2009 Aralık Anneleri

kıslarrr test sonucum çıktııı çok kaşıntım var diye karaciğerde bişi mi var acaba diye hem kan hem de idrar tahlili yaptılar sonuç çıkmışş...kanda çok az zararı olmayacak şekilde kan çıkmışş..karaciğerde iyiymiş..bol bol su ve sıvı almam gerekiyormuş..ayrıca yağlı yemem yasaklandıı,yumurta falan da yasakkk..

Merhabalar. Bende aralik kiz annesiyim bu sayfayi bulana kadar sanirim baya bi zaman gecmis gec kalmisim :) Herkese selamlar.

Merhabalar. Bende aralik kiz annesiyim bu sayfayi bulana kadar sanirim baya bi zaman gecmis gec kalmisim :) Herkese selamlar.

slm canım hoşgeldin.senin cinsiyet belli oldu demek.benim daha belli değil.29 haziranda gidicem dr a sanırım ozaman belli olur.
umarım sağlıkla alırsın kızını kucağına

kızlar selam hepinize bugün benim kontrolüm vardı.dr a gittim.hem ikili kan testlerimin sonucunu almaya hemde bebeğimi görmeye....kan sonuçlarımın iyi olduğunu söyledi dr um...ultrason ile bakarken birden gözü orada birşeye takıldı kaldı...sordum cevap vermedi..seni bir de radyoloğa göndereyim dedi.neyse gittik radyolağa...bebeğim aynı kare içinde bir net bir de flu görünüyormuş,bunun sebebi rahim duvarından kaynaklanabilirmiş.radyolog yaklaşık yarım saat filan baktı.ölçümleri filan normal dedi ama flu görüntü nün sebebini anlayamadım dedi.iki hafta sonra hem üçlüye gel hemde yeniden bakalım dedi dr um..progestana devam dedi..belki 2 hafta sonra keserim dedi...
kızlar birde size birşey soracağım..bu sitede biri 2 li testte bakılan bhcg sonuna gire cinsiyet filan demişti, benimki 50 nin altında ama %80 kız bu nasıl oluyo anlamadım.bugün kafamı çoooooooook karıştırdılar hiç huzurlu değilim pppppppppppppüfffffffffffff

slm canım hoşgeldin.senin cinsiyet belli oldu demek.benim daha belli değil.29 haziranda gidicem dr a sanırım ozaman belli olur.
umarım sağlıkla alırsın kızını kucağına

Cok tesekkurlerim . Hepimiz insallah aliriz saglikla zamaninda . İkili test yaparken soyledi doktor . Yatis pozisyonunda degil direk bacaklari acmisti. Zilli bir kizin olcak dedi. :)

Ben de almak istiyorum ama bazıları duyamıyormuş kalp atışını sonra da telaşlanıyorlarmış. Zaten on günde bir doktordayım öyle bir şey olsa herhalde her günüm doktor kapısıda geçer. Sen her seferinde duyabiliyor musun kalp atışını canım?

Seyirme gibi bir şeyler bende de oluyor böyle karnımın değişik yerleride pıt pıt bir şeyler vuruyor ama bilemiyorum ki bu bebek hareketi midir? İlk gebeliklerde 20. haftadan sonra falan hissetmeye başlanır diyorlar.

Dün bizim bebeği gördük yine çok şükür iyi bir derdi yok tepe üstü dikilmiş yukarı tırmanmaya çalışıyordu. Bu gittiğim doktor cinsiyet hakkında bir şey demedi bu haftada etik olmaz biz bakmamız gerekenlere bakalım dedi.
Bir de ultrason aletinden aletine ne kadar farkediyor görüntü kalitesi. On gün önce gittiğim hastanenin ultasonunda parmak sayısına kadar net görürken dün sadece silüet görebildik.

selam kızlar ben geldim yemekten karnımı doyurdum
seçilcim önemli bir problem çıkmadığına sevindim canım dikkat edeceksin artık

seraycım inşallah bir sorun yoktur sıkma canını canım benim herşey yolundadır merak etme sen

hoşgeldin canım neyse bak artık aramızdasın kaydirigubbakcemile5

baksen yaramaza yukarıda ne yapacak acaba kaydirigubbakcemile3 canım benim doktorda söylememişti ben birşeyler görüyorum ama söylemeyeceğim dedi

Sorular varken bende biseyler sorayim bari :) Bu arada dun markette bende alisveris yaparken bebegimin hareketini resmen hissettim. heheh biraz fazla tepki verdim sanirim benimle alisveris yapan herkeste duymus oldu :) Benim de bel agrim var . Bel destekleyici yastik olmazsa ciddi anlamda canim aciyor seviste filan var mi sizlerde boyle bisey?

selam bende öyle bir hareketlenme yok bazen kasigim sag tarafinda agri ibi bisey oluyo geciyo ama bel agrisini cok cekiyorum ayakta cok durdugum zaman bide yatakta sirf ustu yattigimda uzun sure agriyo bicak saplanmis gibi bir agri oluyo

gözün aydın canım, ben de c.tesi gidecem ve 12+5 olduğunda, umarım gördüklerinden ben de görürüm :))

meral, deniz, pelin, berna, neriman kızlar teşk ederim şimdi biraz daha iyiyim yarına daha i olurum inş.. fazla bilgisayarın başında durmak istemiyorumm. gene gelirim. öptümmm

dikkat et kendine, masaj falan yaptırsan birini bulup aslında rahatlardın biraz.

canım selam, aklına kötü şeyleri getirme sakın. testler de iyi çıkmış zaten.

selam kızlar ben geldim yemekten karnımı doyurdum
seçilcim önemli bir problem çıkmadığına sevindim canım dikkat edeceksin artık

afiyet olsun şekerim.

kaçıncı haftandasın bilmiyorum ama ilk gebelşklerde 16-20 haftalar arasında hissedildiğini biliyorum. Bel ağrısı da normal diye okudum hep, rahim büyüdükçe yer açmaya çalışıyo kendine ve bele baskı yapıyo, bende de oluyo (

ıSTANBUL'da oturan kızlara bir haberim var. Kozyatağı'na yakınsanız, yolunuz düşerse eğer "Demstock Outlet" e mutlaka uğrayın Mothercare, Etam, Guess vs. satıyorlar. Mothercare'den şimdilik kendime bişeyler aldım, inanılmaz uygun fiyatları, hamile kıyafetlerinde fazla çeşit yok ama bebek için çok şey var ve sadece kıyafet de değil. karyola, yatak, banyo aks. vs. vs.

evet canım duyuyorumm hatta inanmıyorum başka yerlere doğru götürüyorum tık yok hiçbi ses alamıyorum sora bebeğin olduğu yeri az çok doktor kontrollerinden kestirmiştim o tarafa gidince resmen su içinde fokurfokur diye kalp atısı sesi gelio..

bende öözleedim bebişimi görmeme az kaldıkaydirigubbakcemile3 3 boyutlu çok net oluo sanırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…