2009 Aralık Anneleri

çok haklısın arkadaşım katrılıyorum sana

teşekkür ederim canım sende bi gelişme var mı

perşembe gunu saat 2 de profdan randevumuz var işte cnm o gun belli olacak amniosentez gunumuz beklemedeyiz anlayacagın.
cinsiyeti belirleyen kromozonlar erkekden geliyor yani bizlerin bebişlerimizin cinsiyetinde hiçbir etkimiz yok biliyorsunuz dimi arkadaşlar

güzel haberlerle gelirsin inşallah.cinsiyeti erkeğin belirlediğini biliyoruz yavrum biliyoruz şimdi artık erkeklerde biliyor ve o yüzden erkek evalt sahibi olmak dahada önem kazandı.cünkü erkek cinsiyeti belirliyor erkeklikle paralel hale getirdiler.amacım bunlara teknolojide yaramıyo gördüğün gibi hep aynı kalacaklar.

bilmezmiyiz hiç .bizde xx var erkekte xy.-xi gelirse kız y si gelirse erkek oluyor zaten.yani onlar belirliyor cinsiyet.2 hafta sonra yavaş yavaş hepimiz başlarız cinsiyetlerimizi öğrenmeye.cnm umraım herşey yolunda çıkacak .eşinle bir akrabalık yok dimi.pozitif düşünüyoruz ve beişlerimiz sağlıklı oluyor arkadaşlar...

selam canım hayırlısı sevındım adına hersey yolunda gıttıgıne .bırsey sormak ıstiyorum bende gecen hafta dr a gıttım ultrasonda 8 hafta 4 gunluk yazıyordu ama ben normalde 9 hafta 1 gunluktum aksam evde farkettim bunu boyle yazmasını nedeni nedir bır sorun teskıl edermı ki .

kızlar size veda etmek üzereyim ...hafta sonuna kadar son şansımız ....bebeğim gözükmüyor ..kafayı yiyeceğim üzüntüden ama yok yok yok..kesem gayat güzel büyüyor bebeğim yok(((((((((((((
artık olsada gelişmeme ihtimalide çok yüksekmiş....kürtajla alınacak cumarteside göremezsek..boş gebelik olduğunu söylüyor doktorsenağlamasenağlama
kendinize ve bebeklerinize çok iyi bakın tüm paylaşımlar içinde hepinize teşekkürederim.hepinizi tek tek öpüyorum kızlar...
pln 79 umarım güzel haberlerle dönersin arkadaşım....
kendiniz iyi bakın :a015:

esracıııııııııııım, hadi çok sevindim sizin adınıza!!! görmüşsün bebeğini... selam sa söyleyeydin bari bizden beee :sm_cool: ne şanslısın, birkaç güne tekrar göreceksin bebişini =))) bu arada aynı gün olanlarla merak ediyorum demişsin ya, dr.a bile aynı günlerinde gideceksin aslında onun için. mesela ben 11+5te gittim ya, sen de 11+5te gideceksin ki şu da var, kişiden kişiye değişir bu rakamlar. bi hafta 1cm idi, tam 1 hafta sonra 2 cm. olmuş.. 1 günde bile aslında çok fark ediyor..sonuçta onlarınki milim hesabı =)))))kaydirigubbakcemile3

Bernacım oldumu bilmiyorum
olmuş canım beğendin mi? =)) güle güle kullan kaydirigubbakcemile5 olmazsa değiştirebilir de..

hiçbir şey farketmez. merak etme. daha geç döllenmiş olabilir... ufak hesaplar bunlar. sağlıklı olsun yeter, di mi ama :teytey:

cnm ya çok üzüldüm.umarım gözükür ama çok ta üzme kendini olurmu genciz daha mutlaka pozitif ol ve umarım çok sağlıklı bir bebek sahibi olacaksın.ama bize veda etme yaa.niye gidiyorsun.çok ii arkadaşlıklar oldu burada gitme bizi bırakıp.kendine dikkat et üzme kendini neolur.

canım beniiiiim, bak o kadar yazıştık, en kötü ihtimal bile gerçekleşse dünyanın sonu değil bu.
en azından haimle kalabiliyorsun... bunu biliyorsun!!!!
lütfen üzülme ama sen. ayrıca veda meda diip de canımı da sıkma!!!!!

inşallah sende ii haberlerle dönersin cnm kötuyu düşünmek bile istemiyorum cnm ama ne olur herişte bir hayır vardır derler ya inan ona Allah göstermesin 8.9. ayda bebeğini kaybedenler var ben kötu duşunmek istemyrm ama yolunda gtmeyen birşey varsa en kısa zamanda sonuçlanması bizim için daha ii.Tek istediğimiz saglıklı bebişler dimi gerisi boş Allahın izniyle saglıklı bebişlerimizi alacagız kucagımıza bu sefer olmasa bile emin ol ALLAH kalbımızı biliyor niyetını ve düşüncelerini bozma cnm sabır yarabbim bize sabır .....

Canıım yaa
herşeyin hayırlısını dilemek lazım.senin için en hayırlısı neyse o olsun.ama inşallah düşündüğün gibi olumsuz değildir canım.

kızlarrrr benim az önce sancım başladı atladığım gibi dr.uma gittim feci haldede korktum bişi mi oldu diyee..bişiyi yokmuş minişimin RABBıME AŞÜKÜRLER OLSUN ..doktor annesi bak okula gidecek dediii...dr. a tek gidince (ilk defa)dr. um eşinle mi tartıştın dedi..annem sağolsun eşime haber vermiş çıkışa yetişti..teyjeleri minişim meleğim 4,28 baş-popo olmuş dr. 7 cm vardır diyoo bi de ultrasona göre 11,1 haftalık çıkıyoo neden kii bu arada meleğimi görmek çok iyi geldi..eşimle tek kelime konuşmadım yol boyu ohh olsun onaa

eşinde korkmuştur seçil

manyak seni!!!!!klava:
ağla ağla sonra sancı bassın 4 bir tarafını!
kızım kendine gel... ama bebişi de görmüşün iii oolmuş dicem de sen zaten her hafta görmüon mu bebişi kaydirigubbakcemile3 hay Allah'ım ne diim ki seçil sana..
okumaya başladıımda resmen bak ezan da okunuyo yüreğim ağzıma geldi!
senağlama

meral çince öğreniyor!!!
1500 küsur harfin hangisini öğrenecekse artık :roflol:

seçiiil hemen değiştir ticker'ı =))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…