bende acıktım yaaa bişeyler yemek lazım ama nee düşünüyorum şimdi ne yesem diye
amaaaaaaaaaan kıslar valla hayat yok sizde
Begenemedi bizi :gitme:
kıslar ton balığı yiyen seven varmı?
bize herhangi bir zararı varmı?
kurban lsunlar sizeeeeeeeee
çok beğeniyom sizleriiiiiiiopuyorumnanaktan
bu arada daha çok erken ama aklınızın bi köşesinde dursun. 32. haftada 2 doz iğne yapıyorlar. her doktor söylemiyor sanırım, ben şimdiye kadar 2 kişiden duydum. bu iğne erken doğuma karşı bebeğin akciğerlerinin gelişmesi için çok önemli. küveze girmesine gerek kalmıyor.
akşamları içebilirsin canım, o zaman iştahı açmıyor. Doktor öyle söylemişti bana.kızlar ben elevit dışında herhangi bir ilaç kullanmıyorum ama oda çok kilo aldırdı sağlık ocağındaki hemşire; eğer beslenmen iyiyse,ki iyi,2-3 güne bir iç dedi doktoruma sormadan size de bir danışayım dedim o şekilde içen var mı acaba?
bu arada daha çok erken ama aklınızın bi köşesinde dursun. 32. haftada 2 doz iğne yapıyorlar. her doktor söylemiyor sanırım, ben şimdiye kadar 2 kişiden duydum. bu iğne erken doğuma karşı bebeğin akciğerlerinin gelişmesi için çok önemli. küveze girmesine gerek kalmıyor.
ne bileyim arada bende yiyorum amaBen yiyorum arada . Ben duymadim hic zararini bilmiyorum ki yemesek mi ?
deniz deniz kaç kilo aldınkaydirigubbakcemile3selam kızlar, ne o kilo muhebbetleri başlamış gene, rica ederim kapatalım bu bahsilmaz:
gerçekten çoooooooooooook seviyoyum:1hug:Hadi ordan hih :gitme:
pelin soralım doktorlarıma canımBENDE YİYORUM ARADA MERAL ay hiç aklıma gelmedi zararlı olabilirmi acaba
evet bahar ya aklıma geldi sorayım istedimben zararlı die biliyorum. balıkta ne oluyordu çinko mu. ton balığında bişeyi fazlaymış die duydum dr a soralım hatırlayan sorsun
Yoğurt ye canım hem serin serin iyi gelir hemde bebişe faydalı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?