2009 Aralık Anneleri

kızlar göğüs uçlarınız çatlamaya başladı mı? benim başladı, çok değer verdiğim bir teyzemden öğrendiğim kadarıyla karbonatlı suyla sil dedi. bebek emerkende çatlamaz yara olmaz rahat emzirirsin dedi. isterseniz yapabilirsiniz ....

karbonatlı suyu ben de duydum ama doğumdan sonra emmeye başlamaddan önce diye biliyordum.
şimdiden mi sürücekmişiz bahar?

bir de bi yerde okudum, soğanı bölüyosun ikiye. yine emmeye başlamadan bikaç dk önce uçlarına sürüyorsun, tabi silin bebek hayatında ilk soğanı tatmasın =) emmeye başlayınca korurmuş falan..

soğanı hiç duymadım bernacım.
bişey daha söylicem. bunların hepsi denenmiş ve başarılı sonuç alınmıştır... :)))
bebek doğunca; 1 şişe maden suyu ve 1 kesme şeker...
maden suyunu iyice dinlenicek asidi kalmıcak yani içine kesme şekeri atıcaksın. bebeğe sabah akşam vericeksin 1 çay kaşığı kadar. bebek hiç gazlı olmuyormuş bir daha... bunuda uygulayanlardan öğrendim. birde bu sitede okudum belki biliyosunuzdur. bebek doğar doğmaz nar suyu damlatın ağzına diye yazmışlar. anne sütü vermeden önce ama bunun için tam bilgi sahibi değilim.
Fakat bu sodayı kesin yapıcam

nilüfercim canım benim rabbim hakkında neyi hayırlı kıldıysa onu görürüsün inşallah.
herşey bizim için tatlım. sen önce kendi sağlığına huzuruna bak. bebiş için hiç ama hiç üzülme. herşeyde vardır bir hayır canikom.
rabbim sana hayırlı bir zamanda bir yavrucak daha verir . bu herşeyin sonu değil. yüreğini ferah tut ne olur. ve biz herzaman rabbim izin verdiği sürece buradayız. ara ara uğra unutma bizi emi güzel arkadaşım benim.

seçil yolarım seni inan çok fena yaparım.
kızım sen ne inatçı bir anne çıktın. üzme minik kuzuyuda seni tepmesin öyle. çok şükür iyiymiş.
kocanada yaptığın tavır yeter be canım. kendinizi üzüyor valla.

merallll uyuyomusun hayatımmm sesime gelll
canım site canımı sıktı. ne açıldı nede yazabildim sinir oldum yahuuuuuuu
hem nasıl korkmuşş..hastane taksi ile 15-20 dakika 10 dakikaya kalmadan gelmişşş...

ah seçil ah orada olsam alimden çekeceğin vardı vallahi-tatlicadiarzu-

Canım kıyamam sana, Allah sana ve eşine sabır versin. Allah yine verir sana bebişini. En kısa zamanda kavuşursun bebeğine inşallah

hmmm saol.baharcım peki nar ne içinmiş?
ben de şunu söyleyeyim annenin ilk sütü ağız sütü mü ne deniliyormuş ona, sarımsı birşey, hatta halk arasında olan inanca göre toprağa akıtılırmış bu süt. ama çok yanlış, o ilk sütü çocuğun muhakkkak içmesi lazım, bağışıklık kazanması için bu çok önemli kızlar. ammmaan unutmayın ha!

bernacım nar da gaz içinmiş. bide o sarı ağız sütünü. ben yüzüme sürdüm şakkıdı
botokslu gibi gerildim. bi işe yarar belki die şeyettiydim ama 1 kereden bişey olamdı galiba sırnaşık şey

ay cnm ya bak dikkat et gördünmü üzüntü hemen nasıl etkiliyor .yazık kız eşinede çok korkmuştur.nasıl atlamış gelmiş bak.uzatma çokk bence

bernacım evet haklısın hepimiz aynı gün gitsek süper olur ben cumada gidicem 12+2 de bakalım kaç mm büyüyecek iyiki enseyi ölçmedik bi daha görücem :)) yaşasınn.

bernacım evet haklısın hepimiz aynı gün gitsek süper olur ben cumada gidicem 12+2 de bakalım kaç mm büyüyecek iyiki enseyi ölçmedik bi daha görücem :)) yaşasınn.
oh oh ne güzel işte =))) ben 3 hafta sabredicem, diyarbakırda görücem bebişi..
eltimin kıss yabancı değil, ben eltimi çok severim dee :lepi:

hain bahar!!!
çocuun bağışıklık sistemini alt üst ettin =)))))))):roflol:

hayır bee günahımı alma o kadar acımasız değilim. sürdüğüm hem bi gıdımcık şey. gözlerimin kenarları kırışmasın die hehehehe

hayır bee günahımı alma o kadar acımasız değilim. sürdüğüm hem bi gıdımcık şey. gözlerimin kenarları kırışmasın die hehehehe

hay bahar yaa valla akşam akşam güldürdün ya beni Allah da seni (hepimizi) güldürsün =))))))yeni bebiş gelmiş dünyaya kız hala göz çevresindeki kırışıklıkları düşünüyor =))))) kaydirigubbakcemile3:roflol::sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…