sagol meralciğim seni eşini ve bebişinide nazardan saklasın ALLAH
dun bktım bende sizin resimlere maşallah çok yakışıyorsunuz
seçil bizz iyiyiz bebişimle sende çok yorma kendini cnm
ay şekerim para sayma makinan ben olayım anaaaaaaaaaaam
kısım ben sayarım hemde zevkünen
çok şükür canım valal ne kadarda şükretsen azdır. rabbim daha çok versin:Saruboceq: ama sadece sana değil bizede:jeyyar:
parmak kısımda bende iyiyiz çok şükür.
neeeeeeeeeeeee
perşembe doktoramı gideceksin
yaaaaaaaaaaa kısım yaaaaaaaaaa vallahide billahide sapık bu kadın
kısım rahat bırak oğlanı. bak sonunda sana dediğim hareketi yapacak görecen gününü:roflol:
oğlan biran önce doğsada röntgenci annesinden kurtulsa yavrum.klava:
niyemı moralım bozuk...eşim agustosda askere gitcek..ben calişiyorum suanda 37 ıncı haftayada kadarda çalişmak istiyorum...moralımı bozan ailesi..kredi cekceklermiş emekli hallerine bakmadan...herhangi bir sıkışıklıklarında bizden yardım alacaklar ve bizim durumumuz ortada..sinirlerimi bozuyorlar..eşim bizlik bir durum yok desede görünen köy olayı...
selam kızlar nasılsınız ben çok kötüyüm çok midem bulanıyor akşamdan beri söylemesi ayıp kusuyorum yaaaa -tatlicadiarzu-
selam kızlar nasılsınız ben çok kötüyüm çok midem bulanıyor akşamdan beri söylemesi ayıp kusuyorum yaaaa -tatlicadiarzu-
BENCE DE YAAA BAHAR,....tamam hayatım yazmıyorummm :1hug:
slm kızlarrr...hepiniz iyisinizdir umarım.
öyle çok yazışmışıonız kii geçmişi okurken başım dönüyooo:1shok:herşey yolundadır inşallah hepiniz için arkadaşlarım.
ben ailemin yanına geldim,1 ay kadar kalıcam bi aksilik olmazsa.
bu sabah korkulu rüyalar gördüm,bebeğimi yine kaybediyodum.çok ağladım.çok moralim bozuldu.sanırım hepimizde bu tedirginlik az çok var.bu cuma doktora gidicem.bi göreyim pıtırcığımı içim rahat edecek,inşallah iyidir.sizden destek almak için yazdım kızlar.umarım haftalar ilerledikçe bu korkularımız geçer.
hepinizi öpüyorummm:1hug:
çok teşekkür ettik canımmmm,ben 5 lt yaptım 3 ytlye mal oldu ama size 1 litre tarifi vereyimki ilk defa yaparken hemen olsun hem az olsun seversenız birdahakıne çok yaparsınız.1 tane limonu rendenın en ince tarafıyla rendeliyoruz uzerine yarım bardak şeker dokup şekerle limon kabugunu 10 dk ovuyoruz daha sonra kabugunu rendeledıgımız limonu kup kup dograyıp ovaladıgımız karışıma ekliyoruz 5-10 dk da onlarla birlikte ovuyoruz daha sonra bu ovulan karışımı süzgece alıp ustune 1 litre su dokup suzuyoruz limonata hazır
ben 5 litre yaparken 1 tanede portakal rendelendım kabugunu sadece kullandım portakalın kalan kısmı kullanılmıyormuş renk veriyormuş dahada.birde biz daha tatlı istedik eşimle o yuzden şekeri 5 litre suya 5 limon 1 portakal kabugu 2,5 bardak şeker yerine 3 bardak çeker kullandm süperr oldu.deneyın derim
kız kaçak nerdesin sen!!! hayırlı kazançlar ola yavrusu:lepi:CANIMMMMMMMMMMMMM..burdayımmm anacımmm çok yoğunummm..dün diğer mağazadaki personel yok demiştim yaa kızın meğersem kanaması olmuş o da hamileydii acayip bağırdımm kızaaa gerizekalı kız evi taşımışlar hem ağır taşımız hem de 2 tane halı yıkamışşş..dr. ona ilaç veriyoo onu bile lütfedip içmiyoo nasıl sinirlerimi zıplattıı....dedim o çocuğa bişi olursa sen sorumlusun ve seni affetmem..ne rahat hatunlar var yaaaaa
bu arada baharcımmm gerilme lütfen ben herkes adına gerilirim kuzuummmm
hehehee para sayma makinasıı aldımmm kolay olsun sayması diyeee..şaka bi yana teslim prova gözümü açamıyorum çok şükür..millet kan ağlıyoo valla şükrediyorum yine dee:)))
sen neler yapıosun meralcim parmak kızın nasıll ben diyorum ki perşembe günü dr. a gitsem sence nasılll:jeyyar:
bu arada topicteki tüm güsel anneler sizler nasılsınız bakalımmmm
BENCE DE YAAA BAHAR,....
