2009 Aralık Anneleri

ne güzel işte ben de 6 kilocuk aldım ama heryerime aldım göbeğim küçük kaldı anlayacağınız kesin göbeğimdekilodan şişmiştir şişmeyeceği varsada şişirdim yani.dışardan bakılınca hamile olduğum anlaşılmıyo bol şeyler giyersem hele.beni tanıyıp uzun süredir görmeyenlerde kilo aldığım için hamilemisin diyolar(( geçen biri gene hamilemisin diye sordu.bende sevindim göbeğimden mi anladın dedim. yoo yüzün şişmişte ondan bu kız zayıftı noldu diye şaşırdım

hadi ya maşallah çok kilo almışsın sen. Dikkat et bak normalde 7 . Aydan sonra çok kilo alınıyormuş .12 kilo en ideali diyorlar .sonra topicik olma bnm ir arkadaşım 25 kilo almıştı...

ALBÜMÜ MÜ EŞİNLE İKİİZİN 3 FOTOSU VAR O MU YOKSA GÖBEKMİ KOYDUN ONU GÖREMEDİMM.BU ARADA aLLAH MESUT ETSİN CNMCM YAKINDA BEBİŞLERLE FOTOLARINI KOYARSIN ARTIK

göbüş koymaya cesarett edemedim korkarsınız diyedelikafadulden:roflol:
eşimle ikimizin fotolorunı koydum şimdilik fatmacım...sağol allahım hepimizin yüzünü güldürsün...
bebişlerimizin fotolarını da koymayı nasip etsinnn.AMİNNNNŞeniz

canımmmm çok yorma kendini ve bebişiniiiiopuyorumnanaktan

ya hep öyle diyorum ama napayım ya elimde değil .bu arada fotolar çok hoş hepimiz koyalım foolarımızı da daha çok tanımış olalım birbirimizi vbende ekleyimmm .ay başındada kızlar herkes göbişini koyacak dimiiiii........

hadi ya maşallah çok kilo almışsın sen. Dikkat et bak normalde 7 . Aydan sonra çok kilo alınıyormuş .12 kilo en ideali diyorlar .sonra topicik olma bnm ir arkadaşım 25 kilo almıştı...

ya bende anlamadım hani nasıl diim az yemem lazım ki kilo almayayım az yemekte olmaz bildiğin rejim yapmam lazım normal olması gerekeni yiyorum geçen hamile bi kadın için örnek menüye baktım yediklerimin aynısı hatta fazlası ben onları yesem hergün bi kilo alırım tutuyorum kendimi yani akşamları meyve dahi yememeye başladım şişmemek için yürüyüş de yapıyorum bilemiyorum sonum ne olcek.

Bizimkilerde kızıyor vallaha ama kim dinler onları. Bir hafta geçti mi bana geliyor gelenler başlıyorum kendimi dinlemeye yok göğüs hassasiyetim kayboldu, yok kasıklarda ağrı başladı bilmem ne bilimum felaket senaryoları. Hem de her doktor çıkışında tamam artık stres yapmayacağım dememe rağmen. ışte geç bulup bir öncekini çabuk kaybedince böyle paranoyaklık başlıyor biraz. Neyse iyi düşünelim iyi olsun çarşambaya şurada ne kaldı ki.
Bu arada gerçekten sağlık ocaklarında dinlenebiliyor mu kalp atışı. Benim evimin hemen karşısında sağlık ocağı var gidip bir görüşeyim en iyisi.

yok cnm sakın rejim falan yapma zaten sadece hamur işi yiyorsan çok onu azalt pek faydası yok çünkü hamur işinin. Sakın meyveyi azaltma meyve kilo yapmaz zaten bebişler için şart meyve...

kızlar resim koydum bakınsanızaaaaaa
AY BAKTIM BAKTIM
EŞİMLE YAKIŞMIŞSINIZ BİRBİRİNİZE ŞEKERİM.
HEM İKİNİZDE BALIK ETİYMİŞSİNİZ UYUM İÇİNDESİN.
ALLAH NAZARLARDAN SAKLASIN

ay benimkide öyle. arkadaşım var 5 buçuk aylık aynıyız yaaa
bu durumda bir anormallik yoktur umarım.

meralim ya ben zaten kilolu idim canım pek bi saki bööööle şiştim giibi...bi de hala progestan kullanıyorum.nerdeyse 15 hafta olduk...acaba daha devam etcez mi ki?
şiş bebeğim şiiiiiiiiiiiiş
yapcak birşey yooook
ne yapalım kilo var bebek var göbekte var.
tadını çıkar. en azından göbeğin bahanesi var tatlişkom.

AYYY YA ÇOK ŞEKERSİNİZ CANIM YAA
BENDE KOYACAĞIM DÜĞÜN RESİMLERİMİ BENDE BENDE hihoyyyt

kıskandııııııııılülülülülülü

yok cnm sakın rejim falan yapma zaten sadece hamur işi yiyorsan çok onu azalt pek faydası yok çünkü hamur işinin. Sakın meyveyi azaltma meyve kilo yapmaz zaten bebişler için şart meyve...

fazla meyvede kilo yapıyo.karbonhidrat normal tüketiyorum sağlıklı beslenmeye özen gösteriyorum.meyve günde bi iki kilo yerim ama verseler önümden alamazlar.e haliyle kilo oluyo oda

ayda bir sağlık ocağına ghidiyorum kontrole bazı testler yapılıyo geçen gittiğimde 11 haftalıktım 12 haftalık olsaydınız kalp atışlarını dineltecektik dedi kadın 16.haftada gidicem ozaman dinlicez bide sağlık ocağında doktorundan onay alınarak tabi 20.haftadan sonra tetanoz aşısı yapılıyor.

tekrar slm işyerim biraz yogun ayrılmak zorunda kalmıştım.bu sabah aranıza yeni katıldım tanıştıklarım oldu sonradan gelen arkadaşlara da merhabalar.a.s.

kısaca yaş 33 2.5 yıllık tedavi tüp bebekte dahil sonrasında dogal yolla hamişim..benim de göbüşüm çıktı 49 kilo ile başladım şu an 52 kiloyum biraz hızlımı gidiyorum ne!!

bulantım hiç olmadı sanırım onun da etkisiyle hep yedimkaydirigubbakcemile3

bu sağlık ocagı bölümünü kaçırmışım..saglık ocakları da bakıyormu? kalp atışı kontrol falan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…