kızlar ben çıkıyorum teşekkür ederim canlarımmm opuyorumnanaktan
kendinize ii bakın öptümmmmmmmmmmmmm Şeniz
Kıslaaaaaaaaaar bende Çıkıyorum.
Yavrucukalrınıza ve kendİnİze Çok İyİ bakın.
Sİzlerİ ÖpÜyorum.
HoŞÇa kalın
görüşürüz kızlaaaaaaaar,kıslar bende çıkıyorum bugünn kötü olmuşunuz hepiniz tam okuyamadım.kendinize dikkat edinn üzmeyin bebişlerideee.çok öpüyorum hepinzii umarım yarın fazla oyğunluğum olmzada girerim siteye.iyi akşamalrrrrrrrrrrr
canım geçenlerde dedim ya bu o muhabbetin aynısı... ama herkeste tutmuyor!! üzgünümmmmzemuszemusKızlar bakın şu link te
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...8925-cinsiyet-ogrenmek-isteyen-gelsin-18.html
bir cinsiyet testi var ben yaptım kız diyor bakalım sizinkiler ne çıkıcak?
canıımm yaaaaa çok sevindim bebişini görmene.. göznü aydın ense kalınlığı da çok ii.. oh ohhhh alkisalkisalkis kaydirigubbakcemile5Merhaba arkadaşlarımmm .Ben bugün ikili test yaptırdım bebişimin ense kalınlığı 1.3 mm çıktı çok şükürKan tahlilinin sonucunu bir hafta sonra alacakmışız.İnş. o da güzel gelir.Bebeğimin başı hep solda oluyordu gördüğümde bugün ters dönmüş sağdaydı başı , ellerini ağzına götürüyodu.Çok güzel yaaa:asigim:
Umarım hepiniz ve bebişleriniz ççook iyisinizdir.
Gözün aydın aydın aydın olsun...Hayırlısıyla allah kucagına almayı nasip etsin... tabi hepimizinde.....
pelincim senin ense kalınlığı ile birlikte kan testinde yüksek çıkan sonucun varmıydı?
Kızlar bugün ikili testimi yaptırdım. Her şey yolunda çıktı. Ama bebişimin cinsiyeti belli değil daha. 3 hafta daha bekleyeceğim öğrenmek için. Ultrasonda çok şekerdi, kolunu havaya kaldırdı. Canım yaaaaaaa
Çok sağol canım amin Allah hepimize nasip etsin inşallah kucağımıza almayı.
Bir de söylemeyi unutmuşum 6haftalıkken tartılmıştım ozamandan bu zamana 5 haftada 1kilo almışım bugün tartıldım yine.O da iyi sanırım buna da sevindim bunu da paylaşayım dedim sizlerleopuyorumnanaktan
gözün aydın canııııııııımmmmmmmMerhaba arkadaşlarımmm .Ben bugün ikili test yaptırdım bebişimin ense kalınlığı 1.3 mm çıktı çok şükürKan tahlilinin sonucunu bir hafta sonra alacakmışız.İnş. o da güzel gelir.Bebeğimin başı hep solda oluyordu gördüğümde bugün ters dönmüş sağdaydı başı , ellerini ağzına götürüyodu.Çok güzel yaaa:asigim:
Umarım hepiniz ve bebişleriniz ççook iyisinizdir.
bana saçma geldi kıslargörüşürüz kızlaaaaaaaar,
meral eşine selam söylemeyi unutmazsın inşallah =)))))))
berna valla dün gece yatınca aklıma geldi söyledimkaydirigubbakcemile3
canım geçenlerde dedim ya bu o muhabbetin aynısı... ama herkeste tutmuyor!! üzgünümmmmzemuszemus
canıımm yaaaaa çok sevindim bebişini görmene.. göznü aydın ense kalınlığı da çok ii.. oh ohhhh alkisalkisalkis kaydirigubbakcemile5
canım gözün aysın nehirinde seninde çok iyi sonuçlarınız. inşallal hep böyle güzel haberler alırız.Kızlar bugün ikili testimi yaptırdım. Her şey yolunda çıktı. Ama bebişimin cinsiyeti belli değil daha. 3 hafta daha bekleyeceğim öğrenmek için. Ultrasonda çok şekerdi, kolunu havaya kaldırdı. Canım yaaaaaaa
günaydınopuyorumnanaktangünaydın bütün annelere ve güzel bebeklerine
günaydın denizopuyorumnanaktangünaydın kızlar, bir haftayı daha bitirdik ne mutlu :) cancer gidebildin mi dün?
Herkese günaydınlar. Bebeklerinizle beraber sağlıklı bir gün geçirmenizi diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?