2009 Aralık Anneleri

kızlar yaa doktorum dün artık sırtüstü yatmak yok hep yanlara yatacaksın dedi ve sabaha kadar kaç kere uyandım çok zor oluyo böle bide hertarafım tutuldu yaa offf
EVET CANIM, OKSİJEN GİTMİYOR BEBEĞE.

en sağlıklısı sol tarafa yatmak.

bu arada sağ tarafa yatarsanız kalbe baskı azalır ve vücut daha az yorulur. tabii bu normal insanlar için =)) bebekler için oksijen durumundan dolayı sola yatmalıyız =))

Kİmse yokmİİİİİİİİ

ben geldim ama..

yaaaa... arkadaşlar ben baya rahat yatıyorum ya istediğim şekildekafamçokkarıştı yanlışmı yapıyorum yoksa dur cuma günü sorim doktoruma saolun hatırlattığınız için...

yaaaa... arkadaşlar ben baya rahat yatıyorum ya istediğim şekildekafamçokkarıştı yanlışmı yapıyorum yoksa dur cuma günü sorim doktoruma saolun hatırlattığınız için...

ilk aylarda cok onemli degil sola yatma saga yatma sirt ustu yatma... ama 4. aydan sonra daha cok sola yatmak tavsiye ediliyor. sola yatmak kan dolasimini hizlandirir, plasentaya besinin ulasmasini kolaylastirir, bobreklerin daha iyi calsimasini saglayarak vucuttan atiklarin cikmasini kolaylastirir, ayak ve el bileklerindeki ve ellerdeki sisligi azaltir.

4. aydan itibaren sirt ustu yatinca rahmin butun agirligi sirta, bele, ic organlarina yukleniyor, bu da iyi degil tabii. sirt agrisi ve hemoroidlere neden olabilir, sindirimi, nefes almayi ve dolasimi zorlastirabilir.

günaayyyyyyyyyyyyyyydddınnnnnnnn herkese....haftanın ortasına geldik...güzel bir gün geçirmemiz dileği ile.....tüm annecik ve minişleri öpüyorumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

günaydınnnnnnnnnnn herkese ve bebişlerimize çok güzel bir gün geçirmemiz dileğiyle....

günaayyyyyyyyyyyyyyydddınnnnnnnn herkese....haftanın ortasına geldik...güzel bir gün geçirmemiz dileği ile.....tüm annecik ve minişleri öpüyorumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

günaydın seraycım
umarım güzel bir gün olur hepimiz için
bizde seni öpüyoruzopuyorumnanaktan

günayddıııın kızlar kafaltı yapıyorum size de bi günaydın demek istedim aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşşşgeellmişlerrr sefalar getirmişler

günaydınnnnnnnnnnn herkese ve bebişlerimize çok güzel bir gün geçirmemiz dileğiyle....
sanada günaydın canım,bugün nasılsın?moralin biraz daha iyidir umarım..:1hug:
günaydın seraycım
umarım güzel bir gün olur hepimiz için
bizde seni öpüyoruzopuyorumnanaktan
canımmmm sana da günaydın canım arkadaşım...rahat ve güzel bir geçirmeniz dileği ile..a.s..
günayddıııın kızlar kafaltı yapıyorum size de bi günaydın demek istedim aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşşşgeellmişlerrr sefalar getirmişler

afiyet olsun canım.....bal olsun yarasın bebişine....hihoyyyt:içelim:

lalsuu arkadaşım dünkü konuyu sabah sabah aklına getirmek istemem ama üzme sakın kendini demek istedim arkadaşııımm hiçbişi bebeğinden daha önemliii değil

a.s.

baharımmm günaydın canımmmm ..hoşgeldin....kolay gelsin.nasılsın cnm?a.s.Şeniz

Hoşbuldum kuzucummmm ben bomba gibiyimmm maşallahhhh
sen nasılsınn tatlım. bu arada ben 1 haftadır bebeğimin hareketlerini hissediyordum ama emin olmak istedim evet ben artık hissediyorummmm :dance:
Dün akşam da annemdeydim misafirler vardı hepsi erkek annesi. Hissedersin erkek hissettirir kız geç hisettirir dediler çok sevindimmmm hihoyyyt

aaa bu arada benim pıtırcık erkek 2 hafta önce ve geçtiğimiz cuma drumuz pipi ultrasonu çekip bize verdi de net olarak belli yani. Dün bi arkadaş sormuştu bebişleriniz kız mı erkek mi düşünüyordunuz die biz eşimle ikimizdekız düşünüyorduk. Hatta umudum vardı kızdır die cuma da erkek deyince inanın oturup ağladım.Ama ilk zamandan itibaren ben eşime diyordum bu erkek olacak bak görürsün falan die ( hem kendimi hemde onu hazırlamak adına )Hamilelik pisikolojisi demekkii Ama tabiki sağlık sıhhat en önemlisi Rabbimden hayırlı evlatlar olsun da ister kız olsun ister erkek hiç farketmez.

2009 erkekkkkk senesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…