ah canım ,
bebeklerimiz hissedene kadar olacak sanırım bu korkular.. her hafta dr.a gideceksin ya da... az kaldı sabredin, hareketlenmeye başlayacaklar iyice :sm_cool:
çok teşekkür ettik canımmmm,
devamını beklerizzzz alkisalkisalkis
kız kaçak nerdesin sen!!! hayırlı kazançlar ola yavrusu:lepi:
niyemı moralım bozuk...eşim agustosda askere gitcek..ben calişiyorum suanda 37 ıncı haftayada kadarda çalişmak istiyorum...moralımı bozan ailesi..kredi cekceklermiş emekli hallerine bakmadan...herhangi bir sıkışıklıklarında bizden yardım alacaklar ve bizim durumumuz ortada..sinirlerimi bozuyorlar..eşim bizlik bir durum yok desede görünen köy olayı.
cnm ya yeni gördüm msjını üzüldüm adına gerçeten zor bir durum eşin yanında olamıyacak doğumda ha .,allah yardımcın olsun cnm.kayınvaldelerde yanlız ne düşüncesizler sizin durum bell, birde eşin asker olacak ne kredisiymiş şimdi bu zamanda
neyse çok üzülme bebişi de üzersin sonra.
burdayımm canımın içi e hala gelşmedinn yardıma ben de elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum ama anca işteee.....sen napıosun bakayımm
niyemı moralım bozuk...eşim agustosda askere gitcek..ben calişiyorum suanda 37 ıncı haftayada kadarda çalişmak istiyorum...moralımı bozan ailesi..kredi cekceklermiş emekli hallerine bakmadan...herhangi bir sıkışıklıklarında bizden yardım alacaklar ve bizim durumumuz ortada..sinirlerimi bozuyorlar..eşim bizlik bir durum yok desede görünen köy olayı.
cnm ya yeni gördüm msjını üzüldüm adına gerçeten zor bir durum eşin yanında olamıyacak doğumda ha .,allah yardımcın olsun cnm.kayınvaldelerde yanlız ne düşüncesizler sizin durum bell, birde eşin asker olacak ne kredisiymiş şimdi bu zamanda
neyse çok üzülme bebişi de üzersin sonra.
ya sırf ben caliyorum ya bize güveniyorlar..akılları sıra oysa tüm yük bana kalcak dogumda bile tek olcam..eger ben calişmiyor olsam her türlü tavirlari eminim çok farkli olurdu..evet bebekde benden hissedip üzülcem ama insanız kafama takıyorum herkesın kendıne göre planı var ...senağlamasenağlamasenağlama
offf tam sorusunu sordun..
çocukların okudukları kitapları giriyorum,
sınıf geçme defterlerini çıkarıyorum,
karneleri hazırlıcam birazdan bütün okulun .. düşün !!!! tek tek mühür imza =)))))
diploma kayıtları yapıcam
eeee sen nasılsın? :teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?