2009 Aralık Anneleri

amin canım inşallah:)))güzel haberlerini dört gözle bekliyoruz::)

bernacım sana da günaydın canım...gözün aydın canım kapttınız okulları ne zaman çıkıyorsun bakalım tatile:)kaydirigubbakcemile2hihoyyythihoyyyt

HERKESE GUNAYDIN HAMİŞLER :))
NASILSINIZ HERKES IYIDIR UMARIM
BEN IYIYIM BEBISIMDE IYI BUYUK GUNE AZ KALDI SONUNDA YARIN DOKTORA GIDIYORUZ IKILI TEST ICIN INSALLAH CINSIYETINIDE OGRENIRIZ...NE KDR MERK EDIYORUM ANLATAMAM...COK HEYECANLIYIM ...opuyorumnanaktan

biz iyiyiz kendi adımıza söyleyelım bebişimle
hadi bakalım bize yaz hemen dönunce hayırlı haberlerini

meralcim günaydın,kayınvaliden nasıl?ameliyat olacakmı? ağrıları filan?ya bak sen bahar hatunuma :))
keyif yapcak ha bugün:=))))
seraycım günaydın,
tatlım kayınvalidem dün ameliyat oldu. akşam görmeye gittik maşallah fena değildi.
ağrım var biraz dedi ama iğne onu rahatlatıyor canım.
sağol canım teşekkürler edrim ilgine alakana.
bahar hatun evet bugün keyif yapacak öyle görünüyor.
günaydın canım arkedeşim
canım ilk yıl 4'de çıkılıyor. süt izni yani...
valla çok yormadan yıpratmadan halletmeye gayret edicem inşallah cnm.

günaydın kızlar nasılsınız
ayy bugün benim çok başım dönüyor kafamı kaldıramıyorum
çokkk kötüyümmm midem de bulanıyorr :sinifsinif:

günadın cnm inşallah en güzel haberlerle gelir yazarssın bize canım...
kızlar hepinize günaydın ve hayırlı cumalar

canım sana da günaydın...hepimize hayır nice olacak cumalara...

Arkadaşlar bebeğimin geçen haftaki ultrason görüntüsünü ve göbük resmimim ekledim bakabilirsiniz:))
Sabah birşey yemeden çektimki göbük çok çıkmasın,yoksa bişey yediğim an fırlıyor iyice dışarıkaydirigubbakcemile3

bu arada hepinize günaydınnn kızlar..

arada bakabileceğim bugün... çoooook işim var. asıl şimdi başlıyor okulun dertleri...

Herkese Gunaydinlar . Bugun bende cok keyifli sayilmam . Dunden beri ustumde bi halsizlik filan var . Bugunde karnimin sol tarafimda bi aci var . Biraz gecsin ariyim diyorum doktoru .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…