İSTANBUL'da oturan kızlara bir haberim var. Kozyatağı'na yakınsanız, yolunuz düşerse eğer "Demstock Outlet" e mutlaka uğrayın Mothercare, Etam, Guess vs. satıyorlar. Mothercare'den şimdilik kendime bişeyler aldım, inanılmaz uygun fiyatları, hamile kıyafetlerinde fazla çeşit yok ama bebek için çok şey var ve sadece kıyafet de değil. karyola, yatak, banyo aks. vs. vs.
AMİN canım inşallah yoktur bi sorun..ama yine de sıkıldım içim daraldı yani bugün.hiç böyle olmazdım ben ya( 1no2:ONU KAYBETMEKTEN ÇÇOOOOOOOOOOOOOOOK KORKUYORUM ( Saruboceq:senağlamasenağlama
canım kozyatağının neresinde? bide hamile pantolonu var mıdır almak istiyorum
yani pantolonlar var ama üstü penyeli karnı kaplayanlardan değil. etekler vardı mesela 5,90-6,90 fiyatları, bluzlar var, kozyatağı köprüsüne çok yakın. şaşmaz plaza var ya köprünün ayağında onun otoparkından geçiyosun hemen arka bina.
HİÇ BİŞİ DEMEDİLER...SADECE RAHİM DUVARI İLE ALAKALI OLABİLİRMİŞ 2 HAFTA SONRA KONTROLE ÇAĞIRDI..BEKLEYİP DUA EDECEĞİM BOL BOLcanım çok haklısın korkmakta ama neden olurmuş yada ne gibi zararı olurmuş bişi dediler mi? allah korusun cnmm sen genede getirme aklına hem bak kocaman oldu meleğin dayanırr..:Saruboceq:
AMİN canım inşallah yoktur bi sorun..ama yine de sıkıldım içim daraldı yani bugün.hiç böyle olmazdım ben ya( 1no2:ONU KAYBETMEKTEN ÇÇOOOOOOOOOOOOOOOK KORKUYORUM ( Saruboceq:senağlamasenağlama
aa süpermiş fiyatlar ay çoook sağol bakarım hemencikkk delikafadulden buakşam gidesim geldiii kaça kadar açık acaba CADIARZU
aradım ama açmadılar, şimdi arkadaş gidiyo ona sorduracam. krem rengi önü dantelli bluz var ona da mutlaka bak, etiketindeki fiyatdan daha düşük fiyatı.
süper olur canım ya valla dua ederim sana bugün gömlek giydim hadi etekle daha rahat ediyorum diye gömleğin düğmeler açık duruyor artıkk bebiş iiçin kıyafetlerimi değiştirme vaktim geldi opuyorumnanaktan
akşam 20:00 ye kadar açıklarmış. umarım istediklerini bulursun, opuyorumnanaktan
canım görüntü yani bebeğin görüntüsü flu imiş..yani bi net görünüyo bi flu dedi...rahminin o bölgesindeki tabakasından olabilir ama takip edelim edelim dedi..kalp atışları ve diğer ölçümleri gebelik haftamla uyumlu..kafamı karıştırdılar yani...süper olur canım ya valla dua ederim sana bugün gömlek giydim hadi etekle daha rahat ediyorum diye gömleğin düğmeler açık duruyor artıkk bebiş iiçin kıyafetlerimi değiştirme vaktim geldi opuyorumnanaktan
serap canım tam olarak ne dedi doktor netten araştırayım istersen iki görüntü mü dedi?
seraycım canım üzme kendini aklınada böyle kötü şeyler getirme bebişin sağ salim doğacak bak bizim hafatalarımız aynı belki aynı gün doğururuz sakın kendini üzüpte bebeğinide etkileme
canım görüntü yani bebeğin görüntüsü flu imiş..yani bi net görünüyo bi flu dedi...rahminin o bölgesindeki tabakasından olabilir ama takip edelim edelim dedi..kalp atışları ve diğer ölçümleri gebelik haftamla uyumlu..kafamı karıştırdılar yani...
