öyle canım benimde hiç mi hiç aklımda değil erkekmiş kızmış eşimde sorsan önemli değil canım der ama bugün kendine göre erkek olduğunu garantilediya adam birden bi değişti nasıl mutlu sorsan gene farketmez diyo ama içindende erkeği garantiledik diyodur.onların ortamındada erkek babası olmak bi pirim yapıyo işte.bi arkadaşım 6 aya kadar erkek demişler 6. aydan sonra kız demişler eşi bi bunlaıma girmiş ki eşide gayet medeni bi erkektir.ama arkadaşlarının şakacıktan bile olsa hadi bakalım kız babası oluyosun demesi bile onları baya etkiliyo türk erkeğinin gereksiz kasnakları işte ne gereği varsa.ne kadar değişseler eski halleri kalmasa bile atalarından kalan kalıntıları olacak.aslında böylelerine son aya kadar erkek diyecen sonra kız doğuracan da dünyanın kaç bucak olacağını gösterecen
teşekkür ederim canım sende bi gelişme var mı
yapamadım yaaa[/QUOT
canım, yukarıdaki kullanıcı panelinene gir
profil düzenleye tıkla
kilo takip var orada onun içine yapıştır adresi
( tabi önce senin bebişine göre ayarlamak lazım)
(tarih kısmını sen değiştir)bebişin doğum tarihi kaç olucak?tarih kısmına onu yaz)
perşembe gunu saat 2 de profdan randevumuz var işte cnm o gun belli olacak amniosentez gunumuz beklemedeyiz anlayacagın.
cinsiyeti belirleyen kromozonlar erkekden geliyor yani bizlerin bebişlerimizin cinsiyetinde hiçbir etkimiz yok biliyorsunuz dimi arkadaşlar
perşembe gunu saat 2 de profdan randevumuz var işte cnm o gun belli olacak amniosentez gunumuz beklemedeyiz anlayacagın.
cinsiyeti belirleyen kromozonlar erkekden geliyor yani bizlerin bebişlerimizin cinsiyetinde hiçbir etkimiz yok biliyorsunuz dimi arkadaşlar
kız geldi geldim geldimde anam yazdıklarınızı okumaktan cevap yazamıyorum ki bi sayfa daha bi sayfa daha okula uğradım okuldakilerde cevap bekliyodu.
ayyyy allahım herkese anneliği babalığı tattırsın ya bu kadar güzeldi bu duyguya.yaşamıyomuşum be bunca zamandır.kolu bacağı ağzı burnunu izle izle doyamadım ya.gittikte ense ölçümünü alamadı doktor bi iki gün daha bekleyelim daha iyi olur dedi.cuma günü bi daha gidicez.ama burnu oluşmuştu downdada burun oluşmuyo zati ölçmeye çalıştı 1 nokta bişey bişey çıktı hep dedim zaten kalın olsa şimdiden çıkardı dimi evet dedi şimdiden belli olurdu.ama işi sağlam yapalım dedi.günaycım ne zaman gideceğini sormuşun.benim normalde sata göre 11+3. ama ilk ultrasona göre 12+2 doktor da o yüzden bugüne çağırmıştı ama bugün gittiğimizde 11+6 çıktı o yüzden en net 12 hafta bitiminde belli olur dedi cuma günü yani 12+2 olduğunda tekrar gidicez.testi mesti ozaman yapıcaz.gelişmelereden haberdar ederim seni.
bu arada bu erkek milletinin kafası bi başka çalışıyo ya.eşimle beraber gittik daha bebeği görür görmez eşim doktora hemen cinsiyeti belli olurmu diye sordu doktorda bana aslında erkek mi diye soruyoda o doktorda başladı bunla dalga geçmeye aman da aman ne güzel kızmış bu falan diye bizimki ulştrasonu inceliyo erkek ya diyo.neyse erkeğe benzettiler eşimi kızdırmak için kız dedi ama erkeğe benziyomuş ama 16 haftadan çnce bişey söylemek erken dedi doktor.benimkine kalsan yumrtalıklarını felan hep görmüş yani dedim töbe töbe bebek önemli değil koca bi organ doğursam yeter sana dimi ne biçim bunlar yav:))
bilmezmiyiz hiç .bizde xx var erkekte xy.-xi gelirse kız y si gelirse erkek oluyor zaten.yani onlar belirliyor cinsiyet.2 hafta sonra yavaş yavaş hepimiz başlarız cinsiyetlerimizi öğrenmeye.cnm umraım herşey yolunda çıkacak .eşinle bir akrabalık yok dimi.pozitif düşünüyoruz ve beişlerimiz sağlıklı oluyor arkadaşlar...[/QUOTE
benım amnıosentez yapıldıgında cınsıyetı kesın olarak soylenecekmış bana ama şuan tabı umrumda degil ama Allahın izniyle ii sonuçlarımızı alınca cınsıyetı için acabalarımız da olmaması ii olacak eşimle yok akrabalık cnm
esracıııııııııııım, hadi çok sevindim sizin adınıza!!! görmüşsün bebeğini... selam sa söyleyeydin bari bizden beee :sm_cool: ne şanslısın, birkaç güne tekrar göreceksin bebişini =))) bu arada aynı gün olanlarla merak ediyorum demişsin ya, dr.a bile aynı günlerinde gideceksin aslında onun için. mesela ben 11+5te gittim ya, sen de 11+5te gideceksin ki şu da var, kişiden kişiye değişir bu rakamlar. bi hafta 1cm idi, tam 1 hafta sonra 2 cm. olmuş.. 1 günde bile aslında çok fark ediyor..sonuçta onlarınki milim hesabı =)))))kaydirigubbakcemile3kız geldi geldim geldimde anam yazdıklarınızı okumaktan cevap yazamıyorum ki bi sayfa daha bi sayfa daha okula uğradım okuldakilerde cevap bekliyodu.
