günaydın neficanGünaydııınlar kızlar hayırlı cumalar olsun hepimize inşallah
günaydınnnnnnnnnn
bugun karne gunu ablamın kızının karnesini almaya ben gidecegim
inşallah bizim bebişlerin karnesini almayıda nasip eder Allahım bize
meralcıgım gunydın
bahar yok kötumu acaba dun kötuydu ya duzelmedimiki merak ettim
şimdi mesaj attı
izinliymiş bugün.
kalkınca ararım diyor.
kızlar bugün de ben nakavt oldum, sıra bana gelmişti herhalde :) bahar nasılmış ki acaba?
kızlar bugün de ben nakavt oldum, sıra bana gelmişti herhalde :) bahar nasılmış ki acaba?
iyi çok şükür yatsın dınlensin
sabah bende çok zor kalktım yataktan.
ah keşke bende yatsaydım peliiiiiiiiiin
ama şimdi iyiyim açıldım-tatlicadiarzu-bomba gibi oldum
kızlar dün çok yordum sanırım kendimi, iş çıkışı pazara da uğradım, evde de yoruldum iyi uyuyamadım. halsizlik ve uyku hali var. görüşürüz gene kendinize iyi bakın.
ya hemen yorulur olduk değilmi.kızlar dün çok yordum sanırım kendimi, iş çıkışı pazara da uğradım, evde de yoruldum iyi uyuyamadım. halsizlik ve uyku hali var. görüşürüz gene kendinize iyi bakın.
ayy kıyamam zor işiniz valla Allah yardımcınız olsun
dogumdan sonrada çalışacakmısın meral
seviyorum hemde çokkkkkkkkkkkkk:))))Şenizohhhh maşallahhhh hepinizi düzelttik be ya. heh şöyle bişey takma kafana sen bizi sev :)
9 ay boyunca polyanna olcm valla artık....:))kaydirigubbakcemileevet şimdi aklıma geldi bak OZT yani "olumlu zihinsel tutum" ay arada Üstün Dökmen okumak lazım cidden.
gözün aydın canım,Allah hep böyle güzel haberler almayı nasip etsin inşallah...:Saruboceq:Merhaba arkadaşlarımmm .Ben bugün ikili test yaptırdım bebişimin ense kalınlığı 1.3 mm çıktı çok şükürKan tahlilinin sonucunu bir hafta sonra alacakmışız.İnş. o da güzel gelir.Bebeğimin başı hep solda oluyordu gördüğümde bugün ters dönmüş sağdaydı başı , ellerini ağzına götürüyodu.Çok güzel yaaa:asigim:
Umarım hepiniz ve bebişleriniz ççook iyisinizdir.
anladım cnm,haklısın valla...ortada hiç bişey yok ve haybeye üülüp duruyorum,çooook haklısın aallahım sana da cok güzel haberler duyurmayı nasip etsin yrabbimkaydirigubbakcemile5:1hug:Şenizyoktu cnm ama ense kalınlıgı çok diye risk yuksek çıkmıştı baya risk rakamları var ya onları yukseltmişti yani.şuan akşam 8 anca girbildim ama çok kızdım sana bak benım bu hafta sonuçlar gelecek 2 haftayı nasıl geçirdim bana sor birde.ne o karamsarlık ben oturup aglayayım o zaman öylemı .yapmayalım arkadaşlar bebişlerimizi uzmeye hakkımız yok Allahın izniyle sag salım alacagız kucagımızada.moral ii niyet ve düşünce çok önemlı hem bebek anne karnında stres yaşarsa doguncda stresli oluyormuş istemeyiz degilmi
gözün aydın canım...Kızlar bugün ikili testimi yaptırdım. Her şey yolunda çıktı. Ama bebişimin cinsiyeti belli değil daha. 3 hafta daha bekleyeceğim öğrenmek için. Ultrasonda çok şekerdi, kolunu havaya kaldırdı. Canım yaaaaaaa
günaydın canım...ohhh ne kaldı 40 haftaya:))lülülülülülüdelikafaduldengünaydın kızlar, bir haftayı daha bitirdik ne mutlu :) cancer gidebildin mi dün?
günaydın canım sanada...günaydın bütün annelere ve güzel bebeklerine
günaydııııııııııınnnnnnnnnn......Günaydııınlar kızlar hayırlı cumalar olsun hepimize inşallah
günaydınnnnnnnnnn
pelincim günaydın nasılsın bugün?allahım biz öle karne alacağımız günleri görebilir miyiz ki yarabbbimmmmm:Saruboceq::Saruboceq::lepi:
ay aaaaay sorma pelin.
bazen yataktan kalkmak eziyete dönüşüyor.
doğumdan sonra çalışacağım evet.
yevrumuza iyi bir gelecek hazırlamak adına çalışmak lazım değilmi amakaydirigubbakcemile5
oh oh sana benzesin güzel olsun yavrusu =))):roflol:Çok sağol Bernacım bende çok sevinçliyim şuan benden mutlusu yok.Çok güzelleşmiş bebişim yüzü daha belirgindi bana mı benziyo neekaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan
hayırlı haberler alırsın inanlar canım.. bu arada olmuş çizelge! sonunda... =))))benim ikili testim yakında. .
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis yürü be pelin, işte bu!!!yoktu cnm ama ense kalınlıgı çok diye risk yuksek çıkmıştı baya risk rakamları var ya onları yukseltmişti yani.şuan akşam 8 anca girbildim ama çok kızdım sana bak benım bu hafta sonuçlar gelecek 2 haftayı nasıl geçirdim bana sor birde.ne o karamsarlık ben oturup aglayayım o zaman öylemı .yapmayalım arkadaşlar bebişlerimizi uzmeye hakkımız yok Allahın izniyle sag salım alacagız kucagımızada.moral ii niyet ve düşünce çok önemlı hem bebek anne karnında stres yaşarsa doguncda stresli oluyormuş istemeyiz degilmi
ah ahh bak söz hakkı istiyor yavruummm, büyünce ben okutayım onu kaydirigubbakcemile bak nasıl da hevesli okul için şimdiden hihoyyyt kaydirigubbakcemile3Kızlar bugün ikili testimi yaptırdım. Her şey yolunda çıktı. Ama bebişimin cinsiyeti belli değil daha. 3 hafta daha bekleyeceğim öğrenmek için. Ultrasonda çok şekerdi, kolunu havaya kaldırdı. Canım yaaaaaaa
peliiinn ben de az önce karnelerini hediyelerini verdim yavrucuklarımın... yolda sanagünaydınnnnnnnnnn
kızlar bu vakalar pc'den mi bulaşıyor ne... yazılarımızı okuyan "nakavt" oluyor!!! hayde hayırlısı aman nazar değmeyeeekızlar bugün de ben nakavt oldum, sıra bana gelmişti herhalde :) bahar nasılmış ki acaba?
ya hemen yorulur olduk değilmi.
dikkat et kendine.
ay aaaaay sorma pelin.
bazen yataktan kalkmak eziyete dönüşüyor.
doğumdan sonra çalışacağım evet.
yevrumuza iyi bir gelecek hazırlamak adına çalışmak lazım değilmi amakaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?