2009 Aralık Anneleri

nasıl bir sağlık ocağıdır o ultrasondamı varr..ben bir kere gittim birde hamileliğim ilk öğrendiğimde.öyle düzenli gitmiyorumm.arda aklıma gelirse.üçlü testten sonra bi giderim aşıyada az kalacak ozamn onuda sorarım hem .

fazla meyvede kilo yapıyo.karbonhidrat normal tüketiyorum sağlıklı beslenmeye özen gösteriyorum.meyve günde bi iki kilo yerim ama verseler önümden alamazlar.e haliyle kilo oluyo oda

maşallha 2 kilomu kıs nasıl yiyorsun okadar meyveyi

selam kızlar herkes kilolardan bahsediyo ben 2 kilo verdim valla. ama artık yemek yiyebiliyorum, bundan sonra alırım inşallah. bu arada akşama ne yapacaksınız ya yapacak yemek bulamıyorum.

bende sat 26 subat olanlardanım:))) aralıgı beklıycez artık dogum için...şimdilik herşey güzel gidiyor...2 li test sonucumuzda güzel geldi...27 hazıranda kontrolumuz var..dr cinsiyet için bişey demedi:)) küçük henuz dedi:)

canım o ultrason değil doppler cıhazı el dopleri yanı karnından bebegın kalp sesileri duyuluyor..:asigim:

hade hade anca gidersin bernacım
biz kaçmadanda yetiş ama:teytey:

yettim garriiii meralim, maralım, yaralı ceylanımmmm lülülülülülü

kızlar resim koydum bakınsanızaaaaaa
hemen bakıyorum canm
yok cnm sakın rejim falan yapma zaten sadece hamur işi yiyorsan çok onu azalt pek faydası yok çünkü hamur işinin. Sakın meyveyi azaltma meyve kilo yapmaz zaten bebişler için şart meyve...
aaa portakal kilo yapar meselaa, dikkat etmek lazım. her meyve sebze masum değildir yerimseniben
Kıslar bende koydum foto bakssanızaaaaaaaaa
canomm sana da hemen bakıyorummm sengözlerimebaksanab
selam kızlar herkes kilolardan bahsediyo ben 2 kilo verdim valla. ama artık yemek yiyebiliyorum, bundan sonra alırım inşallah. bu arada akşama ne yapacaksınız ya yapacak yemek bulamıyorum.

bulantıdan dolayı mı canım kilo kaybın?

bu arada anam garibanam saolsun o yapıyor mamalarımız alkisalkisalkis :Saruboceq:

hoşgeldiin canıııııııııımmmm Şeniz
aşkolsun arkadaşlar bir soru sorduk yaaaa :) beni ciddiye almıyonuz hepinize küstüm ben yasenağlama
yaaa mediha ben daha yeni geldim, bi daha sor, söz ben cevaplıcam biliosam ...[a.s./COLOR]

hoşbulduk ....yazılanları okuyordum ...gebelikte baş agrısı yasayanlardanım...dogal yollardan acıyı hafiflettim..

bulantıdan dolayı mı canım kilo kaybın?

bu arada anam garibanam saolsun o yapıyor mamalarımız alkisalkisalkis :Saruboceq:
[/QUOTE]

evet canım bulantıdan o kadar az yedimki kilo kaybettim. hala ne yapacağımı bulamadım. kimsenin pratik bi tarifi yok mu arkadaşlar.

bulantıların geçmeye başlamadı mı?

yağlı salçalı şeyler yeme pek

tuzlu ama abartmadan tuzunu... gerçi bende bulantı olmadı ama yaşayan arkadaşlar sana yardımcı olacaklardır yerimseniben

ben de bulantı hiç olmadi..ama 5 ay öncesinden folık asit başlamıştım bide bir bardak rutın süt iştim ben bunlara bagladım bulantının olmamasını..

bulantı için yapman gereken sabah yataktan ani olarak kalkma bide başinda tuzlu cubuklar bulundur...kalkınca karsıya bak ve sıvı alımını artık canım

ay maşallah maşallah
kıslar sizlerde ekleyin fotolarınızı birbirimizi fotoraflarımızdanda olsa tanımış oluyor.
ay süper yaaaaaaaaaaaa
rabbim bir ömür boyu mutlu etsin.

ay saolasın cnmcm amin hepimizi içinnn.seninde fotolarını bekliyorum.hasdi kıslar hepiniz koyunnn

canım o ultrason değil doppler cıhazı el dopleri yanı karnından bebegın kalp sesileri duyuluyor..:asigim:

hoş geldin cnm seninde mi sat 26 şubat benimde desene beraber doğum yapacağız.yanlız senin çizelgen yanlışmııı.

heee hatırladım sorunu ama büşrayı tanımıyorum ki ben be cnm... üzgünümm

bernacım ben şimdi buldum, sana hatırlatayım bebişin gelişimi bir hafta geri gidiyordu hani.bebişinin kalbi durmuş sesi çıkmayınca acaba demiştim. allah yardımcısı olsun diyelim...bebişi ona şefaat etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…