2009 Aralık Anneleri

günaydın kızlar, güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle.
günaydın canım sana daopuyorumnanaktan
bende bir hftadır sol tarafımda göz seğirmesi gibi kıpırtılar hissdiyrm ama,emin değilim..
aslında hissdilebilir zamandayız olabilir bebekimŞeniz:CüvCüv:

haklısın canım sağlıklı sıhhatli olsunlarda ister pembe olsunlar ister mavi...sağsalim bize gelsinlerde....

Benden de günaydın kızlar, adım Gül bikaç kez yazdım aslnda çok yeni değilim ama her sefernde yeniy mişim gibi yazıyorm arayı uzattığımdan :smiley-cool:

lalsuu arkdaşım sen dün yazmıştın baş ağrısını doğal yollardan hafflettim die nasıl başardın benimde çok ağrıoda ara ara. ( normalde de maşallah ım vardır ) pek ağrı nedir bilmem

ben 2. ayın başında seyirdi bigün annem zıpladııı hemen erkek bu dieeee. yuhh dedim ultrason bile bilemiyo maşşalah deidm anneme. erkek seyrir çok erken dedi ve değişmezse bildi annem. derin ultrason annem kaydirigubbakcemile3

Benden de günaydın kızlar, adım Gül bikaç kez yazdım aslnda çok yeni değilim ama her sefernde yeniy mişim gibi yazıyorm arayı uzattığımdan :smiley-cool:

hatırlıyorum seni hoşgeldinnn.dr arıyordun hatta sana bir hekim önermiştim.naptın buldun mu dr?

yaaaa... arkadaşlar ben baya rahat yatıyorum ya istediğim şekildekafamçokkarıştı yanlışmı yapıyorum yoksa dur cuma günü sorim doktoruma saolun hatırlattığınız için...

bende cok rahat yatıyorum ama bı yandanda bu kdr rahat olmam ıyı mı kotumu bılmıyorum
sırtustu yatmayıda hıc sevmem yuzustu yatıp ellerımı yastıgın altına sokup uyurum
ama ne gerekıyorsa yapıcaz tabikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar
Ben dün bebişimi gördüm. benim riskli gebelik oldugu için araştırma hastanesine gidiyorum. Oradaki prof. bebeğin gayet iyi ve saglıklı dedi.bebeğinin burun kemiği oluşmuş dedi.bende 2li tarama istemedi 3lü tarama yapılsın dedi. Beğin cinsiyetini soramadım çünkü söylemiyorlar. Bende ayın 20 sinde kendi özel doktoruma gidicem orada herşeyi ögrenirim allahın izniyle. saglıklı olsunlarda kuzucuklarımız dimi...
ama kocaman olmuş bebişlerimiz ya el ayak kıpır kıpır maşallah...

ben 1 aydır sırt üstü yatamıyorumm dr yan yatıcaksın artık dedi banada. ben sırt üstü yatarsam bel ağrısından kalkamıyorum felçli gibi töbe töbee

ya bu ara herkes bana senin oğlun mu olacak filan diyo????acayip kafam karştı...dr %80 kız demişti..yarın gidince sorucam eminmisiniz diyesenağlama

Gözünaydınnn cnmmmm maşallahhh

günaydınnnnn arkadaşlar gününüzün güzel geçmesi dileğiyle
ben bugün çok iyiyim midem çok az bulanıyor artık
siz nasılsınız canlarım benimmmm opuyorumnanaktan

gözün aydın canım...riskli gebelik derken neyi kastettin?

ya bu ara herkes bana senin oğlun mu olacak filan diyo????acayip kafam karştı...dr %80 kız demişti..yarın gidince sorucam eminmisiniz diyesenağlama

ya cnmm bak. bu yüzük testi valla doğru çıkıyo. herkes bana kocakarı işleiyle uğraşma diyolar gerçi banada yap diyolar sonra ama neyse gerçekten çıkıyo yapsana bakalım nolcak

kaydirigubbakcemile5
günaydınnnnn arkadaşlar gününüzün güzel geçmesi dileğiyle
ben bugün çok iyiyim midem çok az bulanıyor artık
siz nasılsınız canlarım benimmmm opuyorumnanaktan

canım günaydın....iyi olmana cok sevindimkaydirigubbakcemile5bizde iiizalkisalkisalkisŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…