evet canımbende bugün15+1 im...inşallah sağlıklı olurlarda aynı gün doğururuz...her türlü ölçümü 15+1 e uyumlu ama işte diyorum ya kafamı karıştırdı dr um(
canım bazı doktorlar biraz pimpirikli oluyorlar tam emin olmak istiyorlar bir sorun yoksa bile en ufak birşeyde araştırmaya gidiyorlar
bak bana doktorumu değiştiriyorum ilgilenmiyor diye sen
hiç kafanı karıştırma bence iyi düşün iyi şeyler olsun demi ama
yavruşş kıskanıyorum ama bak!!! aaa bursaya bi geleyim hele peşine takılıp ben de gelicem dr.lara hatta altın günü bile yaparız bu kadar sık görüşmelerden dolayı kaydirigubbakcemile3ben dr. cumdan geldmm oğluşumu gördüm teyzelerii..74gr. olmuş maşallahh..yüzü şekillenmiş kaburga kemikleri bile gözüküyor yavrumunn..artık boy falan hakgetire sankii yeni doğmuş bebekk yerim onu ben yaa..bu arada dr.cum nasıl istersen şimdilik öyle yat dedi..24.haftadan sonra yatışa dikkat edecekmişim..o zaman dan sonra sola doğru yatacakmışım..bu arada çok kaşıntım olduğu için kan ve idrar aldılarr karaciğerde bişi mi var diye..15-20 gün sonra kan ilaçlarına başlayabilir mişiz..veeeeeee benim için en kötü olan büyük bir ihtimalle sezeryan olacakmışş rahim yapımdan dolayııı( ama elinden geleni yapacak dr.um normal olması için...
hoşgeldin şekerim... Allah tekmelerden ziyade kucağına almayı da nasip etsin inşallah =))):Saruboceq:Merhabalar. Bende aralik kiz annesiyim bu sayfayi bulana kadar sanirim baya bi zaman gecmis gec kalmisim :) Herkese selamlar.
seraycım ben önemli birşey olduğunu sanmıyorum. dokulardan dolayı olabilir belki.. sonuçta bebeğin orda duruyor. sağlık durumu iyi, şartlar normal. gereksiz telaş yapma be canım...kızlar selam hepinize bugün benim kontrolüm vardı.dr a gittim.hem ikili kan testlerimin sonucunu almaya hemde bebeğimi görmeye....kan sonuçlarımın iyi olduğunu söyledi dr um...ultrason ile bakarken birden gözü orada birşeye takıldı kaldı...sordum cevap vermedi..seni bir de radyoloğa göndereyim dedi.neyse gittik radyolağa...bebeğim aynı kare içinde bir net bir de flu görünüyormuş,bunun sebebi rahim duvarından kaynaklanabilirmiş.radyolog yaklaşık yarım saat filan baktı.ölçümleri filan normal dedi ama flu görüntü nün sebebini anlayamadım dedi.iki hafta sonra hem üçlüye gel hemde yeniden bakalım dedi dr um..progestana devam dedi..belki 2 hafta sonra keserim dedi...
kızlar birde size birşey soracağım..bu sitede biri 2 li testte bakılan bhcg sonuna gire cinsiyet filan demişti, benimki 50 nin altında ama %80 kız bu nasıl oluyo anlamadım.bugün kafamı çoooooooook karıştırdılar hiç huzurlu değilim pppppppppppppüfffffffffffff
sakın sakın sakın!! böyle cümleler kullanmak yasak bu sitede!!seraycım inşallah bir sorun yoktur sıkma canını canım benim herşey yolundadır merak etme sen
yavruşş kıskanıyorum ama bak!!! aaa bursaya bi geleyim hele peşine takılıp ben de gelicem dr.lara hatta altın günü bile yaparız bu kadar sık görüşmelerden dolayı kaydirigubbakcemile3
ben de normal doğum istiyorum ama son anda bile ne olacağı belli oolmuyo, canını sıkma, sağsalim kavuşalım da bebişlerimize napalım artık...
hoşgeldin şekerim... Allah tekmelerden ziyade kucağına almayı da nasip etsin inşallah =))):Saruboceq:
seraycım ben önemli birşey olduğunu sanmıyorum. dokulardan dolayı olabilir belki.. sonuçta bebeğin orda duruyor. sağlık durumu iyi, şartlar normal. gereksiz telaş yapma be canım...
