2009 Aralık Anneleri

kızlar ben çıkıyorum teşekkür ederim canlarımmm opuyorumnanaktan
kendinize ii bakın öptümmmmmmmmmmmmm Şeniz

Kıslaaaaaaaaaar bende Çıkıyorum.
Yavrucukalrınıza ve kendİnİze Çok İyİ bakın.
Sİzlerİ ÖpÜyorum.
HoŞÇa kalın

görüşürüz kızlaaaaaaaar,

meral eşine selam söylemeyi unutmazsın inşallah =)))))))

Kızlar bakın şu link te
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...8925-cinsiyet-ogrenmek-isteyen-gelsin-18.html
bir cinsiyet testi var ben yaptım kız diyor bakalım sizinkiler ne çıkıcak?
canım geçenlerde dedim ya bu o muhabbetin aynısı... ama herkeste tutmuyor!! üzgünümmmmzemuszemus
canıımm yaaaaa çok sevindim bebişini görmene.. göznü aydın ense kalınlığı da çok ii.. oh ohhhh alkisalkisalkis kaydirigubbakcemile5

Gözün aydın aydın aydın olsun...Hayırlısıyla allah kucagına almayı nasip etsin... tabi hepimizinde.....

Çok sağol canım amin Allah hepimize nasip etsin inşallah kucağımıza almayı.
Bir de söylemeyi unutmuşum 6haftalıkken tartılmıştım ozamandan bu zamana 5 haftada 1kilo almışım bugün tartıldım yine.O da iyi sanırım buna da sevindim bunu da paylaşayım dedim sizlerleopuyorumnanaktan

:roflol:Çok sağol Bernacım bende çok sevinçliyim şuan benden mutlusu yok.Çok güzelleşmiş bebişim yüzü daha belirgindi bana mı benziyo neekaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan

pelincim senin ense kalınlığı ile birlikte kan testinde yüksek çıkan sonucun varmıydı?

yoktu cnm ama ense kalınlıgı çok diye risk yuksek çıkmıştı baya risk rakamları var ya onları yukseltmişti yani.şuan akşam 8 anca girbildim ama çok kızdım sana bak benım bu hafta sonuçlar gelecek 2 haftayı nasıl geçirdim bana sor birde.ne o karamsarlık ben oturup aglayayım o zaman öylemı .yapmayalım arkadaşlar bebişlerimizi uzmeye hakkımız yok Allahın izniyle sag salım alacagız kucagımızada.moral ii niyet ve düşünce çok önemlı hem bebek anne karnında stres yaşarsa doguncda stresli oluyormuş istemeyiz degilmi

Kızlar bugün ikili testimi yaptırdım. Her şey yolunda çıktı. Ama bebişimin cinsiyeti belli değil daha. 3 hafta daha bekleyeceğim öğrenmek için. Ultrasonda çok şekerdi, kolunu havaya kaldırdı. Canım yaaaaaaa

inşallah sonuçlar iyi çıkar cnm.ben 2li teste gittğimde öğrenmiştim :) erkek olduğu...

çok iyi bende öle hatta 1 kilo verdim ben:)

13 haftalık ama benimkininde cinsiyeti belli değil ense kalınlığı 1 mm çıktı eski sezeryan kesitinin altında bulunan miyom büyüyormuş şimdilik bu kadar

günaydınnnnnnnnnn
bugun karne gunu ablamın kızının karnesini almaya ben gidecegim
inşallah bizim bebişlerin karnesini almayıda nasip eder Allahım bize

gözün aydın canııııııııımmmmmmm

bana saçma geldi kıslar
canım gözün aysın nehirinde seninde çok iyi sonuçlarınız. inşallal hep böyle güzel haberler alırız.
günaydın bütün annelere ve güzel bebeklerine
günaydınopuyorumnanaktan
günaydın kızlar, bir haftayı daha bitirdik ne mutlu :) cancer gidebildin mi dün?
günaydın denizopuyorumnanaktan
Herkese günaydınlar. Bebeklerinizle beraber sağlıklı bir gün geçirmenizi diliyorum.

günaydın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…