Yaa benim de arlıklarla kanamam devam ediyor. Ama doktorum sancı olmadığı taktirde problem olmadığını söyledi.
tesekkurler ınık kelebek cım
selam herkese
slm canım nasılsın?
ben öyle yapıyorum bebeğin gerçek yaşı daha önemli bence ama zaten yanılma payı da var ultrasondaki hesaplamada ortalama bi hesap çünkü.satı da kullanıp şaşmayayım da diyebilirsinsaol cnm iim sen nasılsın bebişin nasılbirde şey sorcam şimdi doktorun hesabına göre 13+4 üz bende mi öle hasaplamalıyım tickeri fln düzeltsemmiki
ben öyle yapıyorum bebeğin gerçek yaşı daha önemli bence ama zaten yanılma payı da var ultrasondaki hesaplamada ortalama bi hesap çünkü.satı da kullanıp şaşmayayım da diyebilirsin
saol cnm iim sen nasılsın bebişin nasılbirde şey sorcam şimdi doktorun hesabına göre 13+4 üz bende mi öle hasaplamalıyım tickeri fln düzeltsemmiki
selam herkese
nefican test sonucun umarım güzel çıkar canm.iyi akşamlar kızlar pazaartesi görüşmek üzere yarın benim 2 li testim var Allah nasip ederse Kendinize ve bebişlere çook iii bakın İyi haftasonlar
sol da olursa kız, sağ da olursa erkekmiş canikom.kızlar yaa geçen birileri diyordu ya sağ kasığa ağrı girerse kız erkek diye.. hangisi kızdı? hangisi erkek? hatırlayan var mı? tek tek bakmayayım sayfalara..
antalya ya bir taşındın yazmaz oldun şekerim.Kızlarrrrrrr beni unutmuşsunuzdur. Bir süredir giremiyordum nete. Mide bulantısından yemek yapamamaya başlayınca soluğu annemlerin yazlığında aldım. Anne şefkatı gerçekten iyi geldi. Burda hiç kusmadımGöbek deliğim de dışarı çıkmaya başladı. Benim göbek deliğimin içinde doğum lekem var. Dışarı çıktıkça komik gözükmeye başladı. Lekeli bir göbek deliğim var artık. İkili test daha olamadım. Haftaya perşemde gideceğim 13 artı 2 olacak. Umarım bebişim iyidir. Sizleri de neşeli gördüm. Allah neşenizi eksik etmesin emi a.s.
merve arada yazmasan unutturan kendini canım.merhaba hanımlar:CüvCüv:
ben dün doktora gittim daha 3lü teste 1hafta var ama herkes cinsiyetini öğrenince duramadım merakdan gittim benim sıpa arkasını dönmüş uyuyor neredeyse hiç hareket etmiyor birşeymi olmuş neden hareket etmiyor diye doktora sorarken ayaklarını oynattı sonrada başını çevirdi güldürdü bizi ama maalesef cinsiyeti göremedik doktor 9 ay göstermeyenler var deyince :1shok:şok oldum umarım öyle bir numara yapmaz yaaaa bissürü tahlil yaptırdık 5tüp kan aldılar hepsi normal çıktı dedi doktor napalım göstermezsede çok şükür sağlıklı dedik döndük geldik
sizler nasılsınız?
idrar kaçırma olayı bende de var hapşırmakdan korkar oldum valla kaydirigubbakcemile3şimdiden böyleyim son aylarda nolcak benim halim diye düşünüyorum :bbo:
gögüslerim alev alev yanıyor sanki sizin de öylemi?
bi de cildim çok bozuldu her yerimde sivilce çıkıyor yaaa
oğlan anaları-kız anaları vucudunuzdaki değişimleri yani farklılıkları söyleyinde bende benim gibi daha cinsiyeti öğrenemeyenlerde bir fikir edinsek olurmu?alkisalkisalkisvereliniortak
hadi şekerler öptüm hepinizi:enbuyukkk:
slm seda.Ben bgn gittim doktora iyi bakalım şimdilik bebeğimiz 63 gram:) ikili test sonuçları haftaya belli olucak bakalım hayırlısı.Allah hepimize yardım etsin.
slm hoşgeldin aramızaMerhaba 2009 aralık ayı annecikleri:)) bende nasipse bebeğimi 1 aralıkta doğuracam..salt 26 şubat aynı tarihe bir annecik adayı daha eklendi..herkese sağlıklı sıhhatli bir gebelik geçirmeleri dileğiyle..
ay benim kocamaaaan bir göbeğim var kızlar. valla hiçbir şeyime sığamaz oldum.herkese selamlar...güzel haberlerinizi okumak ne güzel...ben de çoook özlüyorum bebişimi günler geçmiyor.ayın 23ünde görücez..daha kaaaaaçççç gün varrrr.......................
bu arada bikaç gğndür benim karnım kocaman oldu.gerçekten kocaman.böle bi anda nasıl oldu anlamadım..
hepinizi öpüyorum
hoşcakalın.
minik kelebek unutturdun kendini bacımhepiniz iyisinizdir umarım,ben ailemin yanınna geldim dün.bir ay kadar kalıcam burda.
geçmişi pek okuyamadım,cinsiyet öğrenen arkadaşım çoktur heralde.
bende bu cuma ablamın doktoruna gidicem,merak ediyorum bebeğimi,inşallah iyidir.
eskişehirli arkadaşlar meral turkuaz nasılsınız?siz haftaiçi online oluyorsunuz ben de haftasonu:) bir türlü görüşemedik.umarım iyisinizdir.eğer bir buluşma ayarlarsanız bana pm atmayı unutmayın:)
ay ben kocaman oldum pelin. dün aynada kendi vucudumu tanıyamadım. bu sabah eşime dahi söyledim. kendimi çuvaldan farksız hissediyorum diye. güldü bana. hamilesin genişleyecek tabi diyor.gunaydın guzel anneler ve bebişleri
yeni bir haftaya daha girdik bebişlerimizde 1 hafta daha buyudu ne mutlu bize
biz iyiyiz bebişimle çok şükür sizler nasılsınız
bu hafta tek değişiklik göbişin biraz daha belirginleşmesi oldu bizde :)
günaydın baharcımoooooooooooooo herkes gelmiş neredeysee
GÜNAYDINNNNNNNNNNN şekerlerrrrrr .......
Hayırlı sabahlar....
Nasılsınız? Bebeişler nasıl ?
herkese günaydınlar
meralcim gebelik yaşamaktayız bi iyi bi kötü malum. mirmirmirmir bn fena bulantılı ve baş ağrılı devam etmekteyim.. hayat öyle zorlaştı ki.. Allah beterinden korusun ama demi.. Şu sbsleri de atlatırsam daha az onemsıycemm bu sıkıntılarımı:)güzel bir hafta diliyorum herkeze
kıslar nasılsınız keyifler yerindemi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?