hemen gel bekliyoruz amayürü be! anasının nazlı gülü kaydirigubbakcemile3laelaelaelaelae
yürürüm tabiiiiiiiii
allah allah yaw
öperim valla seni:1hug:
ben gidiorum birazdan öpüyorum hemen gelicem ama üzülmeyin haaa :lepi::hooray:
aa esra gelmiş kız nirelerdesin sen!!! ooldu mu sonuçlar belli?
kızlar lak lak yapmaya ark. yanına gidiyom birazdan gelirim öptüm hepinizi
aa esra gelmiş kız nirelerdesin sen!!! ooldu mu sonuçlar belli?
kız geldi geldim geldimde anam yazdıklarınızı okumaktan cevap yazamıyorum ki bi sayfa daha bi sayfa daha okula uğradım okuldakilerde cevap bekliyodu.
ayyyy allahım herkese anneliği babalığı tattırsın ya bu kadar güzeldi bu duyguya.yaşamıyomuşum be bunca zamandır.kolu bacağı ağzı burnunu izle izle doyamadım ya.gittikte ense ölçümünü alamadı doktor bi iki gün daha bekleyelim daha iyi olur dedi.cuma günü bi daha gidicez.ama burnu oluşmuştu downdada burun oluşmuyo zati ölçmeye çalıştı 1 nokta bişey bişey çıktı hep dedim zaten kalın olsa şimdiden çıkardı dimi evet dedi şimdiden belli olurdu.ama işi sağlam yapalım dedi.günaycım ne zaman gideceğini sormuşun.benim normalde sata göre 11+3. ama ilk ultrasona göre 12+2 doktor da o yüzden bugüne çağırmıştı ama bugün gittiğimizde 11+6 çıktı o yüzden en net 12 hafta bitiminde belli olur dedi cuma günü yani 12+2 olduğunda tekrar gidicez.testi mesti ozaman yapıcaz.gelişmelereden haberdar ederim seni.
bu arada bu erkek milletinin kafası bi başka çalışıyo ya.eşimle beraber gittik daha bebeği görür görmez eşim doktora hemen cinsiyeti belli olurmu diye sordu doktorda bana aslında erkek mi diye soruyoda o doktorda başladı bunla dalga geçmeye aman da aman ne güzel kızmış bu falan diye bizimki ulştrasonu inceliyo erkek ya diyo.neyse erkeğe benzettiler eşimi kızdırmak için kız dedi ama erkeğe benziyomuş ama 16 haftadan çnce bişey söylemek erken dedi doktor.benimkine kalsan yumrtalıklarını felan hep görmüş yani dedim töbe töbe bebek önemli değil koca bi organ doğursam yeter sana dimi ne biçim bunlar yav:))
hadi cnm gözunaydın bebişini görmüşsün dediğin gibi kötu şeyler daha çabuk belli ediyor kendını inşallah cuma gunu tam ölçüm olur iyice rahatlarsın
kız geldi geldim geldimde anam yazdıklarınızı okumaktan cevap yazamıyorum ki bi sayfa daha bi sayfa daha okula uğradım okuldakilerde cevap bekliyodu.
ayyyy allahım herkese anneliği babalığı tattırsın ya bu kadar güzeldi bu duyguya.yaşamıyomuşum be bunca zamandır.kolu bacağı ağzı burnunu izle izle doyamadım ya.gittikte ense ölçümünü alamadı doktor bi iki gün daha bekleyelim daha iyi olur dedi.cuma günü bi daha gidicez.ama burnu oluşmuştu downdada burun oluşmuyo zati ölçmeye çalıştı 1 nokta bişey bişey çıktı hep dedim zaten kalın olsa şimdiden çıkardı dimi evet dedi şimdiden belli olurdu.ama işi sağlam yapalım dedi.günaycım ne zaman gideceğini sormuşun.benim normalde sata göre 11+3. ama ilk ultrasona göre 12+2 doktor da o yüzden bugüne çağırmıştı ama bugün gittiğimizde 11+6 çıktı o yüzden en net 12 hafta bitiminde belli olur dedi cuma günü yani 12+2 olduğunda tekrar gidicez.testi mesti ozaman yapıcaz.gelişmelereden haberdar ederim seni.
bu arada bu erkek milletinin kafası bi başka çalışıyo ya.eşimle beraber gittik daha bebeği görür görmez eşim doktora hemen cinsiyeti belli olurmu diye sordu doktorda bana aslında erkek mi diye soruyoda o doktorda başladı bunla dalga geçmeye aman da aman ne güzel kızmış bu falan diye bizimki ulştrasonu inceliyo erkek ya diyo.neyse erkeğe benzettiler eşimi kızdırmak için kız dedi ama erkeğe benziyomuş ama 16 haftadan çnce bişey söylemek erken dedi doktor.benimkine kalsan yumrtalıklarını felan hep görmüş yani dedim töbe töbe bebek önemli değil koca bi organ doğursam yeter sana dimi ne biçim bunlar yav:))
bu arada bu erkek milletinin kafası bi başka çalışıyo ya.eşimle beraber gittik daha bebeği görür görmez eşim doktora hemen cinsiyeti belli olurmu diye sordu doktorda bana aslında erkek mi diye soruyoda o doktorda başladı bunla dalga geçmeye aman da aman ne güzel kızmış bu falan diye bizimki ulştrasonu inceliyo erkek ya diyo.neyse erkeğe benzettiler eşimi kızdırmak için kız dedi ama erkeğe benziyomuş ama 16 haftadan çnce bişey
söylemek erken dedi doktor.benimkine kalsan yumrtalıklarını felan hep görmüş yani dedim töbe töbe bebek önemli değil koca bi organ doğursam yeter sana dimi ne biçim bunlar yav:))
bu arada 51.mm boyu var insan benimle aynı zamanda olanların boyunu merak ediyo.
ya bu erkeklerin hepsi aynı sanırsam.benmkine görede erkek olacak gibi geliyor ama bana görede kzı gibi geliyor.ama inanın bnm için hiç önemli değil cinsiyet sağlıklı olsunda herikisini de çok seviyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?