EVET CANIM, OKSİJEN GİTMİYOR BEBEĞE.kızlar yaa doktorum dün artık sırtüstü yatmak yok hep yanlara yatacaksın dedi ve sabaha kadar kaç kere uyandım çok zor oluyo böle bide hertarafım tutuldu yaa offf
Kİmse yokmİİİİİİİİ
EVET CANIM, OKSİJEN GİTMİYOR BEBEĞE.
en sağlıklısı sol tarafa yatmak.
bu arada sağ tarafa yatarsanız kalbe baskı azalır ve vücut daha az yorulur. tabii bu normal insanlar için =)) bebekler için oksijen durumundan dolayı sola yatmalıyız =))
ben geldim ama..
yaaaa... arkadaşlar ben baya rahat yatıyorum ya istediğim şekildekafamçokkarıştı yanlışmı yapıyorum yoksa dur cuma günü sorim doktoruma saolun hatırlattığınız için...
günaayyyyyyyyyyyyyyydddınnnnnnnn herkese....haftanın ortasına geldik...güzel bir gün geçirmemiz dileği ile.....tüm annecik ve minişleri öpüyorumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
günaydınnnnnnnnnnn herkese ve bebişlerimize çok güzel bir gün geçirmemiz dileğiyle....
sanada günaydın canım,bugün nasılsın?moralin biraz daha iyidir umarım..:1hug:günaydınnnnnnnnnnn herkese ve bebişlerimize çok güzel bir gün geçirmemiz dileğiyle....
canımmmm sana da günaydın canım arkadaşım...rahat ve güzel bir geçirmeniz dileği ile..a.s..günaydın seraycım
umarım güzel bir gün olur hepimiz için
bizde seni öpüyoruzopuyorumnanaktan
günayddıııın kızlar kafaltı yapıyorum size de bi günaydın demek istedim aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşşşgeellmişlerrr sefalar getirmişler
günayddıııın kızlar kafaltı yapıyorum size de bi günaydın demek istedim aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşşşgeellmişlerrr sefalar getirmişler
günaydın günaydın canlarımm ii sabahlar hepiniziii öpüyorummm
a.s.
baharımmm günaydın canımmmm ..hoşgeldin....kolay gelsin.nasılsın cnm?a.s.Şeniz
aaa bu arada benim pıtırcık erkek 2 hafta önce ve geçtiğimiz cuma drumuz pipi ultrasonu çekip bize verdi de net olarak belli yani. Dün bi arkadaş sormuştu bebişleriniz kız mı erkek mi düşünüyordunuz die biz eşimle ikimizdekız düşünüyorduk. Hatta umudum vardı kızdır die cuma da erkek deyince inanın oturup ağladım.Ama ilk zamandan itibaren ben eşime diyordum bu erkek olacak bak görürsün falan die ( hem kendimi hemde onu hazırlamak adına )Hamilelik pisikolojisi demekkii Ama tabiki sağlık sıhhat en önemlisi Rabbimden hayırlı evlatlar olsun da ister kız olsun ister erkek hiç farketmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?