2009 Aralık Anneleri

canım kozyatağının neresinde? bide hamile pantolonu var mıdır almak istiyorum

AMİN canım inşallah yoktur bi sorun..ama yine de sıkıldım içim daraldı yani bugün.hiç böyle olmazdım ben ya(1no2:ONU KAYBETMEKTEN ÇÇOOOOOOOOOOOOOOOK KORKUYORUM(Saruboceq:senağlamasenağlama

canım çok haklısın korkmakta ama neden olurmuş yada ne gibi zararı olurmuş bişi dediler mi? allah korusun cnmm sen genede getirme aklına hem bak kocaman oldu meleğin dayanırr..:Saruboceq:

canım kozyatağının neresinde? bide hamile pantolonu var mıdır almak istiyorum

yani pantolonlar var ama üstü penyeli karnı kaplayanlardan değil. etekler vardı mesela 5,90-6,90 fiyatları, bluzlar var, kozyatağı köprüsüne çok yakın. şaşmaz plaza var ya köprünün ayağında onun otoparkından geçiyosun hemen arka bina.

AMıN canım inşallah yoktur bi sorun..ama yine de sıkıldım içim daraldı yani bugün.hiç böyle olmazdım ben ya(1no2:ONU KAYBETMEKTEN ÇÇOOOOOOOOOOOOOOOK KORKUYORUM(Saruboceq:senağlamasenağlama[/QUOTE]

canım olumlu düşün, dua et bol bol, şu zamana gelebilmek o kadar zor ve sancılıydı ki herkes bi takım olumsuzluklar yaşamıştır muhakkak, bundan sonrası çok daha rahat geçer ve riskin azaldığı döneme girdik biliyosun.

aa süpermiş fiyatlar ay çoook sağol bakarım hemencikkk delikafadulden buakşam gidesim geldiii kaça kadar açık acaba CADIARZU

canım çok haklısın korkmakta ama neden olurmuş yada ne gibi zararı olurmuş bişi dediler mi? allah korusun cnmm sen genede getirme aklına hem bak kocaman oldu meleğin dayanırr..:Saruboceq:
HİÇ BİŞİ DEMEDİLER...SADECE RAHİM DUVARI İLE ALAKALI OLABİLİRMİŞ 2 HAFTA SONRA KONTROLE ÇAĞIRDI..BEKLEYİP DUA EDECEĞİM BOL BOL(
AMİN canım inşallah yoktur bi sorun..ama yine de sıkıldım içim daraldı yani bugün.hiç böyle olmazdım ben ya(1no2:ONU KAYBETMEKTEN ÇÇOOOOOOOOOOOOOOOK KORKUYORUM(Saruboceq:senağlamasenağlama

canım olumlu düşün, dua et bol bol, şu zamana gelebilmek o kadar zor ve sancılıydı ki herkes bi takım olumsuzluklar yaşamıştır muhakkak, bundan sonrası çok daha rahat geçer ve riskin azaldığı döneme girdik biliyosun.[/QUOTE]

EVET OLUMLU DÜŞÜNECEĞİM HAKLISIN...SAĞOL...

aradım ama açmadılar, şimdi arkadaş gidiyo ona sorduracam. krem rengi önü dantelli bluz var ona da mutlaka bak, etiketindeki fiyatdan daha düşük fiyatı.

süper olur canım ya valla dua ederim sana bugün gömlek giydim hadi etekle daha rahat ediyorum diye gömleğin düğmeler açık duruyor artıkk bebiş iiçin kıyafetlerimi değiştirme vaktim geldi opuyorumnanaktan

serap canım tam olarak ne dedi doktor netten araştırayım istersen iki görüntü mü dedi?

