Merhabalar. Bende aralik kiz annesiyim bu sayfayi bulana kadar sanirim baya bi zaman gecmis gec kalmisim :) Herkese selamlar.
slm canım hoşgeldin.senin cinsiyet belli oldu demek.benim daha belli değil.29 haziranda gidicem dr a sanırım ozaman belli olur.
umarım sağlıkla alırsın kızını kucağına
bende hissediyorum canım çok erken diyolar ama gerçektende hissediyorum :kedi:
birde kızlar ben angelsound aldım hakkında bilginiz var mı? bebeğin kalp atışlarını dinliyorum doktora gidince sorucam zararı var mı diye ama şimdi korkudan iki günde bir dinliyorum
kızlar selam hepinize bugün benim kontrolüm vardı.dr a gittim.hem ikili kan testlerimin sonucunu almaya hemde bebeğimi görmeye....kan sonuçlarımın iyi olduğunu söyledi dr um...ultrason ile bakarken birden gözü orada birşeye takıldı kaldı...sordum cevap vermedi..seni bir de radyoloğa göndereyim dedi.neyse gittik radyolağa...bebeğim aynı kare içinde bir net bir de flu görünüyormuş,bunun sebebi rahim duvarından kaynaklanabilirmiş.radyolog yaklaşık yarım saat filan baktı.ölçümleri filan normal dedi ama flu görüntü nün sebebini anlayamadım dedi.iki hafta sonra hem üçlüye gel hemde yeniden bakalım dedi dr um..progestana devam dedi..belki 2 hafta sonra keserim dedi...
kızlar birde size birşey soracağım..bu sitede biri 2 li testte bakılan bhcg sonuna gire cinsiyet filan demişti, benimki 50 nin altında ama %80 kız bu nasıl oluyo anlamadım.bugün kafamı çoooooooook karıştırdılar hiç huzurlu değilim pppppppppppppüfffffffffffff
Merhabalar. Bende aralik kiz annesiyim bu sayfayi bulana kadar sanirim baya bi zaman gecmis gec kalmisim :) Herkese selamlar.
Ben de almak istiyorum ama bazıları duyamıyormuş kalp atışını sonra da telaşlanıyorlarmış. Zaten on günde bir doktordayım öyle bir şey olsa herhalde her günüm doktor kapısıda geçer. Sen her seferinde duyabiliyor musun kalp atışını canım?
Seyirme gibi bir şeyler bende de oluyor böyle karnımın değişik yerleride pıt pıt bir şeyler vuruyor ama bilemiyorum ki bu bebek hareketi midir? İlk gebeliklerde 20. haftadan sonra falan hissetmeye başlanır diyorlar.
Dün bizim bebeği gördük yine çok şükür iyi bir derdi yok tepe üstü dikilmiş yukarı tırmanmaya çalışıyordu. Bu gittiğim doktor cinsiyet hakkında bir şey demedi bu haftada etik olmaz biz bakmamız gerekenlere bakalım dedi.
Bir de ultrason aletinden aletine ne kadar farkediyor görüntü kalitesi. On gün önce gittiğim hastanenin ultasonunda parmak sayısına kadar net görürken dün sadece silüet görebildik.
Sorular varken bende biseyler sorayim bari :) Bu arada dun markette bende alisveris yaparken bebegimin hareketini resmen hissettim. heheh biraz fazla tepki verdim sanirim benimle alisveris yapan herkeste duymus oldu :) Benim de bel agrim var . Bel destekleyici yastik olmazsa ciddi anlamda canim aciyor seviste filan var mi sizlerde boyle bisey?
ben dr. cumdan geldmm oğluşumu gördüm teyzelerii..74gr. olmuş maşallahh..yüzü şekillenmiş kaburga kemikleri bile gözüküyor yavrumunn..artık boy falan hakgetire sankii yeni doğmuş bebekk yerim onu ben yaa..bu arada dr.cum nasıl istersen şimdilik öyle yat dedi..24.haftadan sonra yatışa dikkat edecekmişim..o zaman dan sonra sola doğru yatacakmışım..bu arada çok kaşıntım olduğu için kan ve idrar aldılarr karaciğerde bişi mi var diye..15-20 gün sonra kan ilaçlarına başlayabilir mişiz..veeeeeee benim için en kötü olan büyük bir ihtimalle sezeryan olacakmışş rahim yapımdan dolayııı( ama elinden geleni yapacak dr.um normal olması için...
