gunaydın cnm iyiyim ben uykumu ıyi almışım bugun söylemesı ayıp iyi başladım gune.İnşallah karneleride görecegız canım buradan yazışırızda o zamanlar inşallah.iyi dileklerin içinde sagol canım benım umudum var hemde çok önumuzdekı hafta buradan verecegım iyi sonuçlrın haberini size inşallah
Gnaydın arkideşlerimm aydaşlarım hamiledaşlarım göbekdaşlarıımopuyorumnanaktan
HERKESE GUNAYDIN HAMİŞLER :))
NASILSINIZ HERKES IYIDIR UMARIM
BEN IYIYIM BEBISIMDE IYI BUYUK GUNE AZ KALDI SONUNDA YARIN DOKTORA GIDIYORUZ IKILI TEST ICIN INSALLAH CINSIYETINIDE OGRENIRIZ...NE KDR MERK EDIYORUM ANLATAMAM...COK HEYECANLIYIM ...opuyorumnanaktan
seraycım günaydın,meralcim günaydın,kayınvaliden nasıl?ameliyat olacakmı? ağrıları filan?ya bak sen bahar hatunuma :))
keyif yapcak ha bugün:=))))
günaydın canım arkedeşimoh oh sana benzesin güzel olsun yavrusu =)))
canımmm günaydınn aman çok yormayasın kendini.. bebişine de yetesin inşallah... canım yaa 6 da mı çıkacaksın yine? bi ayar yapsınlar bari senin saatlerine şu ilk yıl :Saruboceq: CADIARZU
merl göbişin resmi nerdeeeeeeeeeeeeee
günadın cnm inşallah en güzel haberlerle gelir yazarssın bize canım...HERKESE GUNAYDIN HAMİŞLER :))
NASILSINIZ HERKES IYIDIR UMARIM
BEN IYIYIM BEBISIMDE IYI BUYUK GUNE AZ KALDI SONUNDA YARIN DOKTORA GIDIYORUZ IKILI TEST ICIN INSALLAH CINSIYETINIDE OGRENIRIZ...NE KDR MERK EDIYORUM ANLATAMAM...COK HEYECANLIYIM ...opuyorumnanaktan
kızlar hepinize günaydın ve hayırlı cumalar
biz iyiyiz kendi adımıza söyleyelım bebişimle
hadi bakalım bize yaz hemen dönunce hayırlı haberlerini
kızlar selam yokmu yaaaaaaaaa
kızlar selam yokmu yaaaaaaaaa
günaydın demiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?