Son düzenleme:
seraycım canım üzme kendini aklınada böyle kötü şeyler getirme bebişin sağ salim doğacak bak bizim hafatalarımız aynı belki aynı gün doğururuz sakın kendini üzüpte bebeğinide etkileme

canım görüntü yani bebeğin görüntüsü flu imiş..yani bi net görünüyo bi flu dedi...rahminin o bölgesindeki tabakasından olabilir ama takip edelim edelim dedi..kalp atışları ve diğer ölçümleri gebelik haftamla uyumlu..kafamı karıştırdılar yani...
seraycım canım üzme kendini aklınada böyle kötü şeyler getirme bebişin sağ salim doğacak bak bizim hafatalarımız aynı belki aynı gün doğururuz sakın kendini üzüpte bebeğinide etkileme

evet canımbende bugün15+1 im...inşallah sağlıklı olurlarda aynı gün doğururuz...her türlü ölçümü 15+1 e uyumlu ama işte diyorum ya kafamı karıştırdı dr um(

canım bazı doktorlar biraz pimpirikli oluyorlar tam emin olmak istiyorlar bir sorun yoksa bile en ufak birşeyde araştırmaya gidiyorlar
bak bana doktorumu değiştiriyorum ilgilenmiyor diye sen
hiç kafanı karıştırma bence iyi düşün iyi şeyler olsun demi ama

serap baktım netten cnm ama hiçbişi yok bunla ilgili bulamadım bencede doktorun biraz pinpirik herhalde başka bi doktora gözük için rahat etmediyse canım hiiiç değmezz git göster

HAKLISIN CANIM:)))SAĞ:1hug:OL

yavruşş kıskanıyorum ama bak!!! aaa bursaya bi geleyim hele peşine takılıp ben de gelicem dr.lara hatta altın günü bile yaparız bu kadar sık görüşmelerden dolayı kaydirigubbakcemile3
ben de normal doğum istiyorum ama son anda bile ne olacağı belli oolmuyo, canını sıkma, sağsalim kavuşalım da bebişlerimize napalım artık...

Merhabalar. Bende aralik kiz annesiyim bu sayfayi bulana kadar sanirim baya bi zaman gecmis gec kalmisim :) Herkese selamlar.
hoşgeldin şekerim... Allah tekmelerden ziyade kucağına almayı da nasip etsin inşallah =))):Saruboceq:
seraycım ben önemli birşey olduğunu sanmıyorum. dokulardan dolayı olabilir belki.. sonuçta bebeğin orda duruyor. sağlık durumu iyi, şartlar normal. gereksiz telaş yapma be canım...
2 hafta da uzun yaaa, daha erken gün veremedi mi? hem kafanı karıştırıyor hem de 2 hafta bekletiyor..CADIARZU

selam kızlar ben geldim nasılsınız bakem iki gündür katılamıyorum size yoğun biraz işlerim neler kaynattınız bkyım biraz

QUOTE=serayp;7399131]HAKLISIN CANIM:)))SAĞ:1hug:OL[/QUOTE]

SENDE SAĞ O CANIM BENİM :1hug:

selam kızlar ben geldim nasılsınız bakem iki gündür katılamıyorum size yoğun biraz işlerim neler kaynattınız bkyım biraz

hoşheldin fatmacım biz iyiyiz yani kendi adıma ben ve bebeğim iyiyiz
sen nasılsın canım nerelerdeydin sen

ay seni sapık seniiiiiiii
demek yavrunu gördün yineopuyorumnanaktan
ay canım herşeyin yolunda gitmesine inan çok sevindim.
buradan aldığım güzel haberleri sanki kendi bebeğimden almışım gibi mutlu oluyorum.
rabbim hepimizin yavrusuna sağlık versin.
amin
meral, deniz, pelin, berna, neriman kızlar teşk ederim şimdi biraz daha iyiyim yarına daha i olurum inş.. fazla bilgisayarın başında durmak istemiyorumm. gene gelirim. öptümmm
canım benim dikkat et kendine kıyamam ben dünürümeopuyorumnanaktan
aman çok şükür canıııııııııııım
sen bol bol iç sularıda biran önce kurtul şikayetlerinden
rabbim başka sıkıntı vermesin.:Saruboceq:
merall nerdeeeeeeee
canım valla gözümü açamıyorum işten
halada da öyle
seraycım allahın izniyle birşeyciğin yoktur anacım.
sen onu bunu boşver.
istersende bir başka dr daha görün.
sakın moralinide bozma yolarım vallalmaz:
maşşalahın var
slm arkadaşlar hepiniz de üçlü testi yaptırmayı düşünüomusunuz
dr isterse tabiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…