ayda bir sağlık ocağına ghidiyorum kontrole bazı testler yapılıyo geçen gittiğimde 11 haftalıktım 12 haftalık olsaydınız kalp atışlarını dineltecektik dedi kadın 16.haftada gidicem ozaman dinlicez bide sağlık ocağında doktorundan onay alınarak tabi 20.haftadan sonra tetanoz aşısı yapılıyor.
fazla meyvede kilo yapıyo.karbonhidrat normal tüketiyorum sağlıklı beslenmeye özen gösteriyorum.meyve günde bi iki kilo yerim ama verseler önümden alamazlar.e haliyle kilo oluyo oda
Kıslar bende koydum foto bakssanızaaaaaaaaa
nasıl bir sağlık ocağıdır o ultrasondamı varr..ben bir kere gittim birde hamileliğim ilk öğrendiğimde.öyle düzenli gitmiyorumm.arda aklıma gelirse.üçlü testten sonra bi giderim aşıyada az kalacak ozamn onuda sorarım hem .
hade hade anca gidersin bernacım
biz kaçmadanda yetiş ama:teytey:
hemen bakıyorum canmkızlar resim koydum bakınsanızaaaaaa
aaa portakal kilo yapar meselaa, dikkat etmek lazım. her meyve sebze masum değildir yerimsenibenyok cnm sakın rejim falan yapma zaten sadece hamur işi yiyorsan çok onu azalt pek faydası yok çünkü hamur işinin. Sakın meyveyi azaltma meyve kilo yapmaz zaten bebişler için şart meyve...
canomm sana da hemen bakıyorummm sengözlerimebaksanabKıslar bende koydum foto bakssanızaaaaaaaaa
selam kızlar herkes kilolardan bahsediyo ben 2 kilo verdim valla. ama artık yemek yiyebiliyorum, bundan sonra alırım inşallah. bu arada akşama ne yapacaksınız ya yapacak yemek bulamıyorum.
hoşgeldiin canıııııııııımmmm Şenizbende sat 26 subat olanlardanım:))) aralıgı beklıycez artık dogum için...şimdilik herşey güzel gidiyor...2 li test sonucumuzda güzel geldi...27 hazıranda kontrolumuz var..dr cinsiyet için bişey demedi:)) küçük henuz dedi:)
yaaa mediha ben daha yeni geldim, bi daha sor, söz ben cevaplıcam biliosam ...[a.s./COLOR]aşkolsun arkadaşlar bir soru sorduk yaaaa :) beni ciddiye almıyonuz hepinize küstüm ben yasenağlama
ay maşallah maşallah
kıslar sizlerde ekleyin fotolarınızı birbirimizi fotoraflarımızdanda olsa tanımış oluyor.
ay süper yaaaaaaaaaaaa
rabbim bir ömür boyu mutlu etsin.
canım o ultrason değil doppler cıhazı el dopleri yanı karnından bebegın kalp sesileri duyuluyor..:asigim:
heee hatırladım sorunu ama büşrayı tanımıyorum ki ben be cnm... üzgünümm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?