kızlar 2 tane resim ekledim, bugün çekilmiş. çoğunuzdan sonrayım ama göbeğin maşallahı var.
Ben göremedim arkadaş mı olmamız gerek görmem için :gitme:
selam kızlar bende 26 aralık annesi olcam sanırım....kaydirigubbakcemile3
TÜm İyİ dİleklerİnİz İÇİn teŞekkÜrler arkadaŞlar..İÇİmİ rahatlattınız:)
selam kızlar ben geldim nasılsınız bakem iki gündür katılamıyorum size yoğun biraz işlerim neler kaynattınız bkyım biraz
hoşgeldin baktım fotolarınaa... =))) ama bol giymişin be anam bak bana da dapdar body giydim ben hehehehe =)))kızlar 2 tane resim ekledim, bugün çekilmiş. çoğunuzdan sonrayım ama göbeğin maşallahı var.
QUOTE=serayp;7399131]HAKLISIN CANIM:)))SAĞ:1hug:OL
geldim canım geldim.. bu aralar pek yoğunum..yavruşş kıskanıyorum ama bak!!! aaa bursaya bi geleyim hele peşine takılıp ben de gelicem dr.lara hatta altın günü bile yaparız bu kadar sık görüşmelerden dolayı kaydirigubbakcemile3
ben de normal doğum istiyorum ama son anda bile ne olacağı belli oolmuyo, canını sıkma, sağsalim kavuşalım da bebişlerimize napalım artık...
hoşgeldin şekerim... Allah tekmelerden ziyade kucağına almayı da nasip etsin inşallah =))):Saruboceq:
seraycım ben önemli birşey olduğunu sanmıyorum. dokulardan dolayı olabilir belki.. sonuçta bebeğin orda duruyor. sağlık durumu iyi, şartlar normal. gereksiz telaş yapma be canım...
2 hafta da uzun yaaa, daha erken gün veremedi mi? hem kafanı karıştırıyor hem de 2 hafta bekletiyor..CADIARZU
NERDESİN SEN BAKALIM BERNACIM YOKTUN
DEMİ AMA YASAK O CÜMLELER kötükedihüso
hoşgeldin şekerim!! hayırlısı olsun inşallah!selam kızlar bende 26 aralık annesi olcam sanırım....kaydirigubbakcemile3
ooo neler kaynatmadık kiii... hoşgldin nasılsın?
hoşgeldin baktım fotolarınaa... =))) ama bol giymişin be anam bak bana da dapdar body giydim ben hehehehe =)))
tamam bidahakine body bile giymeyecem zemuszemus
hoşheldin fatmacım biz iyiyiz yani kendi adıma ben ve bebeğim iyiyiz
sen nasılsın canım nerelerdeydin sen
hoşbuldum şekerim banada takvim hazırlarmısınız rica etsem..mafoldumbenooo neler kaynatmadık kiii... hoşgldin nasılsın?
hoşgeldin baktım fotolarınaa... =))) ama bol giymişin be anam bak bana da dapdar body giydim ben hehehehe =)))
SENDE SAĞ O CANIM BENİM :1hug:
geldim canım geldim.. bu aralar pek yoğunum..
hoşgeldin şekerim!! hayırlısı olsun inşallah!
aa ayıp ettin
doğum tarihini söyle
Juliet yeni geldin galiba arkadaşım hoşgeldin...
Hayırlı olsun Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?