kızlar göğüs uçlarınız çatlamaya başladı mı? benim başladı, çok değer verdiğim bir teyzemden öğrendiğim kadarıyla karbonatlı suyla sil dedi. bebek emerkende çatlamaz yara olmaz rahat emzirirsin dedi. isterseniz yapabilirsiniz ....
canım ben 11+0dım ama bebeğim ctrlye göre 11+6ydı.ve pozisyonuda çok uygun olunca doktorum hemen ölçmüştü ense kalınlığını.önemli olan pozisyonu yani.sen git bence yrn.ben normal kontrol için gitmiştim ölçümde yapılmıştı şansıma.çok şükür değerlerde güzel geldi.darısı sana arkadaşım..[/QUOTE
Sen yaptırdın mı canım, oh ne güzel değerlerin de iyi çıkmış.Çok sevindim.
ben 11+3 de yaptıracam canım bu hafta
sonu.doktor 11.-14. haftalar arası olur dedi.yani 11.haftadasın olur tabii.
Ben de gideyim o zaman, çok merak ediyorum sonucu.
hoşgeldin canım nasılsın ben cumartesi gittim ikili test için ama bebek bir türlü dönmedi yarın tekrar gideceğim bakalım nasıl olacak
Kerata dönmedi demek. Ben de yarın gideyim diyorum
nilüfercim canım benim rabbim hakkında neyi hayırlı kıldıysa onu görürüsün inşallah.kızlar size veda etmek üzereyim ...hafta sonuna kadar son şansımız ....bebeğim gözükmüyor ..kafayı yiyeceğim üzüntüden ama yok yok yok..kesem gayat güzel büyüyor bebeğim yok(((((((((((((
artık olsada gelişmeme ihtimalide çok yüksekmiş....kürtajla alınacak cumarteside göremezsek..boş gebelik olduğunu söylüyor doktorsenağlamasenağlama
kendinize ve bebeklerinize çok iyi bakın tüm paylaşımlar içinde hepinize teşekkürederim.hepinizi tek tek öpüyorum kızlar...
pln 79 umarım güzel haberlerle dönersin arkadaşım....
kendiniz iyi bakın :a015:
seçil yolarım seni inan çok fena yaparım.kızlarrrr benim az önce sancım başladı atladığım gibi dr.uma gittim feci haldede korktum bişi mi oldu diyee..bişiyi yokmuş minişimin RABBİME AŞÜKÜRLER OLSUN ..doktor annesi bak okula gidecek dediii...dr. a tek gidince (ilk defa)dr. um eşinle mi tartıştın dedi..annem sağolsun eşime haber vermiş çıkışa yetişti..teyjeleri minişim meleğim 4,28 baş-popo olmuş dr. 7 cm vardır diyoo bi de ultrasona göre 11,1 haftalık çıkıyoo neden kii bu arada meleğimi görmek çok iyi geldi..eşimle tek kelime konuşmadım yol boyu ohh olsun onaa
canım site canımı sıktı. ne açıldı nede yazabildim sinir oldum yahuuuuuuumerallll uyuyomusun hayatımmm sesime gelll
hem nasıl korkmuşş..hastane taksi ile 15-20 dakika 10 dakikaya kalmadan gelmişşş...
kızlar size veda etmek üzereyim ...hafta sonuna kadar son şansımız ....bebeğim gözükmüyor ..kafayı yiyeceğim üzüntüden ama yok yok yok..kesem gayat güzel büyüyor bebeğim yok(((((((((((((
artık olsada gelişmeme ihtimalide çok yüksekmiş....kürtajla alınacak cumarteside göremezsek..boş gebelik olduğunu söylüyor doktorsenağlamasenağlama
kendinize ve bebeklerinize çok iyi bakın tüm paylaşımlar içinde hepinize teşekkürederim.hepinizi tek tek öpüyorum kızlar...
pln 79 umarım güzel haberlerle dönersin arkadaşım....
kendiniz iyi bakın :a015:
kızlarrrr benim az önce sancım başladı atladığım gibi dr.uma gittim feci haldede korktum bişi mi oldu diyee..bişiyi yokmuş minişimin RABBİME AŞÜKÜRLER OLSUN ..doktor annesi bak okula gidecek dediii...dr. a tek gidince (ilk defa)dr. um eşinle mi tartıştın dedi..annem sağolsun eşime haber vermiş çıkışa yetişti..teyjeleri minişim meleğim 4,28 baş-popo olmuş dr. 7 cm vardır diyoo bi de ultrasona göre 11,1 haftalık çıkıyoo neden kii bu arada meleğimi görmek çok iyi geldi..eşimle tek kelime konuşmadım yol boyu ohh olsun onaa
bernacım nar da gaz içinmiş. bide o sarı ağız sütünü. ben yüzüme sürdüm şakkıdı
botokslu gibi gerildim. bi işe yarar belki die şeyettiydim ama 1 kereden bişey olamdı galiba sırnaşık şey
oh oh ne güzel işte =))) ben 3 hafta sabredicem, diyarbakırda görücem bebişi..bernacım evet haklısın hepimiz aynı gün gitsek süper olur ben cumada gidicem 12+2 de bakalım kaç mm büyüyecek iyiki enseyi ölçmedik bi daha görücem :)) yaşasınn.
eltimin kıss yabancı değil, ben eltimi çok severim dee :lepi:
hayır bee günahımı alma o kadar acımasız değilim. sürdüğüm hem bi gıdımcık şey. gözlerimin kenarları kırışmasın die hehehehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?