım, yugoslavya, selanik karmasıyım da.. kaydirigubbakcemile3aa evet tatar çok burada canım.
seninde çekik mi gözler şekeralkisalkisalkis :
başınızı konu ile ilgili ağrıtmayayım sadece şu var yerden göğe kadar haksız ve pişman olana kadar konuşmayacağım onunla..hafta sonu da bi izmir yapayım da görsün ...çok üzüldüm ve kırıldım ...şimdi daha iyiceyim ...sağolun canlarımmm
başınızı konu ile ilgili ağrıtmayayım sadece şu var yerden göğe kadar haksız ve pişman olana kadar konuşmayacağım onunla..hafta sonu da bi izmir yapayım da görsün ...çok üzüldüm ve kırıldım ...şimdi daha iyiceyim ...sağolun canlarımmm
canoooooom , nolursun üzme kendini. ah be seçilim gerşçekten orda olsaydık.... ne diyeyim ki. siinir olucan sinir yapıcan ister istemez... öfken geçene kadar böyle hissedeceksin. ama bebek var o herşeyden önemli. nolur sıkma sen canını. bi tur at istersen. bi havan değişsin... izmir'e git dicem ama daha kötü olmasın işler?pişman olana kadar konuşma anlasın hatasını. yeter o ona..:1hug:başınızı konu ile ilgili ağrıtmayayım sadece şu var yerden göğe kadar haksız ve pişman olana kadar konuşmayacağım onunla..hafta sonu da bi izmir yapayım da görsün ...çok üzüldüm ve kırıldım ...şimdi daha iyiceyim ...sağolun canlarımmm
herkese merhaba ben de aralık annesi olucam allah nasip ederse...
berna hayırlı olsun bu arada rabbim sağlıkla sıhhatle bebişine kavuştursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?