..lalsu deminden beri yazmayayım yazmayayım diyorum ama dayanamıcam be cnm
yaptıkları gerçekten büyük düşüncesizlik.. en ufak bi laf bulamıyorum söylemeye.
açık açık dile getirmeleri de enteresan ötesi bi durum... resmen oğlumuz da gidiyor, hadi gelin Allah ne verdiyse hesabı...
çok ayıp şeyler bunlar. ki sen artık bebek bekleyen birisin.
ailen nerde senin ?
:))))tamam hayatımmm..bizim oğlan bu gidişle ya satış yapıyoo ya da gelinlik dikerek çıkarak ama bakalımmmmdelikafadulden
heheheeeeeeeeee:)))) ama haftasonu tatile gidicez teyzesii tatilden önce bikez daha görelim di miii oğluşumuzu...
bu arada bikaç resim yükledim ben de şimdilik nedense fazla olmadııı hata veriyooo bi bakınn istersenizzzzzzzzzzzz:))))))))
benim ailem sivasda kayınvalıdemler amasyada..bunlar emeklı sıkısınca (zaten biz evlendik evleneli hep sıkısıklar) bize basvururlar ama zor anlarda iyi ferah gezme tozma anlarında asla bizim haberimiz olmaz:)) eşimde ailesine full bağli..gebeliği planladık ama askerlik süpriz oldu..
tam dügünün borcu bitti gebelik ve askerlik estra bunların kredi davaları kendılerı halletcekmiş..sıkısınca tabi bize basvurcaklar dünden beri canım cok ama cok sıkkın...senağlama
bu fotoğraf işi ii oldu. göbişlerimizide koyalım en yakın zamanda ok
BENDE BENDE.....bende pelinin kini göremiyorumm
BENDEEEEEben de göremiyorummm
ay aaaaaaaaaay süper oldu.
ben göbeğimi çekip koyacaktım ama unuttum dün akşam yaaaaaaaaaa
zordur mutlaka sakin olmaya çalış cnm. yavrularımız çok önemli bizim için demi?
koyverme kendini bebeğini düşün....
bahar bu kız yine oğlanı görmeye gidecekmiş şuna birşey söyle yaaaaaaaaaaa
benim ailem sivasda kayınvalıdemler amasyada..bunlar emeklı sıkısınca (zaten biz evlendik evleneli hep sıkısıklar) bize basvururlar ama zor anlarda iyi ferah gezme tozma anlarında asla bizim haberimiz olmaz:)) eşimde ailesine full bağli..gebeliği planladık ama askerlik süpriz oldu..
tam dügünün borcu bitti gebelik ve askerlik estra bunların kredi davaları kendılerı halletcekmiş..sıkısınca tabi bize basvurcaklar dünden beri canım cok ama cok sıkkın...senağlama
ah allahım bu kıslar oğlanları rezil ediceklerkelin ilacı olsa kendine sürermiş tatlımm ahhhhhhh
bende gidebilsem keşkeee :lepi:
hadi gidelim hepberaberrrr :teytey:
meral seninde içinde var cnm.çıkart hadi onu dışarı korkma yalnız değilsin.
seçille ben varım tatlım hadi gayret hihoyyyt
15 ampul yaksam belki aydınlanır odaaa...
nasıl bi yağmurdur havadır burdaki bi görseniz...
mayış mayış mayıştım bahar mıyım neyim yaa =)))
15 ampul yaksam belki aydınlanır odaaa...
nasıl bi yağmurdur havadır burdaki bi görseniz...
mayış mayış mayıştım bahar mıyım neyim yaa =)))
yağmur mu ay burası sıcaktan kavruluyor anacım.
valla yerinde olsan hemen yatardıma.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?