ayyyy allahım herkese anneliği babalığı tattırsın ya bu kadar güzeldi bu duyguya.yaşamıyomuşum be bunca zamandır.kolu bacağı ağzı burnunu izle izle doyamadım ya.gittikte ense ölçümünü alamadı doktor bi iki gün daha bekleyelim daha iyi olur dedi.cuma günü bi daha gidicez.ama burnu oluşmuştu downdada burun oluşmuyo zati ölçmeye çalıştı 1 nokta bişey bişey çıktı hep dedim zaten kalın olsa şimdiden çıkardı dimi evet dedi şimdiden belli olurdu.ama işi sağlam yapalım dedi.günaycım ne zaman gideceğini sormuşun.benim normalde sata göre 11+3. ama ilk ultrasona göre 12+2 doktor da o yüzden bugüne çağırmıştı ama bugün gittiğimizde 11+6 çıktı o yüzden en net 12 hafta bitiminde belli olur dedi cuma günü yani 12+2 olduğunda tekrar gidicez.testi mesti ozaman yapıcaz.gelişmelereden haberdar ederim seni.
bu arada bu erkek milletinin kafası bi başka çalışıyo ya.eşimle beraber gittik daha bebeği görür görmez eşim doktora hemen cinsiyeti belli olurmu diye sordu doktorda bana aslında erkek mi diye soruyoda o doktorda başladı bunla dalga geçmeye aman da aman ne güzel kızmış bu falan diye bizimki ulştrasonu inceliyo erkek ya diyo.neyse erkeğe benzettiler eşimi kızdırmak için kız dedi ama erkeğe benziyomuş ama 16 haftadan çnce bişey söylemek erken dedi doktor.benimkine kalsan yumrtalıklarını felan hep görmüş yani dedim töbe töbe bebek önemli değil koca bi organ doğursam yeter sana dimi ne biçim bunlar yav:))
olmuş canım beğendin mi? =)) güle güle kullan kaydirigubbakcemile5 olmazsa değiştirebilir de..Bernacım oldumu bilmiyorum
selam canım hayırlısı sevındım adına hersey yolunda gıttıgıne .bırsey sormak ıstiyorum bende gecen hafta dr a gıttım ultrasonda 8 hafta 4 gunluk yazıyordu ama ben normalde 9 hafta 1 gunluktum aksam evde farkettim bunu boyle yazmasını nedeni nedir bır sorun teskıl edermı ki .
kızlar size veda etmek üzereyim ...hafta sonuna kadar son şansımız ....bebeğim gözükmüyor ..kafayı yiyeceğim üzüntüden ama yok yok yok..kesem gayat güzel büyüyor bebeğim yok(((((((((((((
artık olsada gelişmeme ihtimalide çok yüksekmiş....kürtajla alınacak cumarteside göremezsek..boş gebelik olduğunu söylüyor doktorsenağlamasenağlama
kendinize ve bebeklerinize çok iyi bakın tüm paylaşımlar içinde hepinize teşekkürederim.hepinizi tek tek öpüyorum kızlar...
pln 79 umarım güzel haberlerle dönersin arkadaşım....
kendiniz iyi bakın :a015:
kızlar size veda etmek üzereyim ...hafta sonuna kadar son şansımız ....bebeğim gözükmüyor ..kafayı yiyeceğim üzüntüden ama yok yok yok..kesem gayat güzel büyüyor bebeğim yok(((((((((((((
artık olsada gelişmeme ihtimalide çok yüksekmiş....kürtajla alınacak cumarteside göremezsek..boş gebelik olduğunu söylüyor doktorsenağlamasenağlama
kendinize ve bebeklerinize çok iyi bakın tüm paylaşımlar içinde hepinize teşekkürederim.hepinizi tek tek öpüyorum kızlar...
kendiniz iyi bakın :a015:[/QUOTE
cok uzuldum canım herseyın hayırlısı senağlama
kızlarrrr benim az önce sancım başladı atladığım gibi dr.uma gittim feci haldede korktum bişi mi oldu diyee..bişiyi yokmuş minişimin RABBİME AŞÜKÜRLER OLSUN ..doktor annesi bak okula gidecek dediii...dr. a tek gidince (ilk defa)dr. um eşinle mi tartıştın dedi..annem sağolsun eşime haber vermiş çıkışa yetişti..teyjeleri minişim meleğim 4,28 baş-popo olmuş dr. 7 cm vardır diyoo bi de ultrasona göre 11,1 haftalık çıkıyoo neden kii bu arada meleğimi görmek çok iyi geldi..eşimle tek kelime konuşmadım yol boyu ohh olsun onaa
kızlarrrr benim az önce sancım başladı atladığım gibi dr.uma gittim feci haldede korktum bişi mi oldu diyee..bişiyi yokmuş minişimin RABBİME AŞÜKÜRLER OLSUN ..doktor annesi bak okula gidecek dediii...dr. a tek gidince (ilk defa)dr. um eşinle mi tartıştın dedi..annem sağolsun eşime haber vermiş çıkışa yetişti..teyjeleri minişim meleğim 4,28 baş-popo olmuş dr. 7 cm vardır diyoo bi de ultrasona göre 11,1 haftalık çıkıyoo neden kii bu arada meleğimi görmek çok iyi geldi..eşimle tek kelime konuşmadım yol boyu ohh olsun onaa
eşinde korkmuştur seçil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?