bahar seçill
kız gördüm sizleriii =))))))))))) ne kadar çirkinsiniiiizzzzzzzzz
nazar değmesin diye dedim haaa delikafadulden
bende pelinin kini göremiyorumm
koş bacım yetiş bacıımmmm =))))vazgeçtim canımmmm ben sana yardıma geliyorumm hemen şu uçak biletlerine bakiiiimmmmmmma.s.
:teytey: sağol canımmmmmmm
ya sırf ben caliyorum ya bize güveniyorlar..akılları sıra oysa tüm yük bana kalcak dogumda bile tek olcam..eger ben calişmiyor olsam her türlü tavirlari eminim çok farkli olurdu..evet bebekde benden hissedip üzülcem ama insanız kafama takıyorum herkesın kendıne göre planı var ...senağlamasenağlamasenağlama
çok haklısın cnm ne desem boş.ya siz daha çok yeni evlisiniz niye bukadar çanuk bebiş düşündünüz keşke eşin askere gidip geldiken sonra yapsaydınız hem senin içiin hem eşin için çok zor olacak .hayırlısı gerçi cnm.
koş bacım yetiş bacıımmmm =))))
bak aklıma ne geldi her sene bu çocuklar karne alıyo yaa bu sene vermeyinn :))) olmaz mııı
öperim öperim seni bennn Şeniz
pelin bahar ve seçil ben sizi hala göremedm albümlerinize bakıyorum ama sadece bahar senn bebişinin ultrasonlarını görebiliyorum...sorun mu var acaba sitede
canım öncelikle arkadaş olmamız lazımmm benimkisi içinnn..du ben seni bi akedeş yapayım kendimeee:1hug:
canım ya umarım en kısa zamanda geçer ya da bi çaresini bulursunuz. dr. birşey diyor mu?bernacım ancak girebildim nete, haftamı sormuşsun 11+2 olduk. reflüm yok ama midem çok hassastı zaten şimdide bunu çekiyorum bakalım geçecek inşallah.süt, tatlı ve çaydan çok tiksiniyorum.
yerim seni ben canımmmmmmmmmmmmmmm
sabah limonata tarifi veren arkadaşa çok teşekkürler, biraz önce yaptım, hem de ofisteki küp şekerlerle :)) harika oldu.
canım onu pelin yaptı
peline teşekkür et hemen
öyle olmaz isimsiz mektupp gibi =)))))
fatmaaa sen hala arkadaş değil misin beee insan teklif yollar
teessüflerimi aps ile yolladım alınca iletildi raporu gelir herhal.. delikafadulden
:)) haklısın, Pelin'e teşekkür ederim, sana da tabii :))
anladım tamam arkadaşlarım görsün yaptınız dimi ondan hmmm tmmm.
canım ya umarım en kısa zamanda geçer ya da bi çaresini bulursunuz. dr. birşey diyor mu?
çok şükür benim rahat geçiyor hamilelik, alerjim dışında 1 aydır burnum tıkalı falan.. ama napcaz işte, ilaç da kullanamıoruz, katlanıcaz =)))
bana bakkk , kur yapma bana atlarım gelirim haaa oraaaaa :jeyyar:
ya cnm ne bilm ben yahu nasıl gönderiliyorsa siz bana gönderin arkadaşlarımm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?