2009 Aralık Anneleri

sagol meralciğim seni eşini ve bebişinide nazardan saklasın ALLAH
dun bktım bende sizin resimlere maşallah çok yakışıyorsunuz

amiiiiiiiiiin pelincim.
rabbim eşimi başımda eksit etmesin, ona da onun gibi temiz yürekli insanlarada sağlık sıhhat versin.
ay ben kocamıııııııııı özledim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:1shok:

seçil bizz iyiyiz bebişimle sende çok yorma kendini cnm

:))))tamam hayatımmm..bizim oğlan bu gidişle ya satış yapıyoo ya da gelinlik dikerek çıkarak ama bakalımmmmdelikafadulden

heheheeeeeeeeee:)))) ama haftasonu tatile gidicez teyzesii tatilden önce bikez daha görelim di miii oğluşumuzu...

bu arada bikaç resim yükledim ben de şimdilik nedense fazla olmadııı hata veriyooo bi bakınn istersenizzzzzzzzzzzz:))))))))

Canım üzülme. Allah sabrımızı ölçer . Bebişinin etkilenmesine izin verme. Herşey hallolur, önemli olan senin ve tamamıyla senin iyi olmana bağlı olan bebişinin sağlığı. Senin ihtiyacın daha fazla olacak o yüzden herşeyinin karşılanması bi sürü masrafı otomatik getirecek.

selam kızlar nasılsınız ben çok kötüyüm çok midem bulanıyor akşamdan beri söylemesi ayıp kusuyorum yaaaa -tatlicadiarzu-

tamam hayatım yazmıyorummm :1hug:
BENCE DE YAAA BAHAR,....

ah canım ,
bebeklerimiz hissedene kadar olacak sanırım bu korkular.. her hafta dr.a gideceksin ya da... az kaldı sabredin, hareketlenmeye başlayacaklar iyice :sm_cool:

çok teşekkür ettik canımmmm,

devamını beklerizzzz alkisalkisalkis

kız kaçak nerdesin sen!!! hayırlı kazançlar ola yavrusu:lepi:

burdayımm canımın içi e hala gelşmedinn yardıma ben de elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum ama anca işteee.....sen napıosun bakayımm

burdayımm canımın içi e hala gelşmedinn yardıma ben de elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum ama anca işteee.....sen napıosun bakayımm

offf tam sorusunu sordun..

çocukların okudukları kitapları giriyorum,

sınıf geçme defterlerini çıkarıyorum,

karneleri hazırlıcam birazdan bütün okulun .. düşün !!!! tek tek mühür imza =)))))

diploma kayıtları yapıcam

eeee sen nasılsın? :teytey:

kızlar doktoru aradım çok kötüyüm ben ne yesem çıkarıyorum diye bana dediki git bi dahiliyeye görün dedi bana ilgilenmedi bile

kızlar maşlaah ne çok yazmışınız ben yokken oku oku bitiremedim tekrardan herkese merhaba hekes foto koymaya başladı sanrım şimdide fotolara bakayım biraz

bahar ,pelin ben fotolarınızı göremedim yahuuu hani nerde albümlerrr

bahar seçill

kız gördüm sizleriii =))))))))))) ne kadar çirkinsiniiiizzzzzzzzz

nazar değmesin diye dedim haaa delikafadulden

vazgeçtim canımmmm ben sana yardıma geliyorumm hemen şu uçak biletlerine bakiiiimmmmmmma.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…