2009 Aralık Anneleri

lalsu deminden beri yazmayayım yazmayayım diyorum ama dayanamıcam be cnm

yaptıkları gerçekten büyük düşüncesizlik.. en ufak bi laf bulamıyorum söylemeye.

açık açık dile getirmeleri de enteresan ötesi bi durum... resmen oğlumuz da gidiyor, hadi gelin Allah ne verdiyse hesabı...

çok ayıp şeyler bunlar. ki sen artık bebek bekleyen birisin.

ailen nerde senin ?

pelin bahar ve seçil ben sizi hala göremedm albümlerinize bakıyorum ama sadece bahar senn bebişinin ultrasonlarını görebiliyorum...sorun mu var acaba sitede

bernacım ancak girebildim nete, haftamı sormuşsun 11+2 olduk. reflüm yok ama midem çok hassastı zaten şimdide bunu çekiyorum bakalım geçecek inşallah.süt, tatlı ve çaydan çok tiksiniyorum.

pelin bahar ve seçil ben sizi hala göremedm albümlerinize bakıyorum ama sadece bahar senn bebişinin ultrasonlarını görebiliyorum...sorun mu var acaba sitede

canım öncelikle arkadaş olmamız lazımmm benimkisi içinnn..du ben seni bi akedeş yapayım kendimeee:1hug:

bernacım ancak girebildim nete, haftamı sormuşsun 11+2 olduk. reflüm yok ama midem çok hassastı zaten şimdide bunu çekiyorum bakalım geçecek inşallah.süt, tatlı ve çaydan çok tiksiniyorum.
canım ya umarım en kısa zamanda geçer ya da bi çaresini bulursunuz. dr. birşey diyor mu?

çok şükür benim rahat geçiyor hamilelik, alerjim dışında 1 aydır burnum tıkalı falan.. ama napcaz işte, ilaç da kullanamıoruz, katlanıcaz =)))

yerim seni ben canımmmmmmmmmmmmmmm

bana bakkk , kur yapma bana atlarım gelirim haaa oraaaaa :jeyyar:

fatmaaa sen hala arkadaş değil misin beee insan teklif yollar

teessüflerimi aps ile yolladım alınca iletildi raporu gelir herhal.. delikafadulden

anladım tamam arkadaşlarım görsün yaptınız dimi ondan hmmm tmmm.

evet canımmmm

e hala durduğunn kabahattttt:dilcikar:

ya cnm ne bilm ben yahu nasıl gönderiliyorsa siz bana gönderin arkadaşlarımm.

ben yollaödım canımmm sen bildirilerinizden kabul et istersen ben baktım seninkilere ben seni tanıyommmm kii tanıyom kiiiii:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…