2009 Aralık Anneleri

hoş geldin cnm seninde mi sat 26 şubat benimde desene beraber doğum yapacağız.yanlız senin çizelgen yanlışmııı.

o cizelgem benim eşimle kaç aylık evli oldugumuzun cizelgesi..kıyamadım bozmaya:))) sat 26 subat benımde bakalım kim önce dogum yapcak...:))

bide benım hafta sayımda senle aynı 14 +4 gün ama gecen dr ye gidince cuma günü 14 hafta 6 günlük demişti...:))

selam kızlar herkes kilolardan bahsediyo ben 2 kilo verdim valla. ama artık yemek yiyebiliyorum, bundan sonra alırım inşallah. bu arada akşama ne yapacaksınız ya yapacak yemek bulamıyorum.
ay miden bulanmıştır senin
ama bitiyormuş
benim pek olmadı ama şimdi kalmadı desem yeridir.
takma kafaya yersin kiloda alırsın.
çubuk kraker ye rahatlatır seni
canım hoşgeldin
ay saolasın cnmcm amin hepimizi içinnn.seninde fotolarını bekliyorum.hasdi kıslar hepiniz koyunnn
fato benimkiler albümümde varkiiiiiiiiiii
ben koyalı çooooooook oldu anacım

kızlar ben çok acıktım yaa bir an önce akşam olsa artık cokacimcoook

ay ben hiç doymuyorumki:sm_cool:

ay mediha son durumu ne şimdi???? :1shok:

14 kullanıcı var, maşallah cımbızla alıoz laflarııı klavyeden

hayde gacılar hayddeeeeeeeee

ben bugun suyla karnımı doyurdum ...az kaldı mesai nin bitmesine eve gidecem yasasın...

minik kalpli bebişimin ilk resmi...4 boyutluda var onuda yarın eklerim:))

Son düzenleme:
hayatım bütün mesajlarını ara yaptım en son durumunu okudum. bebişinin kalbi durmuş.kürtaj yapmışlar çok üzüldüm. allah sabır versin ne diyelim.Allah bizim meleklerimizi korusun...

ahh canım yaa, amin amin... umarım bu son haber olur. gerçekten artık iyi şeyler duymak istiyorum ben:Saruboceq:

ben kaçıyorum kızlar kendinize ve bebeişlerinize iyi bakın öpüyorum hepinizi
beni özleyin anacımmm byyyyyyyyy kaydirigubbakcemile3

kızlarrr güzel aralık anneleriii nasılsınızzz

ben iyiyim çok şükür toparlıyorum yavaş yavaş .moralimi yüksek tutuyorum son gunlerde daha ıyıyım...
malum üzüntü yaparsam hormonlarda etkılenıyomus.ne kadar az üzüntü o kadar cabuk bebek.... doktorum öle dedı....

en kısa zamanda sizlere güzel haberler verıcem.. kararlıyımm

bebişlere ıyı bakıyonuz dımı... dikkat edın sakın kendınıze... kızarım ona göreeee....

hepınızı öpüyorum canlarımmm....

a.s.
AYŞECİM canımm iyi haberlerine cok sevindim canım...en kısa zaman da en güzel haberlerini almak dileğiyle çoook öpüyorum cnm seni...opuyorumnanaktan

canıımm ya nerdesin sen? bugün sana yazdım,sordum seni.. iyi olmana çok sevindimmm!!! alkisalkisalkis

o dokrotun ağzını yiyim ne güzel demiş, ne kadar az üzüntü o kadar çabuk bebek . yürü be dr.!! alkisalkisalkis

ben de çok ötüm ayşecimm

üzülme sakin moralını yüksek tut...iyi ve güzel şeyler düşün..hayırlısını iste tatlım hakkında ve hakkınızda ilk 6 ay vücudun dinlensin sonra denemelere başlarsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…