hoş geldin cnm seninde mi sat 26 şubat benimde desene beraber doğum yapacağız.yanlız senin çizelgen yanlışmııı.
ay saolasın cnmcm amin hepimizi içinnn.seninde fotolarını bekliyorum.hasdi kıslar hepiniz koyunnn
ay miden bulanmıştır seninselam kızlar herkes kilolardan bahsediyo ben 2 kilo verdim valla. ama artık yemek yiyebiliyorum, bundan sonra alırım inşallah. bu arada akşama ne yapacaksınız ya yapacak yemek bulamıyorum.
canım hoşgeldinbende sat 26 subat olanlardanım:))) aralıgı beklıycez artık dogum için...şimdilik herşey güzel gidiyor...2 li test sonucumuzda güzel geldi...27 hazıranda kontrolumuz var..dr cinsiyet için bişey demedi:)) küçük henuz dedi:)
fato benimkiler albümümde varkiiiiiiiiiiiay saolasın cnmcm amin hepimizi içinnn.seninde fotolarını bekliyorum.hasdi kıslar hepiniz koyunnn
kızlar ben çok acıktım yaa bir an önce akşam olsa artık cokacimcoook
bernacım ben şimdi buldum, sana hatırlatayım bebişin gelişimi bir hafta geri gidiyordu hani.bebişinin kalbi durmuş sesi çıkmayınca acaba demiştim. allah yardımcısı olsun diyelim...bebişi ona şefaat etsin...
ay mediha son durumu ne şimdi???? :1shok:
hayatım bütün mesajlarını ara yaptım en son durumunu okudum. bebişinin kalbi durmuş.kürtaj yapmışlar çok üzüldüm. allah sabır versin ne diyelim.Allah bizim meleklerimizi korusun...
kızlarrr güzel aralık anneleriii nasılsınızzz
ben iyiyim çok şükür toparlıyorum yavaş yavaş .moralimi yüksek tutuyorum son gunlerde daha ıyıyım...
malum üzüntü yaparsam hormonlarda etkılenıyomus.ne kadar az üzüntü o kadar cabuk bebek.... doktorum öle dedı....
en kısa zamanda sizlere güzel haberler verıcem.. kararlıyımm
bebişlere ıyı bakıyonuz dımı... dikkat edın sakın kendınıze... kızarım ona göreeee....
hepınızı öpüyorum canlarımmm....
kızlarrr güzel aralık anneleriii nasılsınızzz
ben iyiyim çok şükür toparlıyorum yavaş yavaş .moralimi yüksek tutuyorum son gunlerde daha ıyıyım...
malum üzüntü yaparsam hormonlarda etkılenıyomus.ne kadar az üzüntü o kadar cabuk bebek.... doktorum öle dedı....
en kısa zamanda sizlere güzel haberler verıcem.. kararlıyımm
bebişlere ıyı bakıyonuz dımı... dikkat edın sakın kendınıze... kızarım ona göreeee....
hepınızı öpüyorum canlarımmm....
hoscakallll
hoşgeldin canım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?