2009 Aralık Anneleri

başınızı konu ile ilgili ağrıtmayayım sadece şu var yerden göğe kadar haksız ve pişman olana kadar konuşmayacağım onunla..hafta sonu da bi izmir yapayım da görsün ...çok üzüldüm ve kırıldım ...şimdi daha iyiceyim ...sağolun canlarımmm

Günaydın arkadaşlar, biraz önce ikili testimin sonucunu aldım. 4695 te 1 çıktı. Doktor iyi dedi, siz de yorumlarmısınız lütfen...

ElifZeynebim canım ilk önce gözün aydın.Şimdi bir şey sorayım nerde yaptırdın testi İstanbuldamı kaç güne sonuç çıktı canım?Bir de benim doktorum 2li test için 12 haftanda gel dedi.acaba 12 bitireyim sonra gideyimmi yoksa 11 bitirip de gideyimmi?a.s.

Arkadaşlar merhaba
dünden beri oku oku bitmedi bi türlü ne çok yazmışsınız :)
buneya-peluse-elifzeynep arkadaşlarım 2li sonuçlarınız iyi çıkmış çok sevindim darısı başımıza inşallah sağlıkla sıhhatle. Japon arkadaşım bende iğne kullanıyorum drum kanama alanım azalmasına rağmen iğneyi bıraktırmadı vede progestan hap kullanıyorum sen ne güzel iğneyi bırakmışsın :)
esrtml ve mudoavea 2li testleriniz bugunmüş hayırlı haberlerinizi bekliyoruz

evet canım ben de giyemiyorum pantolonlarımı, daha çok rahat eteklerimi giyiyorum.biraz daha sabretmek istiyorum,hemen alırsam kıyafet, kilo aldıkça olmaz diye korkuyorum.:1rolleyes:

nehir 67 arkadaşım benı de listene eklermisin sat 11.03.2009 muhtemel doğum 16.12 .2009 ( daha önce 2 kez dedim ama beni eklemedin ) acaba neden nedennnn

fms arkdaşım ben demiştim daha önceden değerimize göre cinsiyetleri bi yerden duymuştum sizle de paylaşmak istedim 2 li yaptıran arkadaşlar bi not alabılırlermi bhcg 50 altı kız 50 üstü erkek die bu arada sağlıklı sıhhatli olsunlar da kız erkek hiç fark etmez arkadaşlar

aa evet tatar çok burada canım.
seninde çekik mi gözler şekeralkisalkisalkis :
yok canikom çekik değil o kadar... kırım, yugoslavya, selanik karmasıyım da.. kaydirigubbakcemile3

bu arada yemeğe çıkanlara afiyetler olsunn...:icecream:

Ayy nazlara bakk sennn Şeniz

üzülme tatlım yaa, o seni üzmek istememiştir zaten, sen onu affet sarılın olsun bitsin:teselli:

aferim sana ha şöyle ol üzme kendini gel izmire gel.ama çok sıcak buralar haberin olsun..vaktin olursa göürüşürüz bende şirinyerdeyim annenlerde burdaydı dimi iş çıkışı buluşur bi dondurma yeriz forbestte

yanlız dediğimi yanlış anlama küs olarak gelme uzatma bence barışın öle gel yoksa zaten için rahat etmez gelince. ozaten pişman oolmuştur.sende çok üstüne gitme.

canoooooom , nolursun üzme kendini. ah be seçilim gerşçekten orda olsaydık.... ne diyeyim ki. siinir olucan sinir yapıcan ister istemez... öfken geçene kadar böyle hissedeceksin. ama bebek var o herşeyden önemli. nolur sıkma sen canını. bi tur at istersen. bi havan değişsin... izmir'e git dicem ama daha kötü olmasın işler?pişman olana kadar konuşma anlasın hatasını. yeter o ona..:1hug:
herkese merhaba ben de aralık annesi olucam allah nasip ederse...

hayırlısı olsun canım hakkında.. sağlıkla kucağına alırsın inşallah:Saruboceq:

Benim soruma bir cevap lütfennnnnnnnnnnnnnnnnn.....Kızlar çok önemli lütfennn cevaplayınn..
İstanbulda ikili test yaptıran arkadaşlar sonucunuz kaç güne çıktı.Bir de 12 haftanızı tamamlayıp ta yaptırdınız?

beyazbeyaz sakın üzme kendiniii sakın üzüldüğümüz yanımıza kar kalıyor çünkü malum hamilelik dönemi alınganlık yaşıyoruz kendine ve bebişine bunu yapma üzme onuda çook öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…