Ya gerÇekten gÖbÜŞlerİnİz bÜyÜdÜmÜ . Ben 3 kİlo aldım ama maŞallahı var gÖbeĞİmmm İİ bÜyÜdÜ.sankİ daha bÜyÜk gİbİ 4,5 -5 aylık gİbİ duruyor.fazlada kİlo almadım ama dİrek gÖbeĞİme aldım herhalde
kızlar resim koydum bakınsanızaaaaaa
kızlar resim koydum bakınsanızaaaaaa
ne güzel işte ben de 6 kilocuk aldım ama heryerime aldım göbeğim küçük kaldı anlayacağınız kesin göbeğimdekilodan şişmiştir şişmeyeceği varsada şişirdim yani.dışardan bakılınca hamile olduğum anlaşılmıyo bol şeyler giyersem hele.beni tanıyıp uzun süredir görmeyenlerde kilo aldığım için hamilemisin diyolar(( geçen biri gene hamilemisin diye sordu.bende sevindim göbeğimden mi anladın dedim. Yoo yüzün şişmişte ondan bu kız zayıftı noldu diye şaşırdım
ALBÜMÜ MÜ EŞİNLE İKİİZİN 3 FOTOSU VAR O MU YOKSA GÖBEKMİ KOYDUN ONU GÖREMEDİMM.BU ARADA aLLAH MESUT ETSİN CNMCM YAKINDA BEBİŞLERLE FOTOLARINI KOYARSIN ARTIK
canımmmm çok yorma kendini ve bebişiniiiiopuyorumnanaktan
AYYY YA ÇOK ŞEKERSİNİZ CANIM YAA
BENDE KOYACAĞIM DÜĞÜN RESİMLERİMİ BENDE BENDE hihoyyyt
hadi ya maşallah çok kilo almışsın sen. Dikkat et bak normalde 7 . Aydan sonra çok kilo alınıyormuş .12 kilo en ideali diyorlar .sonra topicik olma bnm ir arkadaşım 25 kilo almıştı...
aylık kontrole gittiğim için bile annanemin çenesi durmuyo çocuğu bi rahat bırakmıyosunuz.zırt pırt bakıyosunuz diye diye üzlüyo çocuk için sizi duysa kafayı yer herhalde:))bu arada sağlık ocağında 12.haftadan sonra kalp atışları dinleniyo.
ya bende anlamadım hani nasıl diim az yemem lazım ki kilo almayayım az yemekte olmaz bildiğin rejim yapmam lazım normal olması gerekeni yiyorum geçen hamile bi kadın için örnek menüye baktım yediklerimin aynısı hatta fazlası ben onları yesem hergün bi kilo alırım tutuyorum kendimi yani akşamları meyve dahi yememeye başladım şişmemek için yürüyüş de yapıyorum bilemiyorum sonum ne olcek.
AY BAKTIM BAKTIMkızlar resim koydum bakınsanızaaaaaa
ay benimkide öyle. arkadaşım var 5 buçuk aylık aynıyız yaaaYa gerÇekten gÖbÜŞlerİnİz bÜyÜdÜmÜ . Ben 3 kİlo aldım ama maŞallahı var gÖbeĞİmmm İİ bÜyÜdÜ.sankİ daha bÜyÜk gİbİ 4,5 -5 aylık gİbİ duruyor.fazlada kİlo almadım ama dİrek gÖbeĞİme aldım herhalde
şiş bebeğim şiiiiiiiiiiiişmeralim ya ben zaten kilolu idim canım pek bi saki bööööle şiştim giibi...bi de hala progestan kullanıyorum.nerdeyse 15 hafta olduk...acaba daha devam etcez mi ki?
AYYY YA ÇOK ŞEKERSİNİZ CANIM YAA
BENDE KOYACAĞIM DÜĞÜN RESİMLERİMİ BENDE BENDE hihoyyyt
yok cnm sakın rejim falan yapma zaten sadece hamur işi yiyorsan çok onu azalt pek faydası yok çünkü hamur işinin. Sakın meyveyi azaltma meyve kilo yapmaz zaten bebişler için şart meyve...
ben yarın sabah koyucam resim. şimdi internet çok yavaş sinir oldum
Bizimkilerde kızıyor vallaha ama kim dinler onları. Bir hafta geçti mi bana geliyor gelenler başlıyorum kendimi dinlemeye yok göğüs hassasiyetim kayboldu, yok kasıklarda ağrı başladı bilmem ne bilimum felaket senaryoları. Hem de her doktor çıkışında tamam artık stres yapmayacağım dememe rağmen. İşte geç bulup bir öncekini çabuk kaybedince böyle paranoyaklık başlıyor biraz. Neyse iyi düşünelim iyi olsun çarşambaya şurada ne kaldı ki.
Bu arada gerçekten sağlık ocaklarında dinlenebiliyor mu kalp atışı. Benim evimin hemen karşısında sağlık ocağı var gidip bir görüşeyim en iyisi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?