günaydın günaydın canlarımm ii sabahlar hepiniziii öpüyorummm
günaydın canım sana daopuyorumnanaktangünaydın kızlar, güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle.
bende bir hftadır sol tarafımda göz seğirmesi gibi kıpırtılar hissdiyrm ama,emin değilim..Hoşbuldum kuzucummmm ben bomba gibiyimmm maşallahhhh
sen nasılsınn tatlım. bu arada ben 1 haftadır bebeğimin hareketlerini hissediyordum ama emin olmak istedim evet ben artık hissediyorummmm :dance:
Dün akşam da annemdeydim misafirler vardı hepsi erkek annesi. Hissedersin erkek hissettirir kız geç hisettirir dediler çok sevindimmmm hihoyyyt
aaa bu arada benim pıtırcık erkek 2 hafta önce ve geçtiğimiz cuma drumuz pipi ultrasonu çekip bize verdi de net olarak belli yani. Dün bi arkadaş sormuştu bebişleriniz kız mı erkek mi düşünüyordunuz die biz eşimle ikimizdekız düşünüyorduk. Hatta umudum vardı kızdır die cuma da erkek deyince inanın oturup ağladım.Ama ilk zamandan itibaren ben eşime diyordum bu erkek olacak bak görürsün falan die ( hem kendimi hemde onu hazırlamak adına )Hamilelik pisikolojisi demekkii Ama tabiki sağlık sıhhat en önemlisi Rabbimden hayırlı evlatlar olsun da ister kız olsun ister erkek hiç farketmez.
Benden de günaydın kızlar, adım Gül bikaç kez yazdım aslnda çok yeni değilim ama her sefernde yeniy mişim gibi yazıyorm arayı uzattığımdan :smiley-cool:
Benden de günaydın kızlar, adım Gül bikaç kez yazdım aslnda çok yeni değilim ama her sefernde yeniy mişim gibi yazıyorm arayı uzattığımdan :smiley-cool:
yaaaa... arkadaşlar ben baya rahat yatıyorum ya istediğim şekildekafamçokkarıştı yanlışmı yapıyorum yoksa dur cuma günü sorim doktoruma saolun hatırlattığınız için...
bende cok rahat yatıyorum ama bı yandanda bu kdr rahat olmam ıyı mı kotumu bılmıyorum
sırtustu yatmayıda hıc sevmem yuzustu yatıp ellerımı yastıgın altına sokup uyurum
ama ne gerekıyorsa yapıcaz tabikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ben 2. ayın başında seyirdi bigün annem zıpladııı hemen erkek bu dieeee. yuhh dedim ultrason bile bilemiyo maşşalah deidm anneme. erkek seyrir çok erken dedi ve değişmezse bildi annem. derin ultrason annem kaydirigubbakcemile3
günaydın kızlar
Ben dün bebişimi gördüm. benim riskli gebelik oldugu için araştırma hastanesine gidiyorum. Oradaki prof. bebeğin gayet iyi ve saglıklı dedi.bebeğinin burun kemiği oluşmuş dedi.bende 2li tarama istemedi 3lü tarama yapılsın dedi. Beğin cinsiyetini soramadımçünkü söylemiyorlar. Bende ayın 20 sinde kendi özel doktoruma gidicem orada herşeyi ögrenirim allahın izniyle. saglıklı olsunlarda kuzucuklarımız dimi...
ama kocaman olmuş bebişlerimiz ya el ayak kıpır kıpır maşallah...
günaydın kızlar
Ben dün bebişimi gördüm. benim riskli gebelik oldugu için araştırma hastanesine gidiyorum. Oradaki prof. bebeğin gayet iyi ve saglıklı dedi.bebeğinin burun kemiği oluşmuş dedi.bende 2li tarama istemedi 3lü tarama yapılsın dedi. Beğin cinsiyetini soramadımçünkü söylemiyorlar. Bende ayın 20 sinde kendi özel doktoruma gidicem orada herşeyi ögrenirim allahın izniyle. saglıklı olsunlarda kuzucuklarımız dimi...
ama kocaman olmuş bebişlerimiz ya el ayak kıpır kıpır maşallah...
ya bu ara herkes bana senin oğlun mu olacak filan diyo????acayip kafam karştı...dr %80 kız demişti..yarın gidince sorucam eminmisiniz diyesenağlama
günaydınnnnn arkadaşlar gününüzün güzel geçmesi dileğiyle
ben bugün çok iyiyim midem çok az bulanıyor artık
siz nasılsınız canlarım benimmmm opuyorumnanaktan
günaydınnnnn arkadaşlar gününüzün güzel geçmesi dileğiyle
ben bugün çok iyiyim midem çok az bulanıyor artık
siz nasılsınız canlarım benimmmm opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?