afiyet olsun arkadaşlarımıa ve kuzularına
deneyın deneyın bende çok istiyodum ne zmandır yapmayı zor zannedıyordum yapın bakın dolaptan eksik olmayacak
haydaaaaaaaaaaa kısım bana bulaşmayıngörüşürüz fatmacımm
şımar kızzz baharr sen şımarmıcan da meral mi şımaracakk =)))
şımarık şey seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiihihoyyytdimi yaaa bencede .... koyverdim şımarcam gariii :dance:
Meralcim nerden bilcek daha 16 haftadan önce mümkün değil:)
Bahar çok sağol cvp için
ben de hemen eşime sordum kesin midir acaba diye sevgili eşim erkek istediği için "ne doğru olacak pipi görünmüyorsa kız diyor işte bizimkinin pipisi küçüktür belki" dedi.
Sizin eşler ne diyor benimki erkek istiyor ben de kız :)
Arkadaşım Allah ne muradın varsa versin. Limonata gibi doğal ve oldukça yararlı bir içecek varken neden başka içeceklere yöneldiğimi anladım. Çünkü tiyoyu uygulamıyordum. En azından annem 50 defa söylemiştir kızım kabuğunu rendele diye. Ben de hiç rendelemezdim ve malumunuz tat olamazdı ve ben inatla kabuğun tiyo olacağına inanmıyordum. Senin verdiğin ölçüde aynen denedim. Allah'ım nefis.Dediğin gibi dolaptan eksik olmayacak. Ne büyük sevaba girdiğini düşün artık. Ve şunu da ekleyeyim. Kabızlık problemimi çözdü bu tarifin. Senin sayende bebiş eminim derin derin nefes alıyor artık. Kistler, gaz, yerleşme sıkıntısı üstüne kabızlık düşün artık halimizi neler çektik. Neymiş çözümüm limonata. Sabahları aç karnına limonlu su derler yapıyordum ama kabuksuz. İşe yaramamıştı. Çok sağol arkadaşım yaaaa. Evde kalmamış limon şimdi onun için çıkıcam dışarıya. Bu arada arkadaşlar nefisliğine inanmanız için şunu söyleyeyim. 3 bardak içtim yapar yapmaz. Şimdi de 1 bardak daha.:)) Bağımlısı olcam, çocuk limon gibi çıkçak.:))))
Selam kızlar buyrunnnnnnnnn
Bende erkek annesi olucam
Selam kızlar buyrunnnnnnnnn
Bende erkek annesi olucam
haydaaaaaaaaaaa kısım bana bulaşmayın
:çok üzgünüm: senağlama :a015:
Canlarım kuzucuklarım hepİnİzİ Çok Çok ÖpÜyorummm.
Kendİnİze bebİŞlerİnİze İİ bakın.
Hepİnİz allah'a emanet olun.
İyİ akŞamlar....
kendinize ve bebişlerinize iyi bakın canlarım öpüyorummmm.. iyisinden akşamlar ola!!!canlarım benim ben ufak ufak kaçıyorum
işleri toparlayım anca olacak.
kendinize ve minik yavrularınıza iyi bakın.
hepinizi öpüyorum
iyi akşamlar (kovalasın sizi tavşanlaaaaaaaaaaar)
sev beni meral sev benii :çok üzgünüm:öpüyorum canım benim
ağlama kıyamam vallahi:1shok:
merhaba elif, hşg...vereliniortakherkese selamlar..
iyi akşamlar..
herkese merhaba bende 2009 aralik anne adayiyim simdilik 24 aralik yani 2010´a 1 hafta kala:roflol:herkese saglikli bebisler ve dogumlar dilerim...
Canlarım kuzucuklarım hepİnİzİ Çok Çok ÖpÜyorummm.
Kendİnİze bebİŞlerİnİze İİ bakın.
Hepİnİz allah'a emanet olun.
İyİ akŞamlar....
canlarım benim ben ufak ufak kaçıyorum
işleri toparlayım anca olacak.
kendinize ve minik yavrularınıza iyi bakın.
hepinizi öpüyorum
iyi akşamlar (kovalasın sizi tavşanlaaaaaaaaaaar)
herkese merhaba bende 2009 aralik anne adayiyim simdilik 24 aralik yani 2010´a 1 hafta kala:roflol:herkese saglikli bebisler ve dogumlar dilerim...
kızlar yaa doktorum dün artık sırtüstü yatmak yok hep yanlara yatacaksın dedi ve sabaha kadar kaç kere uyandım çok zor oluyo böle bide hertarafım tutuldu yaa offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?