2009 Aralık Anneleri

Yaa benim de arlıklarla kanamam devam ediyor. Ama doktorum sancı olmadığı taktirde problem olmadığını söyledi.

Yaa benim de arlıklarla kanamam devam ediyor. Ama doktorum sancı olmadığı taktirde problem olmadığını söyledi.

geçmiş olsun canım,kaç haftalık hamilesin?
doktorunda bahsetmiştir,tam kan renginde ve yoğun kan gelmediği taktirde telaş yapma.genelde her doktor böyle diyo.ama yinede ihmal etme,2 haftada bir kontrole git canım.

saol cnm iim sen nasılsın bebişin nasıl birde şey sorcam şimdi doktorun hesabına göre 13+4 üz bende mi öle hasaplamalıyım tickeri fln düzeltsemmiki
ben öyle yapıyorum bebeğin gerçek yaşı daha önemli bence ama zaten yanılma payı da var ultrasondaki hesaplamada ortalama bi hesap çünkü.satı da kullanıp şaşmayayım da diyebilirsin

saol cnm iim sen nasılsın bebişin nasıl birde şey sorcam şimdi doktorun hesabına göre 13+4 üz bende mi öle hasaplamalıyım tickeri fln düzeltsemmiki

ikimizde iyiyiz canım çok şükür,tabi doktor kontrolünden,onun hareketlerini pıt pıtlarını gördükten sonra daha iyi oluyorum.tatlım benim aslında 15+1 görünüyo usgye göre ama ben tickerı değiştirmedim,üşenmemden dolayı:1rolleyes:aslında doğru tarih usg tarihi.

eskişehirli arkadaşlar meral turkuaz nasılsınız?siz haftaiçi online oluyorsunuz ben de haftasonu:) bir türlü görüşemedik.umarım iyisinizdir.eğer bir buluşma ayarlarsanız bana pm atmayı unutmayın:)

gunaydın guzel anneler ve bebişleri
yeni bir haftaya daha girdik bebişlerimizde 1 hafta daha buyudu ne mutlu bize
biz iyiyiz bebişimle çok şükür sizler nasılsınız
bu hafta tek değişiklik göbişin biraz daha belirginleşmesi oldu bizde :)

iyi akşamlar kızlar pazaartesi görüşmek üzere yarın benim 2 li testim var Allah nasip ederse Kendinize ve bebişlere çook iii bakın İyi haftasonlar
nefican test sonucun umarım güzel çıkar canm.
kızlar yaa geçen birileri diyordu ya sağ kasığa ağrı girerse kız erkek diye.. hangisi kızdı? hangisi erkek? hatırlayan var mı? tek tek bakmayayım sayfalara..
sol da olursa kız, sağ da olursa erkekmiş canikom.

antalya ya bir taşındın yazmaz oldun şekerim.
ah anneler ah. onlarda olmasalar ne yapardınızCADIARZU
annenin yanında olmanın ve bakımın tadını çıkar cnm.
merve arada yazmasan unutturan kendini canım.
benim sürekli sol kasıkta ağrı oluşuyor. meme uçlarımda koyulaştı.
dr. sol kasığımda ağrıları sordum normal dedi. bebiş büyüdükçe rahim kaslarına baskı yapıyormuş. sende solda oluyormuş sağdada olabilir dedi.
idrar kaçırma olayına gelince. bende çok nadirende olsa hapşırııken idrar kaçırdığım oluyor.

Ben bgn gittim doktora iyi bakalım şimdilik bebeğimiz 63 gram:) ikili test sonuçları haftaya belli olucak bakalım hayırlısı.Allah hepimize yardım etsin.
slm seda.
ikili sonuçların umarım iyi çıkar
Merhaba 2009 aralık ayı annecikleri:)) bende nasipse bebeğimi 1 aralıkta doğuracam..salt 26 şubat aynı tarihe bir annecik adayı daha eklendi..herkese sağlıklı sıhhatli bir gebelik geçirmeleri dileğiyle..
slm hoşgeldin aramıza

ay benim kocamaaaan bir göbeğim var kızlar. valla hiçbir şeyime sığamaz oldum.
hamiş pantolonlarım ve bol eteklerim dışında hiçbirşeyim olmuyor artık. hele geçen haftadan bu yana epey büyüdüm.

minik kelebek unutturdun kendini bacım
eskişehirli arkadaşlar meral turkuaz nasılsınız?siz haftaiçi online oluyorsunuz ben de haftasonu:) bir türlü görüşemedik.umarım iyisinizdir.eğer bir buluşma ayarlarsanız bana pm atmayı unutmayın:)

ay ben kocaman oldum pelin. dün aynada kendi vucudumu tanıyamadım. bu sabah eşime dahi söyledim. kendimi çuvaldan farksız hissediyorum diye. güldü bana. hamilesin genişleyecek tabi diyor.
oooooooooooooo herkes gelmiş neredeysee
GÜNAYDINNNNNNNNNNN şekerlerrrrrr .......
Hayırlı sabahlar....
Nasılsınız? Bebeişler nasıl ?
günaydın baharcım
nasılsın
hafta sonun nasıl geçti?
herkese günaydınlar

günaydın

HERKESE HAYIRLI GÜNLERR... BEBELERLE SAĞLIKLI MUTLU Bİ HAFTA OLUR İNŞ HEPİMİZE.

güzel bir hafta diliyorum herkeze
kıslar nasılsınız keyifler yerindemi?
meralcim gebelik yaşamaktayız bi iyi bi kötü malum. mirmirmirmir bn fena bulantılı ve baş ağrılı devam etmekteyim.. hayat öyle zorlaştı ki.. Allah beterinden korusun ama demi.. Şu sbsleri de atlatırsam daha az onemsıycemm bu sıkıntılarımı:)

sen nasılsın ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…