meral, deniz, pelin, berna, neriman kızlar teşk ederim şimdi biraz daha iyiyim yarına daha i olurum inş.. fazla bilgisayarın başında durmak istemiyorumm. gene gelirim. öptümmm
kızlar selam hepinize bugün benim kontrolüm vardı.dr a gittim.hem ikili kan testlerimin sonucunu almaya hemde bebeğimi görmeye....kan sonuçlarımın iyi olduğunu söyledi dr um...ultrason ile bakarken birden gözü orada birşeye takıldı kaldı...sordum cevap vermedi..seni bir de radyoloğa göndereyim dedi.neyse gittik radyolağa...bebeğim aynı kare içinde bir net bir de flu görünüyormuş,bunun sebebi rahim duvarından kaynaklanabilirmiş.radyolog yaklaşık yarım saat filan baktı.ölçümleri filan normal dedi ama flu görüntü nün sebebini anlayamadım dedi.iki hafta sonra hem üçlüye gel hemde yeniden bakalım dedi dr um..progestana devam dedi..belki 2 hafta sonra keserim dedi...
kızlar birde size birşey soracağım..bu sitede biri 2 li testte bakılan bhcg sonuna gire cinsiyet filan demişti, benimki 50 nin altında ama %80 kız bu nasıl oluyo anlamadım.bugün kafamı çoooooooook karıştırdılar hiç huzurlu değilim pppppppppppppüfffffffffffff
selam kızlar ben geldim yemekten karnımı doyurdum
seçilcim önemli bir problem çıkmadığına sevindim canım dikkat edeceksin artık
Sorular varken bende biseyler sorayim bari :) Bu arada dun markette bende alisveris yaparken bebegimin hareketini resmen hissettim. heheh biraz fazla tepki verdim sanirim benimle alisveris yapan herkeste duymus oldu :) Benim de bel agrim var . Bel destekleyici yastik olmazsa ciddi anlamda canim aciyor seviste filan var mi sizlerde boyle bisey?
Ben de almak istiyorum ama bazıları duyamıyormuş kalp atışını sonra da telaşlanıyorlarmış. Zaten on günde bir doktordayım öyle bir şey olsa herhalde her günüm doktor kapısıda geçer. Sen her seferinde duyabiliyor musun kalp atışını canım?
Seyirme gibi bir şeyler bende de oluyor böyle karnımın değişik yerleride pıt pıt bir şeyler vuruyor ama bilemiyorum ki bu bebek hareketi midir? İlk gebeliklerde 20. haftadan sonra falan hissetmeye başlanır diyorlar.
Dün bizim bebeği gördük yine çok şükür iyi bir derdi yok tepe üstü dikilmiş yukarı tırmanmaya çalışıyordu. Bu gittiğim doktor cinsiyet hakkında bir şey demedi bu haftada etik olmaz biz bakmamız gerekenlere bakalım dedi.
Bir de ultrason aletinden aletine ne kadar farkediyor görüntü kalitesi. On gün önce gittiğim hastanenin ultasonunda parmak sayısına kadar net görürken dün sadece silüet görebildik.
saol tatlummm.. 65 tm sabah 5 kilo almış oluyorum yanii.. ben de anlamadım aslında her gün bakmak kontrol etmek gerekiyor değişimleri yaa..
ay inşallah iyi olun artık!!
:kedi: kaydirigubbakcemile3
ya kızlar aynen dün akşam ben de bişeyler hissettim.. ama ne olduğunu anca o tam hareketlenmeler başlayınca anlayacağız sanırım..
kapl sesi için de ısı veriyormuş bebeğe.. çok sık yapmamanı tavsiye ederimm..
yine hareketlenmeye başlamadan rahat etmeyeceğiz diyorum..
hımm tamam canım sağolasın bende zaten doktora sormadan tedirgin oldumdu opuyorumnanaktan sağolll
seraycım inşallah bir sorun yoktur sıkma canını canım benim herşey yolundadır merak etme sen
AMİN canım inşallah yoktur bi sorun..ama yine de sıkıldım içim daraldı yani bugün.hiç böyle olmazdım ben ya( 1no2:ONU KAYBETMEKTEN ÇÇOOOOOOOOOOOOOOOK KORKUYORUM ( Saruboceq:senağlamasenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?