2 hafta da uzun yaaa, daha erken gün veremedi mi? hem kafanı karıştırıyor hem de 2 hafta bekletiyor..CADIARZU
sakın sakın sakın!! böyle cümleler kullanmak yasak bu sitede!!
NERDESİN SEN BAKALIM BERNACIM YOKTUN
DEMİ AMA YASAK O CÜMLELER kötükedihüso
selam kızlar ben geldim nasılsınız bakem iki gündür katılamıyorum size yoğun biraz işlerim neler kaynattınız bkyım biraz
ay seni sapık seniiiiiiiiben dr. cumdan geldmm oğluşumu gördüm teyzelerii..74gr. olmuş maşallahh..yüzü şekillenmiş kaburga kemikleri bile gözüküyor yavrumunn..artık boy falan hakgetire sankii yeni doğmuş bebekk yerim onu ben yaa..bu arada dr.cum nasıl istersen şimdilik öyle yat dedi..24.haftadan sonra yatışa dikkat edecekmişim..o zaman dan sonra sola doğru yatacakmışım..bu arada çok kaşıntım olduğu için kan ve idrar aldılarr karaciğerde bişi mi var diye..15-20 gün sonra kan ilaçlarına başlayabilir mişiz..veeeeeee benim için en kötü olan büyük bir ihtimalle sezeryan olacakmışş rahim yapımdan dolayııı( ama elinden geleni yapacak dr.um normal olması için...
canım benim dikkat et kendine kıyamam ben dünürümeopuyorumnanaktanmeral, deniz, pelin, berna, neriman kızlar teşk ederim şimdi biraz daha iyiyim yarına daha i olurum inş.. fazla bilgisayarın başında durmak istemiyorumm. gene gelirim. öptümmm
aman çok şükür canıııııııııııımkıslarrr test sonucum çıktııı çok kaşıntım var diye karaciğerde bişi mi var acaba diye hem kan hem de idrar tahlili yaptılar sonuç çıkmışş...kanda çok az zararı olmayacak şekilde kan çıkmışş..karaciğerde iyiymiş..bol bol su ve sıvı almam gerekiyormuş..ayrıca yağlı yemem yasaklandıı,yumurta falan da yasakkk..
canım valla gözümü açamıyorum iştenmerall nerdeeeeeeee
seraycım allahın izniyle birşeyciğin yoktur anacım.kızlar selam hepinize bugün benim kontrolüm vardı.dr a gittim.hem ikili kan testlerimin sonucunu almaya hemde bebeğimi görmeye....kan sonuçlarımın iyi olduğunu söyledi dr um...ultrason ile bakarken birden gözü orada birşeye takıldı kaldı...sordum cevap vermedi..seni bir de radyoloğa göndereyim dedi.neyse gittik radyolağa...bebeğim aynı kare içinde bir net bir de flu görünüyormuş,bunun sebebi rahim duvarından kaynaklanabilirmiş.radyolog yaklaşık yarım saat filan baktı.ölçümleri filan normal dedi ama flu görüntü nün sebebini anlayamadım dedi.iki hafta sonra hem üçlüye gel hemde yeniden bakalım dedi dr um..progestana devam dedi..belki 2 hafta sonra keserim dedi...
kızlar birde size birşey soracağım..bu sitede biri 2 li testte bakılan bhcg sonuna gire cinsiyet filan demişti, benimki 50 nin altında ama %80 kız bu nasıl oluyo anlamadım.bugün kafamı çoooooooook karıştırdılar hiç huzurlu değilim pppppppppppppüfffffffffffff
dr isterse tabikislm arkadaşlar hepiniz de üçlü testi yaptırmayı düşünüomusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?